Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ušakovu un Dzintaru neizdodas savest pie viena galda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdemārs
V
Dzintar! Es kā latvietis Tevi nesaprotu. Ko Tu draudi. Kas par nodevību? Tu pats esi tukša vieta, varbūt roku iedotu, lai gan esi ekstremists, naida kurinātājs, kas bīstama mūsu valstij, pēc būtības robežojas ar nodevību. patiesi esi liekulis. Padomā par to pats ar saviem kolēģiem.
Vladimiram 20:55
V
Vai tev, tādam kangaram ,kas krievam izkritis no ratu pakaļas, roku gribētu dot Dzintars!
  • 1
  • 0
taisnīgais
t
Pareizi, Ušakov, nav ko te naida kurinātāja priekšā nav jāpazemojas. Tas tak nav cilvēks , jo pirmais sāka valsti graut.
skumji
s
pirms padomju degeneratu iebrukuma,pirms Baiga Gada LV dzivoja tikpat labi ka Skandinavija,tagad tads pats lopiskibanditisks bardaks ka teritorijaas no kuram aiz tankiem slapstoties atrapoja okupanti,kapec Bavarija un Skandinavija ir tik skaistas,bet krievija,ar visu gazi un naftu, atgadina S.. bedri??
atbilde
a
paskaties uz Ušakovu un Rīgas budžeta deficītu un viss kļūs skaidrs.
  • 2
  • 0
Semititāns
S
Zvērestu jau noslīcināja , tagad vēl Raivi līdz paraut - nu, nē!
Ministry of Truth
M
NA politiķiem ir pareiza attieksme. Ušakovs savu potenciālu un pievilcību sarunām ir izsmēlis arī tad, ja saruna nenotiktu par latviešiem vitāli būtiskām lietām.
ser
s
nacionalisms tikpat kaitigs ka personas kults neka nau nosodosa krievu valodai apklusti-dzintar pateicies-krievijai-ka-piedzimi-briva-latvija krivija ir visdraudzigaka valsts latvijai visas saites-kas-vienoja-latviesu-sarkanie-strelnieki-uzvareja-baltgvardus-naca-PSRS-latvija-uzzela-ka-nekad-tagad-nacisti-izdzen-latviesus-ara-no-latvijas......
izbrins
i
ushakovs vel nav arestets?
rubis
r
Izskatas, ka sie krievu okupantu pecnaceji censas izsist okupantu valodai kadu ipasu statusu. Jacer, ka Latvijas prezidents, valdiba, ministri, dpeutati neiesaistisies saja krievu un zidu nacistu intriga un nesolis viniem kadas privlegijas. Ir istais laiks pazinot par politsku lemumu Latvija,ja visas valsstskolas bernu apmacibai ir janotiek Latvijas valsts valoda- latviesu valoda 100% apmera, ilgak ar si politska lemuma novilcinasanu nedrikst vilcinaties, jo tas var izradities par liktenigu, ja netiks veikts un pienemts tulit.
Veļķis
V
Piekrītu Parādniekam - arī manā vērtējumā viņš no visai sakarīga cilvēka kļuva par vienu no daudzajiem pretvalstiskajiem elementiem. Aicinu nomainīt Rīgas mēru!
joe
j
Interesanti mums tie politikāņi. No pēdējā laika publiskajiem izbļāvieniem var secināt, ka visi pasākumi, kas saistīti ar referunduma organizēšanu, ir pretvalstiski. Bet tad jautājums, ar ko nodarbojas visi sābi un pārējie daudzpadsmit drošības kantori un kā vispār kaut kas tāds valstī bijis iespējams. Bet, ja viss notiek likumīgi, tad katrs pucē savas spalvas kā māk. Žēl vien, ka mediji šo neignorēs, jo tāda medusmaize šamiem sen nav no debesīm nokritusi.
Laimonis
L
Latvieši vēl nav „atelpojušies” un ieguvuši dzīvību pēc 50 gadu krievu valodas vardarbīgas uzspiešanas ar krievpadomju ateisma bandītiskās ideoloģijas metodi. Šodien uz Latvijas valsts svētkiem Latviešu ienaidnieki ir izvēlējušies īpaši aizskarošu veidu, lai šķeltu tautu. Vispirms ar SC buramvārdiem „viss būs labi”, pēc tam ar atklātu ņirgāšanaos. Ar Ušakovu un tamlīdzīgiem provokatoriem vispār nav ko runāt. Ne latviski, ne krieviski.
xxx
x
...patiesi vārdi!
  • 2
  • 0
Jā!
J
Piekrītu.
  • 6
  • 0
XYZ
X
Dzintaru miltos un izkaisīt jūrā... Muldošā morgoloģija.
vai
v
Vai Dzintaram arī nav kāds lopiņš Saeimā, kurus varētu mēģināt eksperimenta gaitā sadraudzēt ar usika losīšiem?
to .
t
No Ušakova sievas tiešam jābaidās, bet vispirms jau pašam Ušakovam. Sados par visām mīļākajām , ka maz neliksies.
  • 1
  • 0
.
.
Bet Ušakovam ir nika sieva, kas liks trūkties jebkuram sunim. Bet Zatleram ir tanks.
  • 1
  • 0
Yox
Y
Dzintaram ir suns, kas uztrieks tos Uškina kaķus RD tornītī, ar visu Uškinu.
  • 7
  • 0
rinķī apkārt
r
Kam vajadzīgs tāds šovs, kā - SC - NA debate par valsts valodu ? :) Ar SC vispār runāt nav jēgas. Viņi ir pierādījuši sevi un vēl pierādīs sevi kā prokremlisku spēku, kuru uzdevums ir lobēt putinistu intereses Latvijā - uzturēt starp iedzīvotājiem spriedzi, šūpot valsts pamatus, censties caur Latviju ietekmēt starptautiskus procesus utt un tā pret viņiem ir jāizturas, kā pret svešas varas algotņiem.
Ministry of Truth
M
Abi ir infantili jefiņi, un metami pār vienu kārti. Šāda tipa diametrāli pretējie radikāļi ir kā neārstējami augoņi, kā ķirmji, kas grauž sabiedrību, un posta mieru.
Yox
Y
Tu tikai tās vienīgās patiesības nesējs, vai ne??
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas