Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Vairs neplāno pasākumus, lai mazinātu iedzīvotāju izbraukšanu no valsts un veicinātu atgriešanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PL
P
lux - neaizmirsti tik, ka korumpētā valstī vidusslāņa labklājība nav iespējama. Būt darbīgam, skriet un censties, būvēt un pārkrāsot kajītes sienas uz grimstoša kuģa - nav prāta darbs.
lux
l
_politiskā atbildība_ Eiropas valsts, protams. Bet vai esat aizmirsis, ka Eiropas ļaudis savu labklājību ieguva smagā darfbā. Latvieši cerēja, ka labklājībā var ielēkt tā īpaši nepiepūloties. Tas nekas, ka lai pazīmētos vajadzēja ņemt kredītu, kuru tagad nevar atdot. Tad, protams, Godmanis vainīgs. Latviešiem, diemžēl no padomju laikiem palicis uz mūžiem iespiests domāšanā, ka valsts ir kaut kur ārpus pašiem esošs veidojums. Bet vai Kalvītis un pārējie no gaisa nokrita? Bet tas jau nekas, 30 % iedzīvotāju izsaka viedokli, ka zagt nav nekas pārmērīgi slikts. Latviešiem izrādās ir vieglāk apzagt tos, kas cenšas ko darīt uz laukiem, tā vietā, lai paši strādātu. Laukos 'bada nāvē", kas art ir tipiski latvisks pārspīlējums var tikai nelabojams sliņķis vai nodzēries deģenerāts. Tas tāpāt kā iepotēts tas, ka pats nav atbildīgs par savu dzīvi, bet noteikti kāds cits - valdība utt.
Gatis
G
Muahaha!!! ASV dziivo 90 tuukstoshi latvieshu. Cik tad ir atgriezushies un atteikushies no savas ASV pilsoniibas, Kaarlis Streips? Uz vienu Streipu katru gadu ir simtiem latvieshi, kas paarceljas preteejaa virzienaa uz ASV. Bet lai aarsteetu kaadu slimiibu, taa vispirms ir jaadiagnozee. Latvija uz to nav speejiiga. Latvijai shkjiet, ka viss ir normaali. "MK plāno atzīt uzdevumus par aktualitāti zaudējušiem", "Latvijā netrūkst cilvēku kas dzimuši un auguši citur" utt. Kameer ar visiem austrumu imigrantiem, kas tur ieradushies uz dziivi un nesuudzas, Latvija ir visstraujaak iedziivotaaju zaudeejoshaa valsts PASAULEE! (vajag jau ar maaceet sasniegt visas pirmaas vietas negatiivajos raadiitaajos). Visstraujaak iedziivotaaju zaudeejoshaa valsts PASAULEE!
Malēnietis
M
Saistības jāpilda, ja apsolīts pārdot bez iedzīvotājiem, tad tā arī jādara......
smaidoshaa
s
Skolas un rajonos.u slimniicas jau sleedz. Ko dariit tajaa Latvijaa? Skumiigi, driiz te buus analfabeetu un kriminaalo elementu paradiize. skaidrs, ka cilveeki masveidaa brauc prom. Nevar tachu mirt bada navee. Valdiiba ar jaunu nodoklju izdomaashanu cer uzlabot situaaciju, bet ko panjems no bezdarbnieka? Taapeec arii cilveeki brauc prom uz neatgrieshan. Kaada jeega straadaat citaa valstii un nopelniito naudu suutiit uz Latviju, jo labaaki dziives apstaakli visai gimenei ir tur, kur visiem normaals darbs. Neredzeet Latvijai vairs savus pilsonjus. Loti skumji. Cilveeki ar smagu sirdi pamet savu dzimteni.
Blondīne
B
Es nezinu, ko tur iepriekš plānoja, drīzāk par to " plānošanu" vienkārši naudu saņēma, jo arī pirms gada un diviem, tie cilvēki aizbrauca, tāpēc , ka šeit nebija vajadzīgi. Ar tukšu muldēšanu nevienu nevar atpakaļ atgriezt.
Человек
Ч
"Ir jādzīvo,jāstrādā un jācīnās šeit Latvijā nevis jāceļ citu zemju labklājība.Varu saderēt tikko šeit ies uz labo pusi,tad liela daļa laimes meklētāju būs atpakaļ.Es šos klejotājus negribētu Latvijā vairs redzēt." - Так они и не приедут. Потому, что в Латвии лучше не будет. Будет только хуже. Потому, что в Латвии тон задают такие, как вы:-) И это правильно:-) Другого Латвия и не заслужила:-)
Человек
Ч
"Īstenība ir viena,ja savā zemē nemācēji kļūt saimnieks tad citur esi un paliksi tikai kalps.Un guli mierīgi kalpa dvēsele." - Вы думаете и рассуждаете, как раб. Это очень плохо. Впрочем, вы родились и выросли в Латвии. Это многое объясняет. Жизнь опровергает ваши рассуждения. Вот, например, Иосиф Виссарионович Сталин. У себя на родине в Грузии он был сын сапожника и был недоучившимся семинаристом - а в Советской России стал главным человеком. Или Наполеон Бонапарт. У себя на родине в Корсике он был обедневшим дворянином - а во Франции стал императором. Или Эдуард Лимонов. В СССР он был никем, а переехал в США - и стал всемирно известным писателем. Так что, уважаемый, не будьте рабом. Это очень важно. И все у вас получится.
Tāuntā
T
Vairs neplāno pasākumus, lai mazinātu iedzīvotāju izbraukšanu no valsts un veicinātu atgriešanos =============================== Nu ja, plāno pretējos. Abus jau nevar apvienot.
tutta
t
Bye vai Labdien ir attieksmes jautājums. Latvijā netrūkst cilvēku kas dzimuši un auguši ASV vai citur pasaulē. Ieradušies, dzīvo, nesūdzas.
PL
P
Pēc ASV pilsonības iegūšanas man, protams, bija jāatsakās no Latvijas pilsonības. Visi mani draugi šeit, no Indijas, Holandes, vai Vācijas utt. utt. papildus ASV pilsonībai paturēja savas Indijas, Holandes un Vācijas pilsonības. Man vienīgajai bija jāatsakās. Bye, bye, Latvija..
tutta
t
Ko jūs te murgojiet par dubulto pilsonību. Kur ir tā vieta no kurienes nevar atgriezties bez dubultas pilsonības.
Viena
V
Politiskaa atbildiba 18:03 Bet ja jau samazina algas, tad arii visus rekinus vajag samazinat! Citadi ar pusi mazaku algu janomaksa tie pasi rekini! Kur te veselais saprats! .................................................. ............................................................ ........... maldāties, šogad rēķini ir krietni lielāki! no valdības (jebkuru LV valdības orgānu) veselo saprātu prātīgāk ir negaidīt,- nebūs jāviļas.
Janis ll
J
Daudz labu komentaru.. bet ieteiktu noteikti izlasit Emmas komentaru.. skarbi vardi bet patiesi..
Vigo
V
Tagad būtu jāsāk valsts organizēts darbaspēka eksports....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas