Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Uz skursteņa uzrāpies vīrietis glābējiem apmaiņā pret norāpšanos zemē pieprasa alu

Šonakt ugunsdzēsējiem bijis izsaukums, - kāds vīrietis bija uzrāpies uz katlu mājas skursteņa un apmaiņā pret labprātīgu norāpšanos zemē viņiem pieprasīja alu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse, vakar ap plkst.23.45 Ventspils novada Piltenē kāds 1983.gadā dzimis vīrietis, būdams alkohola reibumā, uzkāpa katlumājas apkures skurstenī, no kurienes zvanīja uz policiju, lai paziņotu, ka izdarīs pašnāvību.

Vīrietis, kurš jau agrāk vairākkārt saskāries ar policiju un bijis tiesāts, no policijas prasījis, lai pēc nolēkšanas tiktu aizvāktas viņa mirstīgās atliekas. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem ticis prasīts arī alus.

Notikušajā tika iesaistīti gan policijas, gan VUGD, gan neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki, tādējādi vīrietis ar savu rīcību ne vien apdraudējis savu dzīvību, traucējis cilvēku mieru un sabiedrisko kārtību, bet arī apgrūtinājis minēto iestāžu darbu.

Policijā sākts kriminālprocess par huligānismu.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Inga Vetere, šonakt plkst.00.23 glābēji saņēmuši izsaukumu no policijas par to, ka Ventspils novada Piltenē, Lielā ielā, uz katlumājas skursteņa sēž vīrietis. Ierodoties notikuma vietā, glābēji sastapa arī policijas darbiniekus un mediķus.

Ugunsdzēsēji pa kāpnēm nokļuva pie vīrieša, kurš pieprasījis alu un solījis, ka tad pats norāpšoties zemē. Tā kā glābēji atteikušies sniegt šādu pakalpojumu, pēc neilga brīža vīrietis tomēr pats norāpies zemē.

Vetere norādīja - ja policija pret šo vīrieti sāktu kriminālprocesu, piemēram, par huligānismu, arī ugunsdzēsēji pieteiktu zaudējumu atlīdzināšanu par nepamatotu izsaukumu, jo šāda veida palīdzība jau var tikt uzskatīta par pakalpojuma sniegšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas