Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Vācot meža veltes varot nopelnīt 700-800 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Santa
S
neesmu tāds mega specs kā tu, tikai ticu tam, ko acis rāda, un rāda to, ka no balkona tūlīt pavērsies brīnišķs skats uz pusi Kurzemes turklāt atceros, ka nīsto krievu laikā pēc izciršanas meža pleķī nepalika celmu un drazu kaudze kā tagad. kāpēc piepini SC gan nezinu, laikam "vienotības" jefiņiem tas ir obligāts rituāls
reta
r
Neesmu bomzis, esmu skolotāja,arī auto man ir- tas nekas, ka pirms 20 gadiem ražots- Pamēģināju šogad piepelnīties ar mellenēm...lai arī ne daudz -pārdesmit lati arī saimniecībā noder, bet tagad man ir skaidrs, ko nozīmē šis bizness. Tas ir grūti, fiziski grūti un visu cieņu cilvēkiem, kas ar to nodarbojas regulāri.Diez vai viņi ietu mežā, ja viņiem būtu darbs,Tāpēc labāk nerunājiet tie, kas nezina-dzērājs mežā nemaz nevarētu izturēt- galva uz leju un vēl šīsvasaras karstumā
zaglers
z
Ziemā firmas pārstāvis iesaka lasīt suņu kakas,nu tas tā treniņa pēc !
starpnieks
s
es nopelnu vairākus simtus dienā aci nepamiršķinot
Alligator
A
Palasiju komentarus,skiet ka daudzi ir uz poham:D
Lauciniece
L
Man šogad izdevās pārdot tikai divus10 litru grozus rudmiešu, nav jau kas pērk uzpircēji jau nebrauks 50 km divu vai trīs sēnu grozu dēl ko labākajā gadījumā viens var pa dienu savākt,koopērēties un aiziet barā nav jau ar ko,mums te pa vienam cilvēkam uz 3 kvadrātkilometriemun viens ir saimnieks kuram pietiek darbu bez sēņošanas pārejās tantes gados, viņas aizies savākt priekš sevis, bet ne jau ar sāpošajām kājām taisīs biznesu.Arī tuvējā pilsētiņa tie kas var iet lasīt paši priekš sevis uz to kurš neiet ,bet grib nopirkt ,ir labi ja kādi desmit cilvēki un ātri viņu prasības tiek apmierinātas.
redz kā
r
tad jaunietim savos 22 gados vajadzētu iemācīties izlasīt un parakstīt normālu darba līgumu, pirms uzsāk ko strādāt. Neticu, ka pie normāla darba līguma Latvijā kautko neizmaksātu!!! Parasti jau paši darbinieki grib sākumā uzreiz kautko nošmaikt ar nodokļiem utt. tāpēc arī darba devējs to izmanto un līdz ar to kurš ta ies sūdzēties - neviens, jo abi nav bez vainas. Tikai vinnētājs tad parasti paliek darba devējs.
KLM
K
Te, lūk, atklājas Šlesera aprējēju nelietīgā daba - tās ir biedra Šlesera apsolītās 50 000 jaunās darba vietas ar vidējo izpeļņu 800 LVL mēnesī ! Slava Šleseram - tautas glābējam un tēvam !
mežs
m
vienīgi tad, ja pa ceļam pagadās kāds sēņotājs, kuru var aplaupīt.
Zigis
Z
Tad skaidrs, ka padomju laikā kailcirtes skaitījusi neesi un meža tehnikas izdangātus ceļus arī gājusi neesi. Laikam pārāk maza biji. Jo jebkurš mežinieks Tev pateiks, ka ciršanai gatava meža platības pēcpadomju laikā nevis samazinājušās, bet pieaugušas. Tā ka skrien vien pēc krievu okupantiem, lai tie uzņemas mežu un visa cita sargāšanu. Tad varbūt atjēgsies, kas ir kas, nevis dziedāsi dziesmiņu par bērnības zaļāko zālīti. Balso par SC! Rubiks ar Tevi!
Vilx
V
Diena varētu sataisīt ziņošanai Facebook paredzēto saites izveidi, jo pašlaik tiek pievienotas nederīgas/nepareizas saites, kas ved strupceļā, nevis uz Dienas rakstu.
to 11;06
t
tu meklē iemeslu lai kauko darītu ,vai tu meklē iemeslu lai nekonedarītu?Auto mūsdienās par vienu algu var nopirkt,kājminamo diezgan labu(nejau jaunu) par dienas algu.Salasi kompāniju, sameties benzīnam.Nu protams ja tavā dzīvē100 ls ir lilākā nauda ko esi rokās turējusi un viss iztek caur pirkstiem,un šodiendiena ir pirmā diena kad tu dzīvo ,tad gan bēdīgi un perspektīvas nekādas.
vika
v
Pirms pāris dienām Centrāltirgū nopirku dzērvenes pa 1,80Ls LITRā
anonīmais šakālis
a
human » Memory 10:15 Strādāt?? Padomju laikos strādāja visi, bet atdeve bija nekāda. Tieši tāda iemesla pēc arī esam pakaļā tagad, jo pieraduši, ka valsts vienmēr iedos darbu, naudu un sazin ko vēl. Pašam tikai dirsa būs jānoslauka -------------------------- Nemuldi! Tie, kas raujas vaiga sviedros, tiek uzmesti no darba devēju puses! Tas Latvijā notiek masveidā! Kā lai 22 gadīgu jaunekli motivē strādāt, ja vairākās darba vietās nesamaksā nolīgto?
Sniper'sEye
S
iedomīegie pilsētnieki un vēl aprobežotākie ziņu rakstītāji. Retie žurnālisti, kas redz plašāk un stāsta plašāk jau Sarkanajā grāmatā rakstāmi. Puspatiesības par tiem meža veltu vācējiem! Visvienkārsākā lauku tante pateiks, kāda PAŠIZMAKSA viāni tuvākajām sēnēm un ogām. VID prasa Ls 30 mēnesī. Jūlijs+ augusts + septembris = Ls 90 jau tīri nodokļos ieprasīts, Dombrovska, Repšes un Kampara kopējais smadzeņojums. Plus daļu prasa maksāt arī avansā. Īsti mobils lasītājs var būt vienīgi, ar auto bruņots. Plus birokrātiskie sarežģījumi, ja vēlies būt pilnīgi oficiāls, nevis partizānisks: liegumi, atļaujas, oficiālas un neoficiālas. Benzīna, dizeļa, gāzes degvielu pašizmaksas, slikto ceļu palielinātās autoekspluatācijas izmaksas + attālumi līdz Rīgai un vietējiem miestiem, ja tur vispār kāds uzpircējs. Saskaitiet un atskaitiet, pastulbie pilsētas un iestāžu jefiņi! Visvieglāk jau svešā kabatā no virspuses līst, ar zem pieclatnieka tai kabatā arī suņusūdu var dabūt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas