Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Valdība lems par būtiskiem grozījumiem pensiju likumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
shausmas..
s
shii valsts patiesi bankrotee - tak smadzenju vairs nav nemaz.. un kauna arii, un, kad nekaa vairs nav, tad ir bankrats..
reāliste
r
Vēlos, lai mūsu valdiba visi būtu invalīdi un visslabāk, ja neredzīgi......tad varbūt prātiņš nāktu mājās!!! Man ir kauns , ka esmu latviete, man ir kauns, ka dzīvoju Latvijā!!!Man riebj, ka katru reizi ievēlam citus, bet tur aukšā tāds riņķu dancis vien ir- repše-godmanis-godmanis-repše-kalvītis un atkal godmanis....nu tādā garā....Mūsu kungi drošvien nopirkuši apģērbus ar vēl lielākām kabatām.......tikai maza vilšanās būs aplaupot , tieši tā aplaupot -neaizsargātos,neredzīgos, invalīdus un bērnus daudz vairāk kabatās nekļūs!!! Un krīze ir neviss Latvijā bet mūsu kungu kabatās, kā teikt - jo vairāk ir jo vairāk gribas, un nekāda ES te nelīdēs!
Lex
L
Nebūtu VM un citas ministrijas izmaksājušas prēmijas PĒC tam, kad bija aizliegts to darīt, šos 3 miljonus tagad nevajadzētu ekonomēt uz jau tā dzīves apdalītu cilvēku rēķina. Fui, kauns!
HI !
H
Tā vietā, lai neaiztiktu mazaizsargātos varēja taču ieviest progresīvo nodokli un ķerties pie lielajām pensijām ! Vismaz strādājošiem, kuri saņem tās lielās algas un vēl lielas pensijas!Vajadzētu noteikt kādus ierobežojumus, lai jaunie izglītotie bezdarbnieki beidzot tiktu pie darba un valstij nebūtu jāmaksā viņiem pabalsts . Bet aiztikt šo kategoriju - KAUNS!
rēgs
r
Pilnīgi normāla starptautiskā prakse, ka no viena maksātaja saņem tikai vienu pabalstu vai pensiju. Pie tam vel ļauj izvēlēties, kas ir izdēvīgāk. Bet ziņa ir pasniegta, vai arī uztverta tā it-kā kāds speciāli meklē kādu nesmukumu.
lapsa
l
Ja Augulis ir tik jauns un glups, tad vajādzētu zināt savu vājību un nesēsties šajā amatā. Ko tad nāca - domāja, ka ir gudrs un varens?
Minka
M
"Nožēlojami! Par Latvijas pārkrievošanu tagad lai Latvija vēl piemaksātu" Bērniņ, vai Tev neviens nav stāstījis, ka padomju laikos Latvijas PSR dzīvoja arī latvieši? Un ka tie krievi, kuri te ir dzimuši (un ne tikai tie), arī maksāja nodokļus, tāpat kā latvieši? Toreiz bija tāda sistēma, un neviens parastais cilvēks to nevarēja mainīt, tāpat, kā tagadējo sistēmu nevaram mainīt mēs. Un ,kas zin, varbūt pāc pārdesmit gadiem mūsu bērni un mazbērni mums pārmetīs, ka valsts ir nolaista tik tālu (ja valsts kā tāda vispār vēl pastāvēs)...
maz neliekas
m
Un šitais tiek apspriests laikā kad Kalvītim tiek uzdāvināti 2800 lati mēnesī? Kad nav progresīvais nodoklis? Kad valsts izšķērdē miljonus vai katrā solī? Kad Lilitai apmaksā telefona rēķinu? Kad mums jāceļ neadekvātas bibliotēkas un mkoncertzāles? Ja tik ļoti jāapcērj nabadzīgais gals, tad taču beidzot sāciet un sakārtojiet bagāto galu! Likvidējiet vismaz tās redzamākās ērces
greshka
g
Ož pēc satversmes tiesas .
Bet!!!!
B
Kāds cinisms! Vieni rij zemenes par 10 latiem kg, braukā ar visiem bērniem pa Olimpiskajām spēlēm, uz Aizkraukli brauc ar dienesta mašīnu, bet ko jums ir nodarījuši liliputi u.c. cietēji??? Man arī šķiet, ka lēmējiem tas agri vai vēlu nāks atpakaļ, lai gan es te netaisos sodīt Dieva vietā. KAUNS!!!
dzeris
d
Pareizi, viss tipiski Latvijai - kam tāpat nav, tiem vēl var noņemt, kam ir daudz, tiem - tiesiskā pārmantojamība, neko nedrīkst aiztikt vēl gadiņus 10, un tad, gan jau, viss kaut kā noregulēsies.
Mašeņka
M
Tā kā mazliet zinu Uldi Auguli kā krietnu cilvēku, rodas sajūta, ka, izmantojot ministra jaunību, viņam speciāli tiek piespēlēti visai dīvaini padomi, lai diskreditētu vai nu pašu U.Auguli, vai ZZS. Katru dienu jālasa par lielu summu šķērdēšanu Latvijā itin visur,bet pēdējā laikā sanāk, ka budžetu glābt iespējams tikai uz labklājības rēķina. Cik zinu, tāda gluži nav SVF prasība.
Paldies
P
Kretīni, tas man šķiet ir zem goda jebkura cilvēka, ieekonomēt uz punduru un liliputu rēķina. Salašņas tie kas izvirzīja šos priekšlikumus.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vai jums nešķiet, ka tas jums nāks atpakaļ kā bumerangs.
anna
a
Vai tad šogad uzkrātā pensijas kapitāla cipars nav ar mīnus zīmi?
sii
s
ak kunks jums vispaar ir kaada sajeega par liliputiem, punduriem un vinju dziivildzi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas