Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Ušakovs neplāno taisnoties par to, ka krievu skolēnus uzrunājis krieviski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eda
E
atbalstu RD mēru. :) bērni nav vainīgi, ka opozīcija ir tāda....
usak - ti podonok vonjucij !!!!!
u
Dumaju cto sovsem skoro ti ne tolko viletis iz Rizskoj Dumi ; ti takze viletis iz Latviji Tebja PROSTO VIPLUNUT (ot slova - plevok) PO TU STORONU VOSTOCNOJ GRANICI . Tam gde TVOJI KORNI - TAM I SIDI I PRODOLZAJ VONJAT ..... VONJUCIJ TI KOLONIST - OTRIZKA NEDOSTROJENNOGO SOCIALIZMA
anglosaxis
a
Vienotība brīnās, kapēc tai krītas reitingi? Ļaujiet Pulkam vairāk runāt, un vispār Saeima netiksiet...
!!
!
Vai Pulks grib aizliegt arī domāt krieviski?
Armands
A
Citur, piem. Nīderlandē saka tās vai citas izcelsmes nīderlandietis. Toties Latvijā ir krievi (par laimi – na visi), kas pat nedomā integrēties t.s. “es ir krievis”. Roterdamas mēru sauc Ahmed Aboutaleb. Salīdzinot ar Ušakovu – diena pret nakti. Viņš gan vienmēr un visur izturas tā, kā to dara ikviens Nīderlandes pilsonis, neatkarīgi no savas izcelsmes – ir ar sirdi un dvēseli nīdelandietis. Starp citu – Nīderlandē nav arī Latvijā izplatītā nedemokratiskā parādība – dalīt valsts iedzīvotājums pēc viņu etniskās piederības un ierobežot iespēju visiem Latvijas bērniem jau no pirmās skolas dienas būt piederīgiem valstij, kurā viņi dzīvo. Proti – apgūt zināšanas valsts valodā. Kad beidzot tiks izbeigta šī aparteida izpausme Latviijā? Vai tiešām bērns ir vainīgs par to, ka piedzimis vecākiem, kuri nav latvieši un tāpēc viņam ir jāaug un jāskolojas citā vidē, citā valodā nekā to dara valsts pamatiedzīvotāji?
vecis
v
POPS no Jeruzalemes.
usak - pluscak !!!
u
TI DOLGO V MORDU NE POLUCIL ???? ETO MOZNO OCEN PROSTO IZPRAVIK ....
ivan
i
ja nepanemaju pashemu takoh haoss iz za pustjeka? Nash brat gavarit na svajom jezeke dlja svajih ruskeh v nashej Rige. Jeslji latisham ne nravitsja, jezajtje v svaju Irlandiju, London no astavtje mestneh v pakoje.
monitors
m
Eh, Ivan, a slovo haos toļko na latyshskom jazyke s dvumja s v konce pishut. (Ak, Ivan, vārdu haoss tikai latviešu valodā ar diviem s galā raksta.) Arī daudzu citu vārdu rakstība liek domāt, ka autoram nav priekšstata par krievu valodas gramatiku. Bet provokatoriskiem tekstiem ticamības dēļ ar gramatiku visam jābūt pilnīgā kārtībā.
  • 2
  • 0
Es
E
Kāpéc vispar tādi krievu skolnieki.?Latvija jābūt tikai latviešu skolām.Krievi tādiem nolūkiem var apmeklēt atsevišķus pasākumus brīvdienas ,kur mācīties savu krievu valodu..Tā tas notiek ārzemēs.
kad likvidēsim okupācijas sekas
k
tad arī visās Latvijas valsts skolās, tāpat kā "brīvajā pasaulē, skolnieki mācīsies tikai savas Valsts valodā".
  • 4
  • 1
Sēlis
S
ES ar šo latvijas pilsoni neietu pat vienā mazmājiņā.
hm
h
Ar tādu, kurš neprot rakstīt vārdu "Latvija", tiešām negribas iet vienā mazmājiņā ...
  • 2
  • 2
ja nopietni
j
ak dies, ko te vājnervīgie atkal plosās :) neapnīk jums katru dienu piedrist internetu ar vieniem un tiem pašiem tekstiem? nu un, ka viņš tur uzrunājis kaut ko krieviski - ja vien tie arī ir krievi, ta Dieva dēļ, lūdzu! viņš taču pats arī ir krievs! Jebkura amatpersona citā valstī izdarītu to pašu ja viņa piederētu pie etniskās minoritātes un uzstātos tās pašas minoritātes skolā. Atjēdzieties, mežoņi, jūs kaitējiet tikai paši sev un savai veselībai, ar savām virtuālām lamām. Jēgas - zero.
vilks(ne jenotvilks)
v
Malacis, Nil ! Dod jenotiem starp acīm !
OH
O
Tacu Latvija it ka nav krievu skolu, jo visas skolas Latvija macas skoleni no visadam tautibam, latviesi, igauni, lietuviesi vaciesi, fanci, poli, baltkrievi, ungari un ari krievi, un citi. Tad ar savu uzrunasanu vecakus un skolenus krievu valoda godamais Usakova kungs ir diskriminejis visas parejo tautibu vecakus un skolenus jo ir izcelis vienu tautibu iepretim citam. Tamdel valstij ir valsts valoda lai nenotiktu diskriminacija, jo sada veida nevienu tautibu neizcel no citas un blakus efekts ir ka repekte valsti kura dzivo.
grantenieks
g
jugendi nomierinieties,tā cīņa nav galā es Laimdotu celšu.
woodoo
w
īsa nākotnē,kad prezidentam būs tiešām rīcībspēja vadīt valsti,UŠAKOVA k-gs būs latvju vēlēts valsts galva.Lai veicas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas