Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Vairākums "Dienas" aptaujāto iedzīvotāju gatavojas piedalīties referendumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jā,
J
vēlēšanu komisijas patiesi ir gatavas. 1)Vēlēšanu komisijas loceklis ir televīzijā paspējis iztaisīt aģitācviju, ka uz referendumu tautai nevajag iet (brīnums, ka Daudze un Godmanis klusē, laikam iepriekšējā reizē tautas reakcija nobaidījusi), 2)Pensionāriem labklājības ministrijas draudi pensionāriem ar Ainas Verzes avīes starpniecību ir savlaicīgi izsūtīti, UN VALDOŠIE DOMĀ. KA TAGAD IR IZDEVIES PENSIONĀRUS SAŠĶELT UN SAVĀ STARPĀ SANAIDOT... 3) Elektroniskā balsošana nav ieviesta, lai balsotājiem būtu grūtāk nobalsot un kvorums grūtāk savācams. Internets tagad ir gandrīz katrā ģimenē un valdošiem no tā ir bail.... 4)Cimdars ir paziņojis, ka katrs vēlēšanu komisijas loceklis drīkst masu informācijas līdzekļos un arī individuāli aģitēt tautu neiet uz balsošanu, lai kvorums nesavāktos
Peldētājs
P
tūliņ pēc referenduma pensijas dramatiski pieaugs tiem, kuriem ir mazs darba stāžs. Vēlāk pārējiem samazināsies.
trāpīgi pateici
t
Tu gan trāpīgi pateici: Tikai idoti un kretīni neies!!! Visi, kuri nedomā tā kā mēs, ir idoti un kretīni!
ghj
g
Obligāti jāiet. Tikai aktivitātes demonstrācija garantēs pensijas nākotnē.
Vuarzazi
V
Piedalisos, tas ir pret inflaciju, kas grauzh pensijas un pensiju fondus.
@
@
Piedalīšos.
Lelle
L
Tikai idoti un kretīni neies!!! Normālie gāja uz iepriekšējiem referendumiem un ies arī tagad...Bet par biedinājumu kretīniem normālo skaits ar katru referendumu pieaug...
xxx
x
Namu apsaimniekotājai Ritai, Jurim, kas atsakās fotogrāfēties un tamlīdzīgiem veidojumiem! Neejiet uz referendumu, balsojiet par Tautas (zagļu un neliešu) partiju! Varēsit braukt uz Olimpiādi un vēl kaut kur bez maksas. Mēs, vienkāršie cilvēki, mēs iesim, mums jau nav vienalga, kas notiek ar šo valsti! Priekā!
Andris K.
A
Ja cilveks negrib nomirt bada,tad vinam japidalas rferenduma un jabalso "par",jo citadi pardzivot so apkures sezonu nevinam pensionaram nav iespejams.Jau pagajusa sezona par komunalajiem pakalpojumiem nacas maksat 80 - 90 latu,tad tagad tas bus jau 120 - 135 Ls.
Iznirelis
I
Kāds vismaz varētu paskaidrot, ka tūliņ pēc referenduma pensijas dramatiski nepieaugs.
Deserts
D
Dusmas manī ir par pirmo referendumu. Nolēmu, ja savā apkārtnē atradīšu kaut vienu pensionāru, kurš varēja, bet neaizgāja nobalsot par tautas tiesībām atlaist saeimu, neiešu balsot par pensionāriem. Atradu es tādu cilvēku-pamatojums, nekas jau nemainīsies. Nu tad lai viss iet savu ceļu, tātad tāds liktenis.
Ritasi
R
Jaaiet,jaaiet un veelreiz jaaiet,ziema naak bail pat padomaat kas notiksies,vai nu maksaa komunaalos un seedi neeedis vai otraadi,gals klaat shaa vai taa,Jaaiet noteikti.
Jāizmanto iespēja!
J
Visi tie, kuri paši nevar aiziet, var taču izsaukt vēlēšanu komisijas pārstāvjus uz māju. Visas neskaidrības var noskaidrot pa tālruni 67049999.
Nevermind
N
Protams, ka jāiet!!!! Un jābalso PAR!!! Lai tās āmurgalvas, kas varas augšgalā sāk domāt!!!
džemma
d
es arī skriešu, cēsīs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas