Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Uzņēmēji: Simtlatnieku pabalsts ir īstermiņa ielāps

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Kā tad...Atņemiet trūcīgajiem un atdotiet uzņēmējiem . Jo paši nopelnīt nemāk, tikai no budžeta paņemt . Bet džips tad jāmaina ...
Kamēr nav izveidojušās ...
K
jaunas, stabilas darba vietas, tikmēr pastāv tādi sezonāla un īslaicīga rakstura darbi (grāvju tīrīsana, lapu grābšana, sniega tīrīšana) kuri ir sabiedrībai kopumā nepieciešami un kurus var veikt simtlatnieki. Neviens jau netaisās izveidot profesiju "simtlatnieks", bet kamēr uzņēmēji nav raduši pietiekami daudz papildus darba vietas, tikmēr tiem simtlatniekiem privātajā biznesā arī nebūs pielietojamības. Jautājums rodas - kad visi simtlatnieki tiks iekārtoti stabilos darbos, kurš no kurienes ņemsim cilvekus, kas būs ar mieru veikt īslaicīgā rakstura darbus?
jenoc
j
Iedos naudu uzņēmējiem un tā viņi uzreizi radīs darba vietas. Un visi būs laimīgi! :D Kā tad! Vispirms paņems sev cik nepieciešams un tad skatīsies.
Kaija to tups
K
Biznesa augstskolas Turība valdes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis
tups
t
lauzu galvu un tā arī nevaru saprast, kas ir attēlots fotogrāfijā, jo paraksts tai nav pielikts? it kā jaunzeme-grende tā nav, ja vien pēdējā laikā nav stipri mainījusies. atliek rostovskis, geidāns vai smukais, drīzāk gan kāds no pirmajiem, jo nez kāds smukais jau nu viņš nav gan... vai varbūt tas ir kāds 'vidējais' uzņēmējs, tā teikt entreprenus vulgaris?
m.
m
"bet jaunas darba ir ekonomiskas vides radīšanas." urā!
rausis
r
Tā 100 latnieku programma ir pilnīgi izkropļota bezdarbnieku pabalstu sistēma. Tad nafig viņi vispār iekasē socnodokli, ja nemaksā bezdarbnieku pabalstus? Bet par iekļaušanu uzņēmumos, kur valsts piemaksā 100 Ls, pilnīgi nepiekrītu, jo tas vēl vairāk izkropļos šo slimo sistēmu. Jau tagad ir ES fondu nauda, kur tiek maksāta kaut kāda summa no ES par atsevišķiem darbiniekiem. Ja nemaldos, tur ir 90 Ls.
aha
a
nu lai tad uzņēmēji piedāvā ilgtermiņa risinājumus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas