Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ušakovs piedalīsies 9.maija pasākumos arī tad, ja būs premjers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
iedzina nodzērušies laucinieki. ----------------------------------------------- Nav tā kā par šerpu? laukos nezina, kas ir krievi? Zina un pat pārāk labi. Laukos vēl neviens krievds, cik man zināms ar savām šovinista tiekmēm nekur tālu nav ticis. Ir jau grūti starp krieviem dzīvot. Manuprāt vajag censties, lai ar viņiem būtu pēc iespējas mazāka saskare. Ausis, protams aizbāžt nevar, tāpat arī nevar neredzēt, kā viņi spļaudās.
Andris,<lux
A
Bet ,ko tad darīt ,dzīvot starp drērājjiem un mizkastniekiem ,klausīties MAĶ PEREMAĶ .galīgi garam.. Paejot 20 gadiem ir redzams -------cik mums ir normāli domājoši cilvēki Pamatā Latviju ellē ,var būt klūdos, iedzina nodzērušies laucinieki..,jo pie varas ir bijuši tikai laukos auguši cilvēki.,kas nezina ,KAS IR KRIEVI.Viņi arī nezin to ,ka 80 gadu beigās Rīgā nebija gandrīz neviens latviešu izcelsmes rūpnīcas vadītājs.
lux
l
To jau tie krievi tikai gaida!
Andris
A
Ko te visi cepaties,ja 20 gadus nem/acējam aizsargāt savu valodu ,tad uz ko cerēt--uz nodzērušos un stulbo tautu ,būsim godīgi, nav perspektīvas .Es iesaku pastiprināti apgūt angļu valodu un PROJAM,protams tie ,kam ir izglītība un uzņēnība,šai vulģārā krieviskā vidē nu nav taču ko darīt.,vai ne tā .Pareizi teica Vilis VĪtols -uz pasaules ir dauz labākas zemes ,kur dzīvot.,jo latvija ir pārāk KRIEVISKA ar visām no tā izrietošām sekām.
lux- Andris
l
kā arī absolūti labprātīga un labvēlīga lietošana vienmēr un visur pēc parastas labestības kritērijiem ir CILVĒCĪGUMA pazīme --------------------------------------------------------------------- Tā cilvēcība Jums uz otra rēķina sanāk, tāpat kā dažu vēlme "sadraudzināt" divas ne pārāk draudzīgas kopienas. Esat palaidis garām vienu detaļu. Tie, kuri demonstratīvi nerunā latviski šeit ienākuši okupantu armijas vai masveida rusifikācijas aizsegā un līdz šim nav pamanījuši, ka imēriskajai domāšanai vairs nav nekāda pamata. Kad okupantu pēcteči būs beiguši savus saietus pie Okupacijas pieminekļa, kad nebūs tādu Kravcovu, kad nebūs jāskatās, kā krievi šeit visu lauž un piecūko (ir dažii, kuri to nedara, bet to ir mazākums), kad Ušakovs nesolīs doties kopā pie latviešu tautas nelaimes pieminekļa, kad Latviju EP nepārstāvēs Latvijas neatkarības ienaidnieks un pustrAks OMONietis, kurš ar savām petenzijām uz aristokrātisko izcelsmi jau kļuvis visiem par apsmieklu, kad veikalā iepriekš minētā ļaužu kategorija netēlos, ka nesaprot, ko saka kasieris, kad iepriekšminētās kategorijas ļaudis pārstās brēkt par krievu valodu kā otro valsts valodu, kad pārstās lobēt Krievijas intereses (sarakstu varētu turpināt bezgalīgi), tad paskatīsimies.
(*****)
(
Gaismas nesēj! Varbūt pakomentēsi latviešu darba devēju attieksmi pret tautiešu daba ņēmējiem?
  • 0
  • 0
guna
g
Kam uzvaras diena, kam smags jūgs citas valsts kalpībā.
sol
s
Nilit!.....neaizsapnojies parak talu! Esi iebraucis auzas.....vai sakapis galvina.
lux-xmm
l
Atļaušos atzīmēt, ka Jūs jaucat divas lietas - valodas zināšanu un tās lietošanu valstī, kur valsts valoda ir cita. Turklāt ne jau/ne tikai krievu valodas zinašānas nosaka inteliģences/neinteliģences pakāpi. Man daudz patīkamāk sazināties un sadarboties ar cilvēkiem, kuri zina angļu, franču valodu. Ja vēl itāļu vai spāņu, tad vispār lieliski. Man diemžēl krievu valoda saistās ar okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušo pēcnācēju uzvedību. Krieviski nerunāju jau gadus divdesmit vismaz. Tādas apgarotas intelekta nesamaitātas sejas kā Kravcovs mani no šāda kļūmīga soļa atturēs vēl ilgi.
Andris_
A
...Turklāt ne jau/ne tikai krievu valodas zinašānas nosaka inteliģences/neinteliģences pakāpi... ---------------------------------------------- Pilnīgi precīzi !!! Jo Latvijā latviešu UN krievu valodas, krievu UN latviešu valodas perfekta pārzināšana, kā arī absolūti labprātīga un labvēlīga lietošana vienmēr un visur pēc parastas labestības kritērijiem ir CILVĒCĪGUMA pazīme. Personīgi man nav principā nav par ko runāt ar latvieti, kurš prot bet negrib runāt krieviski - un nekāda atšķirība manā attieksmē nav pret krievu, kurš prot, bet demonstratīvi negrib runāt manā valodā. "Tev piedots taps, ja nevarēji, bet mūžam ne, ja negribēji" Rainis
  • 0
  • 0
xmm
x
Izsmējējs - ja Jūs uzrakstījāt komentāru man, tad es atbildēšu tā - Latvijā ir demokrātija, kādā valodā rakstīt atkarīgs tikai no mana garastavokļa. Ja es gribētu, lai cilvēki varētu mani saprast - es uzrakstītu to visu latviešu valodā, bet man, tomēr, gribētos sarunāties ar izglītotiem iclvēkiem, kuri prot krievu valodu.
Izsmējējs
I
uzraksti Latviski, lai cilvēki var Tevi saprast! bet ja negribi lai saprot, tad uzraksti žīdu valodā, lai vismaz būtu kāda jautrība (žīds - atvaisnājums no vārda juda - lv izruna)
SS
S
USAKOV,TU AIZVAAC SAVUS VAZANKUS,KAS STAIGAA PA LATGALI ,VAIRAAK ZAGDAMI UN AABELES LAUZDAMI,VESELIEM BARIEM,JA KAADU LIKVIDEESIM ,TU KOMUNIST ATBILDEESI.TIE IR TAVI UN URBANOVICA ZAGLU BAKKDA.
lux-Andris
l
Savukārt privātais bizness un eksports galvenokārt pieder krievvalodīgajiem un strādā tajā ar lielāko pārsvaru krievvalodīgie Tie, kurus tu sauci par "okupantiem" nopelna naudu tavu bērnu latviskais skolai. Apdomā labi, vai tu gribi viņus aizdzīt, izlīst ārā no ministrijas vai govs pakaļas, un spēj nopelnīt tās ērtības, pie kurām esi pieradis! ------------------------------------------------------------------------ Puspatiesības tīri kremļa garā. Jums krievi ražo pārtiku, ko pērkat veikalā? Jums krievi vada pašus ienesīgākos Latvijas uzņēmumus, piemēram, Latvijas finieri? Jums krievi strādā mežā vai ražo paletes un saliekamās mājiņas, ka pagaidām ir lielākā eksportprece? Jums krievi izstrādā programmatūras, ka pieprasītas pasaulē? ELkor ir Latvijas glābējs?? Varbūt pa kādam ir, bet piedēvēt viņiem latviešu apgādātāja lomu ir mazākais nekaunīgi, lai neteiktu cūciski. Jā, ir krievu kriminālais bizness Latvijā, bet tas labumu dod tikai tādām pašām kriminālām krievu firmām, tostarp arī attiecinot uz Jauno Vilni. Šis kriminālais bizness ievazā Latvijā arī kriminālā biznesa paradumus. Nekāda treaģēdija no krievu aizbraukšanas nebūtu (jo cerēt uz šo ļaužu atgriešanios etniskajā dzimtenē ir mazākais naivi. Viņi savu dzimteni mīl pa gabalu un galvenokārt saietā pie Okupantu pieminekļa). Varu minēt dažus pozitīvus aspektus: 1) Latvijā vairāk sāks ievērot likumus gan attiecībā uz kriminālu (vai atgādināt, ka cietumos vairākums ir krievu?), gan tīri sadzīvē, nebūs krievu šoferu, kas ļaus mikobusos stāvēt kājās, nebrauks bez maksas sab. transportā un arī autobraucēju kultūra paaugstināsies, 2) Rīga kļūs tīrāka, uz ielām mazāk spļaudīsies.(Nesaprotu, kāpēc vēl nav ieviesta soda nauda par splaudīšanos. Cilvēkus, kuri visu savu mūžu tā ir darījuši, šo pretīgo mparadumu neatmetīs tāpat vien) Tos latviešus, kuri diemžēl pārņēmuši krievu kultūras izpausmes, vieglāk būs pieradināt atpakaļ pie kulturālas uzvedības, 3) samazināsies parādnieku skaits par siltumu, elektrību, 4) mazāk ālēsies pa vakariem pilsētā, kļūs drošāk, 5) ja samazināsies strādnieku skaits kādā rūpnīcā, būs iespēja vēl vairāk modernizēt ražošanu, tā palielinot uzņēmumu konkurētspēju, Mazāk būs miskatnieku. Bet drīz jau būs obligātā atkritumu škirošana, PROMO jau pieņem stikla taru, tā kā arī miskastnieki vairs tik ļoti nav vajadzīgi. Ja par nedaudzajiem krievu gaišajiem prātiem Latvijā, tad viņi nerada nekādas problemas, neuzksata sevi par Latvijas glābējiem, ne arī ar necieņu izturas pret šo valsti. Strādā tās labā. Visu cieņu viņiem.Uz viņiem manis minētais ļaunums nekādā veidā neattiecas. Izglītoti, patīkami, darbīgi cilvēki.
xmm
x
1. Латышского криминального бизнесса в Латвии не меньше, чем русскоговорящего. 2. Предприятия и банки, принадлежащие россиянам, платят тут надоги, на которые живут из тех 100 % чиновников - 90 % латыши, значит они живут и за счёт российского бизнесса в Латвии. Только вот преувеличивать не надо, его не так много в процентном соотношении(это предложение Андрису). 3. Среди неплательщиков за комунальные много тех, кто уехал, из которых большинство латыши (но и русскоговрящих не мало). 4. вы посмотрите на молодёжь, которая сейчас растёт, не станет, даже если уедут все русские. 5. Может будет, а может и нет. У нас мало производства. Если уменьшится число работников, то станет больше безработных, которые не смогут покупать произведённые товары, упадёт прибыль предприятия, снизятся доходы государства, остановится производство, больше людей уедет за границу.
  • 1
  • 1
mk
m
Te nav ko diskutēt ir jābalso pret krievu partijām un viss būs ok. Cilvēki tikai raksta vai cik briesmīgi, bet paši neko nedara pat balsot neiet. Nevajg balsot par SC un to Krievu baru. Viss ir pašu Latviešu rokās
aksis
a
Tik un tā , es domāju , ka Latviju viņš NEPĀRDOS kremlim un SC kremlinus no ministru prezidenta amata turēs vismaz šāviena attālumā.
lux
l
Tikai padomā, kuru partiju darījuma rezultātā šis Bērziņš, kurš par divus teikumus loģiski nespēj savienot, ir iebīdīts amatā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas