Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Uzņēmēji: trūkstošos 50 miljonus var atrast ēnu ekonomikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
re
r
jāsamazina izdienas pensijas un neļaut pensionāriem strādāt,pensionāram ir jāsēž mājās un jāatpūšas
Mirtante
M
Kāda jēga no tā Cēsu alus kurš pieder igauņiem , viss aiziet prom
latgale
l
nodokļus latgalē nemaksā autoservisi,apbedīsanas biroji,tie kas sēž uztirgus ar spirtik un sigareti nado,un tie kas izgriež mūsu mežus
fox
f
Ja beidzot kāds sāktu apkarot korupciju, tad atrastu ne tikai 50 miljonus!
che
c
Pilnībā piekrītu, kaut ko tādu vajadzētu iespējami ātri ieviest! Citādi es skatos, ka pēc statistikas datiem esmu viens no turīgākajiem cilvēkiem (maksāju vienus no augstākajiem nodokļiem), bet luksusa labumus bauda citi.
che
c
Lipmans vienīgais uzņēmējs, pārējie vienkārši uzņēmumu darbinieki!
Grīva
G
Turcijas preces Čigānes veikalā arī ir jauka prece Jūgendstila veikalā. Deputātiem labāk redzams
kontrabandists
k
Gerkens - Ķīnas šmotku tirgotājs? Var jau viņu tā nosaukt, bet kā tad, lai sauc tos individuālos tirgus plaču īpašniekus, kas patiešām paši tirgo tās Ķīnas šmotkas? Starp viņiem un Gerkenu jau ir starpība. Gerkens jau ir tāds kāršu spēlmanis, dzīves baudītājs un dārgumu krājējs, kurš vismaz ārēji nekur īpaši nejaucas. Reizēm vienīgi kaut ko pamuld. Naudu jau pats nopelnījis. Ja runājam par pārējiem nopietniem drēbju un apavu tirgotājiem, tad visus un visu nevar mest vienā katlā. Tur ir baigās atšķirības koncepcijās, servisā un piedāvājumā. Ir jau mums te tāda mode, aizbrauc uz izpārdošanu Vācijā, pēc tam aiziet uz jaunās kolekcijas pārdošanu Zara Latvijā un taisa traci par dārdzību. Tā jau ir vairāk tāda attieksme, nevis nepieciešamība gānīt LV drēbju un apavu tirgotājus kā sugu.
www
w
kontrabandists » barca 18:35 Ķīnas šmotku tirgotāji jau uz to nepretendē. Viņi Zatlera un Šķēles meitas un dēlus neprec. Pie viena galda ar valstoņiem nesēž un šajā valstī notiekošo koriģēt nepretendē. Valsts kasi savā labā nedala. Šmotku tirgoņi sevi un savas ģimenes pabaro, pie reizes viņus paspārda katrs, kam nav slinkums, ēnu ekonomiku un citas nelaimes meklējot. ---------------------------------------- Kā tad Gerkens un visi pārējie drēbju un apavu tirgotāji?
kr e
k
un kā vēl VAR atrast. tikai jāatrod vēl kādi nemaksātie 300 miljoni no "labo" laiku biznesmeņiem....
Dadzis
D
No ēnu ekonomijas ieņemt lieas summas naudu ir falša ilūzija.Jo lielāki nodokļi,jo lielāka būs ēnas ekanomija.Darba devējiem ir izdevīgāk maksāt soda naudu un turpināt maksāt algas aploksnēs. Mazos uzņēmējus,kuri nokrāso māju vai santehniķis ,as salabo bojāto ūdens krānu,gandrīz nekad nemaksās nodokli,jo kvīti par padarīto darbu ,pa lielākai daļai cilvēki neprasa un pie tam tas ir lētāk.
Sigurds Graudiņš
S
Mītiņš 13.janvārī, 17.00, Saeima. Biedrība „Antiglobālisti” ir pieteikusi mītiņu uz 13. janvāri, plkst. 17.00, pie Saeimas. Mītiņa mērķis ir: „Prasība Saeimas deputātiem sniegt konkrētas atbildes uz biedrības uzdotajiem jautājumiem (2010. gada novembra – decembra vēstulēs; skat. iepr. publikācijas www.antiglobalisti.lv ). Valstij piederošu īpašumu un uzņēmumu privatizēšanas nosodījums”. Jau rit otrais mēnesis, bet atbilžu kā nav, tā nav… Valstij pietrūkst naudas, ko ieguldīt mūsu pašu ekonomikā, bet tajā pašā laikā valsts un pašvaldību vadītāji jau otro gadu desmitu ar dāsnu roku atbalsta citu valstu ekonomisko un finanšu intervenci mūsu zemē. Mūsu bankas tiek privatizētas un pārdotas, zeme un meži izpārdoti, mūsu rūpnīcas un ražotnes tiek likvidētas un iznīcinātas, bet ārzemju „investoriem” (ekonomiskiem iebrucējiem) tiek radīti labvēlīgi apstākļi savai darbībai.
Tālavas taurētājs
T
norvēģu bizness nebūt nav tas... sekojoši norvēģi savāc no mums savu peļņu un mūsu naudiņa papildina norvēģu kapitālu- tātad Statoil ir importa prece.
Tālavas taurētājs
T
Der paskatīties uz pašmāju ''bāleliņu'' E-talonu vai Dienvidu tiltu projektiem. Skatīties jau var,bet ko tu šajā jautājumā vari izmainīt? BET!DEGVIELAS CENAS IR TAVĀS ROKĀS. Neesi demagogs!Paskaties uz lietām no augstāka skatu punkta. Paceļoties degvielas cenām,pieaug inflācija,krīt pirktspēja un KOPSUMMĀ NODOKĻU IENĀKUMI SAMAZINĀS.
pareizi
p
ko saka Geidāns

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas