Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ušakovs paredz, ka valdība noturēsies līdz vasarai

Rīgas mērs Nils Ušakovs (Saskaņas centrs) paredz, ka Valda Dombrovska (Vienotība) vadītais Ministru kabinets strādās līdz vasarai.

Viņaprāt, ja ir stabils un monolīts koalīcijas veidojums, kas spējīgs realizēt pašu pieņemtos lēmumus, tad nekas tam netraucēs, "lai arī cik virtuozi spēlētu opozīcija". Tomēr viņš paredz, ka koalīcijā sāksies "ļoti lielas domstarpības", tādēļ "nespēja pieņemt lēmumus un iekšējie strīdi šai koalīcijai neļaus ilgi strādāt", N.Ušakovs izteicies intervijā laikrakstam "Neatkarīgā Rīta avīze".

Pēc N.Ušakova domām, pašreizējā valdība strādās vēl aptuveni pusgadu. "Gan jau kaut kādu budžetu viņi pieņems, bet gala termiņš būs vasara – jā, vasara!"

Rīgas mērs saredz, ka ļoti lielas domstarpības koalīcijā sāksies tad, kad būs jāvēlē Valsts prezidents. "Grūti iedomāties vienu kandidātu, kas tiktu atbalstīts pat Vienotības ietvaros, kur nu vēl tādu, kas apmierinātu gan Vienotību, gan ZZS!"

Runājot par SC un LPP/LC kopīgo bloku Rīgas domē, kas nākamajās pašvaldību vēlēšanās plāno startēt ar kopīgu sarakstu, N.Ušakovs teica: "Tā bija mana iniciatīva – izveidot bloku, jo mums jau pusotru gadu izdevies strādāt bez nopietniem strīdiem un konfliktiem. (..) Saprotot, ka mums kopā izdevies panākt ļoti daudz, būtu pareizi šo sadarbību veicināt arī turpmāk. Neredzu jēgu nākamajās vēlēšanās konkurēt vienam ar otru. Tādējādi demonstrējam, ka Rīgā esam vienots spēks, tāpēc balsojiet par mums visiem kopā."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas