Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Valdība atbalsta pievienošanos Konvencijai, kas liedz slīcināt kaķēnus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
#
#
Nākošais droši vien būs- par peļu un žurku labklājību.... tas tak ar ir ārkārt svarīgi štrunts par tiem cilvēkiem
Sirmais
S
Idiotu likums.
xxx
x
Kā slīcināju, tā arī slīcināšanu. Nez` kurš tad nu skraidīs ap lauku vienssētām : a) meklēs, vai nav kaķes grūtnieces, b) skaidros, kad tās dzemdēs, c) gaidīs, kad tās dzemdēs, d) meklēs, kur tās dzemdēs (šķūnī, klētī, kūtī vai bēniņos). veiksies, protams, ja tas būs mājās. c) ķers mirkli, kad saimnieks piecus no sešiem/septiņiem nes uz savu dīķi/grāvi/mēslu reni/mutes bļodu) Ejat tak` jūs visi dillēs!!!:) p.s. tiko dzimušie kaķi tūlīt pēc dzimšanas tiek noslīcināti un apraksti. Arī tā ir atlase.
.
.
kā tad, vācijā peles pārvieto uz pelēm draudzīgu vidi, toties vienīgo lāci, kas ielkīst vācu zemē 150 gadu laikā, viņi paņem un nošauj, kaut gan lācis nevienam bīstams nebija. vēl vācija pieprasa latvijai, lai latvija atšauj savus kormorānus, jo tie, redz, migrācijas laikā, vācu zivis ēdot. tas jau nekas, ka kormorāni jau reiz bija gandrīz iznīcināti, un vācijā joprojām ir aizsargājami. austrijā šobrīd taisās izmedīt vienīgo brīvajā dabā esošo lūsi, jo šis, nekauņa tāds, atļaujas stirnas ēst. un tā tālāk. liekulība dabas aizsardzības jomā, un nekas vairāk. un besī ārā tādas paijas, kas tālāk par savu deguna galu neredz un uzskata, ka latvijai līdz šādam liekulības līmenim vēl augt un augt.
Dr.xy
D
Vajag pienemt likumu,kura teikts,ka savacot 5000 parakstus,drikst slicinat Latvijas Valsts izlaupitajus un Valsts nodevejus. P.S.Likumam par kakiem pilnigi piekritu.
zzzz
z
Kas ir likumos rakstīts par klaiņojošu kaķu sterilizēšanu? Kam tas ir jādara un kam jāapmaksā tas pasākums? Ko darīt ar tiem kaķiem, kas bariem vien klīst apkārt un turpina ražot tādus pašus klaidoņus?
Jāsmejas...
J
Man patīk tie lēmumi, un mums tādu ir desmitiem, kurus var pildīt, ja grib, un var nepildīt, ja negrib... Piemēram, mājdzīvnieku reģistrēšana: cik ir reģistrēto? Katrs desmitais? Un ar slīcināšanu būs tāpat - tiem lēmējiem ir pie vienas... nu, vienalga, slīcina kāds kaut kur kādu vai nē. Viņi savas stundas ir atsēdējuši, smuku aldziņu saņēmuši un jūs, ja gribat, varat apslīcināt gan kaķēnus, gan kaķus... :)
laco
l
Ai, beidz. Tur taču ir salīdzinoši ir augsts kultūras un inteliģences līmenis. Vecā Eiropa saprot vārda 'vērtības' jēgu jebkādā kontekstā. Šeit vienīgais, kas ir līmenī - ņerkstēšana. Dažam varbūt šis komentārs liksies gana ilustrativs :)
Paija
P
Vācijā toties peles pēc noķeršanas tām draudzīgā slazdā tiek transportētas "uz pelēm draudzīgu vidi" palaistas ekoloģiski tīrā vidē. Latvijai līdz tādam līmenim augt un augt.
.
.
laba doma :)))) vēl tik vajag speciālu sertificētu kaķu kautuvi atvērt, te atkal ir par ko krauklim ar ufo padomāt.
Kurlā
K
Šveicē dažos kantonos, Peru, Basku zemēs, Ķīnā un citur A-Āzijā kaķis skaitās garda uzkoda. Laikam tāpēc neļauj slīcināt, kāds uzņēmējs sadomājis kaķu eksportu uzsākt, bet eksports ir atbalstāma lieta ekonomikas sildīšanai:))
sniegs
s
un vajadzētu cilvekam aizliegt ēst gaļu, jo tas nav humāni. Ja nopietni, tad šitā konvencija ir liekulības kalngals. Kā nav kauna
.
.
un kad pieņems likumu, kas aizliedz kaķiem spēlēties ar vēl dzīvu upuri? tā tomēr ir necilvēcība augstākajā mērā, un par to pienāktos augstākais soda mērs....
.
.
tās bija TP intereses, un TP biedri, konkrēti krauklis.
AB
A
Paradokss, bet kaķis ir viens no plēsīgākajiem dzīvniekiem uz zemes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas