Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ušakovs: Valdības koalīcija noteikti mainīsies un bez SC jaunas koalīcijas nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Neceret uz SC valdiba - to nepielaus ne pat PLL ne SCP patrioti - jo SC merki ir jau atklati !!!
pamela
p
Pēc tava - šarikova vērtējuma par deklarāciju ir skaidrs vai nu TU viņu nelasīji,vai nu nejēdz kas latviski rakstīts,jebšu tā lika teikt'" звонок с Кремля".Vēl viens variants - NAV KONKRĒTI paziņots KAD ieviesīs krievu val.kā valsts val.,pieņems "O "variantu nepilsoņiem,visa vēsture būs no Kremļa melu grāmatām,visas krievu skolas tikai krievu mēlē utt.TAD gan Ušak,droši,ka būtu konkrēti un BEZ ūdens! SC jācenšas vaiga sviedros lai likvidētu Dombrovska valdību,JO veseliem 25 no 29!!!!SC deputātiem problēmas ar zvērestā sargājamo valsts val.UN te nu ir ФАКТ на роже - бандитской - кравцовых и др.par to solīto VIENU valsts val. !! Ušak,tu un SC vēl esiet tie retie relikti,kuri turas uz Kremļa pleciem,BET tici man Krievija IR uz sabruk'šanas robežas.Tu pat iedomāties nevari CIK !!! sabrukusi JAU ir Krievija un NABADZĪGA !!!,NODZĒRUSIES, TUKŠA no krieveļiem,jo visi tup ĀRPUS Krievijas un ne ar zelta stieni nav dabūjami uz rodinu. NEBŪS Krievijas UŠAK, tu un tavi 5-tās kolonnas nelieši būsiet ar izsistiem zobiem.
alberts
a
Lūr caur žoga šķirbu,kad varēs gāzties iekšā ar kaujas saucieniem uz lupam!
Vēlētājs
V
lai tas sc pat nesapņo, kura partija tad būs tik pašiznīcinoša, lai sasietos ar interfrontes atraugām un pati sevi nolemtu politiskajai iznīcībai.
vklp
v
Laipni lūdzam Uškova kungam pāriet no SC uz Vienotību un tad viss būs ok.
Ak vai!
A
Ak tu jaunizceptā Kasandra! Neaizmirsti, kādu galu viņa ņēma!
Laimonis
L
Tas „vērtējums – pareģojums” no Ušakova puses nāk nevis no tā, ka Dombrovska valdība kaut ko nespētu veikt un to nespēju varētu argumentēti paskaidrot, bet tādēļ, ka SC GRIB TIKT pie VARAS. Cilvēcīga rīcība būtu – labi, jums šajā jomā varētu būt problēmas, iesim palīgā, ja vajadzēs. Taču nē, varu gribam mēs, cita saruna nebūs. Un aiz tiem „mums” te dzīvo liels pulks ”uzvarētāju”, kas latviešus vienkārši ienīst un kam vārdi – latviska Latvija – izraisa „матерный язык”. Pēc Krievijas likumdošanas „матерщина” gan ir tikai sīkais huligānisms, bet patiesībā tā ir dziļa dvēseles netīrība, kas izpaužas tālāk darbos. Tādi „saskaņas centri”, tik citādi saukti, ir Moldovā, Ukrainā, ..., visur, kur saimniekojusi Krievijas impērija.
Yol
Y
Pilnīgi piekrītu. Lembergs vakar jau pateica, ka ņemtu SC koalīcijā bez nekādiem priekšnosacījumiem, tāpēc, domāju, ka ilgi nebūs jāgaida. Ņemot vērā, ka oligariem saeimā ir vairākums , SC (Kargins) + ZZS (Lembergs) + PLL (Šķēle), jaunu valdību varam gaidīt visai drīz.
lux
l
Ja jau viņam tā saskaņa tik ļoti rūp, tad tiešām varēja izmantot krievu medijus, lai mainītu to sādžinieku domāšanu, kuri vēl joprojām nav sapratuši, ka šeit nav Krievija, lai mudinātu viņus apgūt latviešu valodu, lai aicinātu viņus atmest sādžinieku kultūras izpausmes. Tad varētu viņu cienīt. Bet pagaidām zēns mēģina iztapt sādžiniekiem, viņu medijos sludinot vienu, latviešiem - otru.
dihlofos
d
Kādā ziņā labsirdīgs?Uzsmaidīja tev?Kas viņam vēl var augt?Viņš jau sen ir izaudzis par treknu blakti kura parazitē uz savu tautiešu miesas.Varbūt kautkas paliks lielāks,no masturbēšanas,nevis izaugs.Tu daudz ko nezini par viņu,bet jau gatava kājas izplest.
diskobumba
d
urbanovics ari teica, ka bus premjers, ka lai tic tadai partijai? :)
juta
j
nedomāju gan, ka viņš kā īpaši pa krieviem domē rūpētos. tā nabaga sieviete ko par darbu nolamāja arī bija krieviete. man izskatās, ka viņš tikai skraida apkārt pozēdams un neko reāli nedara. gan ar laiku krievu vēlētāji redzēs, ka muldēšanai nav darbu seguma. no fočēšanās pie uzvaras pieminekļa paēdis nekļūsi, tas arī viss viņa atbalsts krieviem. kā maksā transports, kādas ir rindas bērnudārzos - solija taču sakārtot.
Ome
O
Nesapņo!
Damokļa zobens
D
Nekas, ja šis Ušakova kremliskais Putina Latvijas SC tiks valdībā ... teiksim kāda Liepājas oligarcha partijas pārbēkšanas pie okupantiem dēļ... tad ļoti vienkārši rīkosim ārpuskārtas vēlēšanas lai iemest šos saskaniešus un viņu atbalstītājus mēslainē. Uz tādām vēlēšanām varam jau tagad sākt gatavoties lai tās būtu kā Damokļa zobens arī pāri ZZS galvām.
berns
b
...bus koalicija/valdiba/ , bet kada valoda tad biedri runas? Anglu, francu vai kada cita, jo latviesu valodu jau puse neprot. Interesanta valdiba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas