Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vāks ziedojumus no visas pasaules Latvijas parādu atdošanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Miers
M
Valdi savu valodu, cilvēk..
LKE
L
Jau saziedots 1109.00 Eur. Lai veicas Matīs!
..
.
Latvijā bērnus NEVAJAG. Jau tā mums bezdarbnieku pārpārēm.
Verotajs
V
Manuprāt šī ir krāpšana visatklātākajā veidā! Krāpšana nosmaskēta zem saukļa apkarosim krāpšanu :) 1) Šis puisis jau izveidoja ko līdzīgu ar nosaukumu themostwantedwebsite.com ar kā palīdzību naivi cerēja, ka visa pasaule ziedos naudu, lai viņš var dzīvot zaļi, kas atklāti tika nostādīts kā projekta mērķis. Diemžēl projekts neguva praktiski nekādus panākumus. Jau toreiz sasmējos, jo pat pati ideja nebija oriģināla :D 2) No nolikuma: 3.1. Ziedojumi tiks izlietoti tam paredzētajam mērķim (1.2. punkts - aizdevuma dzēšanai, kas ir ok), tanī skaitā mājaslapas SaveLatvia.com uzturēšanai, turpmāko līdzekļu piesaistes pasākumu nodrošināšanai, uzkrāto līdzekļu pavairošanai un biedrības SAVE LATVIA administratīvo izdevumu segšanai līdz kampaņas noslēgumam. Jeb īsumā, nauda tiks izlietota pēc biedrības ieskatiem :) Ja kas paliks pāri (par ko stipri šaubos ņemot vērā iepriekšējo projektu, tad to iespējams atmetīs valstij, BET šeit noteikti neies runa par miljoniem). Idejiski konkrēta cilvēku grupa cenšas nopelnīt naudu īpaši neko nedarot. 3) No nolikuma: 5.1. SaveLatvia.com ir tiesības: 5.1.1. Rediģēt, labot, dzēst, mainīt, papildināt šī nolikuma un mājaslapas www.savelatvia.com saturu. Bez komentāriem :) Ieteiktu stipri izvērtēt pirms ziedot šim projektam! Lai neiedomājami talantīgais un tik ļoti apdāvinātais jaunietis labāk izveido īstu uzņēmumu un silda Latijas ekonomiku tādā veidā! Ieteiktu Latvijas medijiem arī nereklamēt šādus projektus iekams nav skaidrība par līdzekļu izlietošanu. MAN NAV JĀVEIC ŽURNĀLISTU DARBS!
stas
s
vāksim ziedojumus un maksāsim treknas pensijas Krievijas darba tūristiem
Ziedotājs
Z
Labs veids kā apceļot pasauli, operators, urnas turētājs, grāmatvede, preses sekretāre un uz priekšu. Pie reizes var aprakstīt citu valstu ēšanas paradumus. kas, kur, cik maksā, darba laikus. Liekas ka tāds pasākums jau bija, tikai tur laikam ziedotāji bija valsts uzņēmumi. Nu ko lai stulbeņi saziedo jums patīkamai atpūtai un pārpalikumu varēs izmantot studiju apmaksai.
Peksiss V
P
Manu Mīļo zēn! Ak dievs cik tu vēl esi naivs. Paskaties taču apkārt. Tu redzi kurraida aiztek mūsu naudiņa, jāuztur divi ,,FIRSTI" ,tūdaļ būs trešais klāt ar avām prasībām,Saproti taču to kad seima zālē ,rakstītais :VIENS LIKUMS VIENA TAISNĪBA VISIEM. ir domāts tikai tiem kas sēž tai zālē.Mēs varam kaut pēdējo GRASI ziedot LATVIJAI !!! Tie tur (zālē sēdošie) to izlietos savu neparedzēto izdevumu apmaksai .Piemēram ceļa izdevumiem un t.t.t.t..
Peksiss V
P
Manu mīļo zēn! Ak dievs cik tu vēl esi naivs.Paskaties taču apkārt! Kur aiziet valsts naudiņa. jāuztur ,divi dižciltīgie ,,FIRSTI"" ,tūlīt būs trešais,ar saviem izdevumiem,prasībām.TO ka seima zālē pie griestiem iraida uzraksts :VIENS LIKUMS VIENA TAISNĪBA VISIEM, tas atiecas tikai uz tiem kas sēž tai zālē .Tas nava piekš mums domāts LAI
Elizabete
E
Nodzēsu tikai sākuma http, lai Diena šo saiti nelikvidē: Varat ari google meklētājā ievadit viņa vārdu un uzvārdu, tad jau parādīsies raksts. Vai tikai aiz viņa atkal neslēpjas kādas partijas jauniešu klubs, kam naudiņa pietrūkusi.
Fakts
F
Kamēr pie varas būs līdzšinējie politšeptmaņi, tikmēr nekā nebūs! Vajag sākt ar godīgas un profesionālas valsts pārvaldes izveidi!
Latviešvalodīgais
L
Prieks, ka Latvījā ir arī darītāji! Tā jau likās, ka lielākā daļa prot tikai tupēt Dienas komentāros un spļaut indi uz citiem.
Letiņš
L
KĀRTĒJAIS BLĒDIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ierēdņi tik maksās sev algas,bet tauta tik metīs naudiņu,un gaisma tuneļa galā paliks turpat....................
Ella
E
Vai Matīss Bārtulis nav viens no tiem 2 brāļiem, kuri izdomāja un arī paši īsteno projektu Paēdušai Latvijai? Ja ir, arī šī jaunā ideja vieš uzticību.
hipijs
h
labāk naudu uzticēt ''svešai'' bankai, nekā ''Hipenei''. Man vienu paziņu tā ''apčakarēja'' un ''aptīrīja'',ka maz nelikās. nevienai bankai nav tik bekaunīgi sastādīts līgums kā ''rīkļurāvējiem hipijiem''. Resp.,līgums sastādīts tā,ka ik pēc 3 gadiem var izskatīt un mainīt pamatlikmi,protams, izskatīšana notiek vienpusēji un,ja nepatīk,tad ''peso'' atdod tūliņ vai arī maksā ragā. Protams,ka tas tiek izmantots negodīgi,jo pamatlikme tiek uzstādīta neiedomājamos augstumos! Protams,treknos gados līgumus nelasīja tik sīki,tagad varu pārliecināties un teikt-gods kam gods SEB bankai,tur pamatlikme man būs nemainīga līdz kredīta apmaksas beigām, bet draugam jau tagad ir nepatikšanas...tā lūk ar tām ''mūsu'' bankām..
nākotnei
n
Kāds te smejas,protams, to var arī saprast....tomēr ideja nav slikta. Savu un citu latviešu bērnu vārdā es būtu ar mieru to naudu ziedot,lai MŪSU valstij būtu nākotne,tikai, kam to pasākumu varētu uzticēt?? Būtu jāveido padome no godīgiem JAUNIEM cilvēkiem, kuri ir maksimālisti un tic gaišai nākotnei - -tie arī varētu uzņemties šo pasākumu. Tagad vairums cilvēku baidās palikt savā vasltī dēļ tā,ka neredz nākotni...redz to,ka bērniem būs jāatmaksā parādi un pašiem nebūs vecumdienās pensijas,skumji

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas