Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Valdība neieklausās opozīcijā un budžeta projektu virza bez būtiskām izmaiņām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Kaut viņiem SVF liktu to PĀRSTRĀDĀT Latvijas trūcīgo iedzīvotāju labā.
stulbs un vēl...
s
Nekustamā īpašuma nodoklis ir vienkārši stulbs, bet ne jau Vilkam vai Dombrovskim to saprast!
suņi rej,...
s
Vilks atzīst, ka Vienotības solījumi bijuši bez seguma, bet valdība mierīgi virza stulbi sagatavoto budžetu.
Zagļu banda
Z
Dombrovska valdība apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes
Vilnītis B
V
Diemžēl normāli cilvēki ir tikai līdz slieksnim, pēc kura saņem portfeli. Neieklausīsies arī nākamās valdības, jo mūziku pasūta tie, kuri ir pie siles.
durnis
d
Muļķības... mēs ejam uz jaunām darba uzvarām kopā ar mīļoto JENOTU parteju... šitos opozicionārus,svoločus no saeimas ārā .skaties cik naudiņas ietaupīsies... varēsim pat divreiz vairāk iedot tiem finansu klerkiem runas dāvānu apmācībai nevis tik 1,5 miljo un cik vēl tiem minesteru padomdevējiem vēl sanāks... nebūs tad šitā pirmā prīze par nabadzību beidzamā un lai to panāktu tač vajag gudras galvas nevis šitos saeimas svoločus ,ko tauta vēlējusi... TIK UZ JAUNĀM UZVARĀM MŪSU MĪĻOTĀ JENOTĪBA !!
Lelle
L
Tuvojas valsts krahs. Mūs drīz pārņem ar visām parpalām...tikai jautākums: KURŠ? paliek atklāts.
Jukums
J
Joprojām palieku pie sava - ja joprojām vēl netiek ieviesta tik ilgi gaidītā progresīvā nodokļu sistēma no visiem ienākumiem gada griezumā, tad šī nav mana valdība un es iestājos pret tās piekopto sociāli-ekonomisko politiku. Un, protams, atbalstu tādas valdības atlaišanu un citas izveidošanu. Tādas, kura beidzot izdarīs šo acīmredzamo lietu.
Anna
A
Krievijas oligarhiem tomēr izdevās pārliecināt augstāko Krievijas vadību, ka tomēr var būt kādas potenciālāis ekonomiskais ieguvums no Zatlera vizītes,kas ievērojami pārsniegs politisko kaitējumu, kas notiks ateikoties no tautiešu atbalstīšanas linijas rezultātā. Jo tikai lielas peļņas dēļ no prezidentu sanāksmes dienas kārtības ir izslēgti masu Krievijas tautiešu bezpilsonības, diskriminācijas pēc nacionālitātes un valodu zināšanas jautajumi. Dienas kārtība neietver jautājumu par Tēvijas kara veterānu aizsardzību no Latvijas vara iestāžu kriminālvajāšanas par viņu anti-fašistu pasākumiem (padomju partizāna V. Kononova un citus). Turklāt prezidenti pat neapspriedīs tādu būtisku attiecībā uz Krieviju jautājumu, kā neonacistu noskaņojumu atdzimšana Latvijā. Un tas ir neskatoties uz to, ka Latvijas parlamentā ir iegājusi neo-fašistu partija „TB/DNNL – VL” un gandrīz iegūva ministru posteņus pašreizējā valdība. Starp citu, tieši Zatlers izvirzīja Dombrovski, kā premjeru un sākotnēji neiebilda pret neo-fašistu iekļaušanu valdošā koalīcijā un pozīciju savu ir mainījusies, tikai saskaņā ar ASV diplomātisko spiedienu. Krieviju var nopietni interesēt tikai priekšlikumi, kas saistīti ar ievērojamu risku un ogļūdeņražu tranzīta izmaksu samazināšanu, jo tieši tie nodrošina valsts eksporta ieņēmumu lielāko daļu un dod ļoti ievērojamu daļu budžeta ieņēmumiem. Šādu priekšlikumu Latvijas pusei nav. Vienīgā Latvijas oligarhu cerība ir Vienotības atbalsts. Dombrovskis deva oligarhiem mutisku solījumu pieļaut krievus pie privatizācijas apmaiņā pret atbalstu 2011.gada valsts budžeta pieņemšāna. Pirmajā lasījumā budžets ir pieņemts, un līdz Zatlera vizītei uz Maskavu, viņš tiks pieņemts trešajā un galīgajā lasījumā. Pēc tam oligarhu atbalsta nepieciešamība Dombrovskim atkrītis un viņš paņems atpakaļ savu solījumu, jo orientējas tikai uz anglosakšiem. Pēdējie nekad brīvprātīgi nepieļaus Krievijas pozīciju stiprināšanu Baltijas valstīs tādas stratēģiski svarīgākajās nozarēs kā, piemēram, enerģetika, dzelzceļš, jūras ostās. Kaut kādu iemeslu dēļ, neviens Krievijas prezidenta administrācija nepievērsa uzmanību tam, ka Dombrovska nav delegācijas sastāvā. Ir skaidrs, ka viņš pats nevēlas sniegt nekādus solījumus Krievijas vadībai, un pēc tam atteikties no tiem. Delegācija nav pat Latvijas ārlietu ministra, kam ir tiesības parakstīt pusēm saistošos dokumentus.
MARTA
M
Valdība šodien neatbalstīja opozīcijas priekšlikumus būtiskākajās nodokļu politikas izmaiņās, piemēram, pievienotās vērtības nodokļa, sociālā nodokļa likmes, nekustamā īpašuma nodokļa, vai arī citās budžeta izdevumu pozīcijās. Daļa no šiem nodokļu politiku skarošajiem jautājumiem sēdē pat netika izrunāti un Finanšu ministrijas ierēdņi par tiem nemaz neziņoja. Valdības iepriekš nolemtais tika pieņemts kā pašsaprotams un liela daļa no saņemtajiem priekšlikumiem nemaz netika vērtēti. .... Āboltiņa solīja budžeta pieņemšanā iesaistīt opozīciju. Valdība to nedara, redzēs, vai Āboltiņa to darīs parlamentā.
fiksais
f
Vai šī valdība nepilda saimnieka pavēli? Vai kārtīgam sunim nav jāpilda saimnieka pavēles? Tad par ko ir stāsts?
Terorists
T
Nevar ieklausīties tajā kā nav-OPOZĪCIJĀ.Un kur ir opozīcija ja SPONSORI visām partijām gandrīz vieni. Vieniem intereses valsts uzņēmumos,bet citiem to pašu uzņēmumu valdēs.Nu tiešām laba OPOZĪCIJA.
Vienotības Klibā zos(e)
V
Nu ko Jūs tautiņa no zosiniem gribat.... ļurbas....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas