Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Vai zaglis varēs kļūt par tiesnesi?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
luteranis
l
labak LDDK vareja rosinat saviem klientiem vairak naudas do apsardze pakalpojumiem, tas dotu kadu realu labumu:))) vel viens prikslikums kapec uznemeji redzot valsts nabadzibu nerosina veikt grozijumus ziedosanas kartiba ipasi valsts iestadem, ja polici nevar atbraukt uz nozieguma vietu piesoliet pieliet baku degvielas pa palidzibu un vini bus loti ieintereseti palidzet
Varbūt tā?
V
Ja jau lielās, miljonu zādzības ir likumīgas, tad, kāpēc gan kreņķēties par sīkajām? Davai, pieņemam attiecīgu likumu - ka zagt drīkst un miers.
Blondīne2
B
Jaunie Valsts policijas ierosinātie grozījumi nosaka, ka par sīkajām zādzībām līdz trešajai daļai no minimālās algas vairs netiks piemērota kriminālā, bet gan administratīvā atbildība. _______________________________________________ Bet atbilde arī varbūt šeit. Un cirvis ir cirvis.
Blondīne
B
Ņemot Mareka morālo novirzi tikties ar "smagi iereibušiem" slepkavas šoferiem, nav brīnums, ka ierosinājumus likumdošanas izmaiņām tieslietu sfērā LDDK iesniedz Iekšlietu ministrei Lindai Mūrniecei no Jaunā laika. ______________________________________________ Vien kārši esmu blondīne.
x
x
nu, ari idzivotaji jau laikam nebus priecigi bez aprikojuma un pilnvaram pashi apkarot tos adm. parkapejus?:)
Kili
K
visus cietuma un uz 7 gadiem!
Memory
M
'' Ja par sīkām zādzībām tiks piemērota administratīvā atbildība, tad mēs grausim sabiedrības morāli, atbalstīsim patvaļu, radīsim zaudējumus ...'' - ha, ha, '' sabiedrības morāles graušana '' - pēc godīgās privatizācijas gadiem......'' Mazos sēdina - lielos ceļ godā '' ! Akurāt' kā E.Veidenbaums rakstīja: '' Par tiesnešiem. cienīti blēži sēž - Un “godīgi” ādu nost citiem plēš, - Un cienīgtēvs, zaglis, teic sprediķus: - “Tik pacieties, debesīs labāki būs!”
Ausma
A
Ņemot Mareka morālo novirzi tikties ar "smagi iereibušiem" slepkavas šoferiem, nav brīnums, ka ierosinājumus likumdošanas izmaiņām tieslietu sfērā LDDK iesniedz Iekšlietu ministrei Lindai Mūrniecei no Jaunā laika.
hah-aha :)
h
mazie zagļi nevar būt tiesneši, bet lieli kukuļņēmēji gan.. interesanta loģika mums te latvijā..
Akmens
A
Lai pirmais akmeni met...
nesaprotu
n
Es tikai nesaprotu vienu - kāpēc tad, ja puišelis aizmirst samaksāt par konfekti (faktiski - apzog veikalu), tad uzreiz ir krimināls, bet, ja kasiere regulāri aizmirst piemērot cenas atlaidi, piekodē čekam nepirktu mantu vai vienkārši neizdod pietiekamu atlikumu (faktiski - apzog pircēju), tad ir vienkārša atvainošanās.
Populis
P
Kaut ko tā skaistā blondā lēdija tomēr nesaprot, turklāt, brīžiem šķiet, ka ne tikai kaut ko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas