Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Vai Latvija ko zaudējusi?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ziks Ivaram
z
Tur jau tā nelaime, paši balsojam. Un kādi esam, tādi esam.
Ivars
I
Es par iestāšanos ES balsoju,galvenokārt,cerībā,ka šī dalība ierobežos pašmāju blēžu,zagļu,korumpantu un tiem pielīdzināmo iespējas!Man atļāva par iestāšanosES balsot,jo visa šī suga zināja,viņus ES neaizskars.Bet dalība ES,protams,ir pozitīvākais,kas ar Latviju noticis kopš hercoga Jēkaba!
Zelma Birzniece
Z
Vienmēr vajadzētu uzsvērt EK līguma 119 pantu,kas paredz ES dalībvalstīm palīdzību,ja tās nonākušas finansiālās grūtībās.Protams palīdžība nevar būt,ja valsts tiek izzagta kā tas bija ar G-24kredītu,kur naudu ķešā sabāza Šķēles un viņa klans .Piebilstu te neviens neprasīs krievvalodīgiem pilsonību,divvalodību,skolām atļaut izvēlēties mācību valodu par ko iestajas SC uc muļķibas par ko sapņo Krievīja un cīnas pašmāju 5.kolonna,kangari,kas alkst pēc PSRS atjaunošanu.Nesanāks !
Polšs
P
Šogad aprit divdesmit gadu, kopš akcijā Baltijas ceļš sadevāmies rokās par brīvu un demokrātisku Latviju Eiropā. Ar ko atšķiras Baltkrievija un Latvija? Abas ir Eiropā, bet viena ir ES dalībvalsts, otra — nav. Pa manam neatškiras ne ar ko. Baltkrievijā ceļi labāki, pie mums krogi mājīgāki. Baltkrievijā pīpēt var jebkur, pie mums - nē. Tas arī viss. Dzīves līmenis 1:1. Arī demokrātijas izpratne. Tur vienīgi ir Baķka, kas vienpersoniski nosaka kas un kā, un kuram. Pie mums to kliķe nosaka (koalīcija saucas). Varbūt kliķes sastāvs drusku pamainās, bet tas jau tikai,lai tautai būtu par ko runāt . Iveta, neveiksmīgs salīdzinājums. Īpaši, lai pareklamētu "latvju laimīgo dzīvi Eiropas tautu brālīgajā saimē"
Bum-bum
B
Par ES arī vajadzētu ar savu galvu padomāt. Citādi tie medaini aplaizītie teikumiņi par demokrātiju meklē kādu neatrodamu smadzeņu rievu.
Nemesis
N
Tad kad Latvijas iedzīvotāji PAŠI sāks domāt ar SAVĀM galvām, nevis ar prezidenta, premjera, priekšnieka, policista, daktera, pārdevēja, kaimiņa, bankas klerka galvu...... tad arī mums tā dzīve sāks iet uz labo pusi, ne ātrāk... A domāt- tas ir smags darbs, jāpiepūlē smadzenes, labāk pļumpēt alu, kasīt pa...us un kurnēt, ka Eiropas savienība slikta, Šlesers/Zatlers/Repše/Lembergs/.... slikts, priekšnieks slikts, banka slikta... Tūlīt būs velēšanas- paskatīsimies ko ievēlēs šoreiz....
Ilze
I
Raksts aktualize ES jautajumu un tas ir butiski, jo liek cilvekiem aizdomajas. Bet nebutu korekti noradit, ka valsts parvaldes iestades lemj ES lidzeklus, jo to dara politiki Latvija. Atbilstosi butu, ka izdejot no NAP tiek planots, kur un kam novirzit ES finansejumu, bet Latvija diemzel ta nentiek un kadel, tadel, ka politiki slepjas aiz ES liek, kaut patiesiba pasi to ir izlemusi jau ieprieks. Man liekas, ka mums trukst atklatibas lemumu pienemsana tiesi nacionala limeni un ja mes nevaram to nodrosinat seit pat, tad ES limeni cilveki vienkarsi nesaprot, ka tas lietas tur notiek.
jr
j
Garām Iveta, pilnīgi garām. Labi ka priekšnieki Briselē neskatās uz saturu, bet tikai uz formu (pārstāvniecības vadītāja publicējusi rakstiņu, tātad labi....).
smieklīgi !
s
Slima suņa murgi !
es
e
Eiropas diena taču ir 8. maijs, jo tā ir diena, kad beidzās karš. Tikai krievi svin 9. maiju. Bet visumā es piekrītu rakstam - mums ir jābūt Eiropā!
Kristine
K
Paldies Ivetai par labu un informativu rakstu! Arvien vairak parliecinos, ka Latvijas gadijuma negativais viedoklis pret ES ir hronisks un tam pat nav saistiba ar pozitivajam vai negatavijam lietam pasa ES. Tas nebija seviski pozitivs pirms iestasanas, referendums liela mera bija saprata dikteta izvele, bet pec tam viedoklim atkal bija tendence iesligt negativisma un skepse. Sai negacijai ir tendenence pieaugt proporcionali neapmnierinatibai ar musu pasu valdibu, visparejo valsts stavokli un sabiedribas noskanojumu. Turklat it ipasi saja t.s. krizes perioda atkal ir pamodusies socialismam un padomju laikiem raksturiga domasana - visu gaidit no valsts un pasiem nekada mera nejusties atbildigiem par notiekoso... Tas gan netrauceja treknajos gados siem pasiem cilvekiem visparejja urra noskanojuma masveida aiznemties naudu pat tik trivialam lietam kaa shopingam, remontam, puteklu sucejam un dzivot tik nost nedomajot par ritdienu... Tad, kad tautas vairums atkal saks apzinaties savu individualo atbildu jebkura lieta - sakot no kredita un beidzot ar to, ka neviens cits necelsies un necinisies par vai pret attiecigajai nozarei, socialajai grupai utt. velamajiem vai nevelamajiem lemumiem, tad ari naks apjausma par to, kadi ir patiesie ieguvumi no ES un pret kadiem trukumiem ES butu javersas. Kritika nav slikta, bet labak lai taa ir konstruktiva!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas