Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Ušakovs vilcinās ņemt varu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Politiskaa atbildiba
P
Usakovs visu laiku brauca tikai ar krievu kaa minoritates politiku. Mera postenis ir saimniecisks. Usakovs tur ir nulle. Pats tagad apzinas, ka par traku izlielijis sevi kaaa spekaviru , nu zens ir bikses piecurajis. tak negrib vins mera posteni, jo ir dums.
wow
w
vismaz viens praatiigs vaards shinii balagaanaa
wow
w
AAAAAA! valsts bruuk kopaa, bet jums visiem tikai krievi un krievi. krievi ir muusu mazaakaa probleema shobriid. l
wow
w
labi ka tu vismaz visu zinu, kaa ir. malacis!
monitors
m
A kas teica, ka būs sliktāk nekā Birka laikos? Ja jau TB/LNNK izkrita ar tik lielu blīkšķi neskatoties uz visiem tiem tēmekļiem uz Mildu, tad jau laikam bija galīgi piegriezies. Bet jaunie domkungi, cerams, dabūs naudu (arī no Austrumiem) un varbūt, ka Rīga ies uz augšu. Es domāju, ka JL pārdomās par neiešanu SC un LPP/LC koalīcijā, jo viņu rūpju zona ir arī valdība, kura var "pēkšņi" sašūpoties pēc vairākiem bezcerības mēnešiem, kādus 4 - 5 mēnešus pirms Saeimas vēlēšanām. Un, ja pēc tam viss sāk iet uz labo pusi, tad Saeimas vēlēšanu rezultāti ir samērā labi prognozējami. Bez tam JL ir šāda tāda saimniecība Rīgas domē, kuru grēks būtu pamest. Kā to noformēs - ar sadarbības līgumu vai dženlemeņu vienošanos - tās ir pupu mizas. Pēc balsojumiem mums būs viņus pazīt. Ja paliks departamentos un padomēs - tad ir koalīcijā, ja būs ārā - vienošanās nenotika. Bet, atklāti runājot, vēlēšanu izdevumus sponsoriem jāatpelna, it īpaši šajos bada laikos. SC lamāšana nav pamatota, jo negrib viņi 4 gadus opozīcijā sēdēt. Tā visus vēlētājus uz Saeimas vēlēšanām pazaudēs.
monitors
m
P.S. Keningsberga, nevis Keniksberga. Ķēniņa pilsēta. ------------------------------------------------- ------------------------------- P.P.S. Kēnigsberga nevis Keningsberga, Ķēniņa kalns. Jeb Karaļaučiai pa lietuvju modei.
monitors
m
Ja nu domē ienak baškīrs,čigāns,tatars,francūzis vai Plīners,čiļēvičs,ždanoka tad lūdzu runājiet ar viņiem viņu DZIMTAJĀ VALODĀ> -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- Nu ja, vienmēr svešzemju nācijas pieminam un daudzinam.. Bet kas ar lībieti sarunāsies viņa dzimtajā valodā, kas latgolītim dzimtajā valodā visu izskaidros?. Bet starpkaru Latvijā bija likums, ka iesniegumi latgaliešu valodā jāpieņem. Kur šī norma ir tagad? Aizkrāsnē?
Polšs
P
Vai tik Tu nesastāvi VL ?:))) Nu ja netici man, aizbrauc un padzīvo kāut vai pŗis mēnešus Krievijā, pakomunicē ar vietējiem un sapratīsi viņu noskaņojumu P.S. Keningsberga, nevis Keniksberga. Ķēniņa pilsēta.
Buba
B
Kāds vēl Ušakovs? Ja Buldozers viegli piepirka 5 Saeimas deputātus, kādas problēmas piepirkt 7 -8 zemāka ranga " tautas kalpus" ?
skuķis
s
Nu gan pateici par tiem ''zagļiem''. Man būtu interesanti uzzināt, kuri nav zagļi?! Personīgi man vairāk imponē tie zagļi, kuri, kā tu izsakies, atmet kaut ko arī citiem, nevis tie zagļi, kuri savāc visu tikai un vienīgi sev. Vai naivums tagad tiek popularizēts kā goda lieta?
RUNCIS ,KURU VISI ZIN!!!
R
ŠLESERS AR UŠAKOVA KAA TIRGUS BĀBAS--- VIENS NEZIN CIK PRASIIT UN KAA VADIIT , OTRS RAUSTAAS PUBLISKI PIEDAAVAAT , JO IR KAS VINJA VIETAA VAR VISU PRIEKŠAAA PATEIKT KAA VADIIT.NEVIENS NE OTRS GALU GALAA NAV VADIIT SPEEEJIIGI!!!VISLABAAK BUUTU , lai kaadas personiiigaas ambiicijas UN biznesa plaani ---visIEM LATVIJAS CIENIIGIEM PILSOŅIEM APVIENOTIES UN BEIDZOT IZVEIDOT NORMAAALU PARTIJU un SVEIKI GAUJA LIKT UZSVARU UZ NORMAALI DZIIVI , lai TAAS KRIEVU PARTIJAS JUUT , KAS IR DZIIVOT LATVIJAAA , ATJAUNOT AIZSARGU ORGANIZAACIJU, UN PARAADIIT , KA LATVIJA NAV SAADZA UN JA KAADAM KAS NEPATIIK PLAŠAA PASAULE VALJAA . ZATLERA kungam ir jaasaak riikoties , ATLAIST SAEIMU , UN aarkaartas veeleessanas.KNABAM aktiivaak saakt straadaat , tak , lai miljoni atgriestos valsts kaseee, nekaadas zzeelastiibas likumu paarkaapeejiem--aktiivaakiem tiesnessiem buut un prokuroriem---pirmie kandidaatiKRASOVICKIS UN KARGINS un taa sarakstu vareetu turpinaat , jo tautai tak ir informaacija ,par visiem melniem darbiem!!!
pamela
p
Es nu gan draudziņ,itin NEKO neesmu zaudējusi.Vēl jau Šl./Lesč.nav mērs,BET pat ja būs,tad TIKAI ar korupcijas un kupi - prodai palīdzību.VIŅU,ņerga,NEVIENS nav IEVĒLĒJIS mēra amatā!!Mēģini sakoncentrēties.Ja Ušakovs pārdosies kā ielene,tad vi'ņš uzmetīs Letiņus "protestabalsotājuus"un arīdzan savus krievus,lai arī par krievu val.kā otro val,par ko letiņi var protestēt,ja kas.Ņerga.hapy end te nevar būt jebkurā gadījumā,BET es tomēr esmu vinnējusi,lai kā tev tas nepatīk.IETIRGOTS AMATS NAV IEVĒLĒTS !!
izbijis valsts patriots
i
Es esmu Ventiņš,bet te nebija par Valmieras slavināšanu .Starp citu Valmiera ,ļoti skaista un sakārtota pilsēta,no malas,tāpat ,ka Ventspils.Visur ir savas problēmas,bet Ventspili slavē nepamatoti.
Vērotāja
V
Interesanti,kur tad palika Zvirbulēns?Laikam aizlidoja uz savu Ventspili pie hūtes papa.Slavas dziesmas nodziedāja,sabiedrību samusināja.Tagad stafeti pārņem Valmieras,lasi TP,slavinātāji.Kamēr sabiedrībā valdīs uzskats,ka lieli zagļi nav zagļi,jo atmet kaut ko arī citiem,tikmēr mūs neglābs nekas. "Mainies uz augšu!",kā teica Rainis.
u 2
u
NEVELOS KRIEVISKI RUNATIES.PASHI KRIEVI PIEKAAPAS TO IZJAUC EBREJI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas