Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Valdība vēl neizlemj par "airBaltic" pamatkapitāla palielināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
replika
r
saņem bezmaksas servisu lidostā (uz konkurentu rēķina), dempingo, dempingo, iznīcina konkurentus, strādā ar zaudējumiem, tagad prasa naudu no valsts. Vai tiešām neviens nesaskata kriminālu šajās darbībās? Konkurences likumā arī šis tas ir rakstīts par dempingu.
ezis parastais
e
Man absolūti vairs nav ilūziju par šiem vislabāk apmaksātajiem menedžeriem, banku darbiniekiem, valžu locekļiem utt. Nav tikai skaidrs, kāpēc ar tik daudz pārbaudes iestādēm, drošības iestādēm mūsu valstī neviens no šiem "biznesmeņiem" vēl nav paņemts aiz riekstiem?! Jau brīdī, kad British Airways aizgāja no Rīgas, valdībai vajadzēja lemt par šo jautājumu un visiem interesēties kāpēc tā notika. Tagad, kad Latvijas govij draud nāve, visi saimniekotāji vēl pieraksta zaudējumus. Pretīgi.
stop
s
puika » stop 21.07.2009 18:29 AirBaltic ui kā nav pussprādzis, bet ar dempinga cenām ieguvis gandrīz pilnīgu monopolu Baltijā. Un jābūt pilnīgam jefiņam, lai no monopola neizsistu peļņu, protams tad kad tas būs jau privāts. Un neviens netraucēja dempingot par valsts/mūsu naudu:( Privātajam būtu ļoti ilgi jādomā vai varēs dempinga kursu izturēt, bet par nodokļu naudu to var darīt bez problēmām. -- kā nav pussprādzis, ja tas ir uzņēmums, kur katra klienta apkalpošana nes zaudējumus. jo vairāk klientu, jo lielāki zaudējumi, saproties. nu paņēma flyLAL izēda, bet paši neko piedāvāt nevar, arī aizvācās no Viļņas, it kā nodrošinot tranzītsatiksmi Rīga - bet Rīgas nodoklis tranzītpasažieriem ir 0.00LVL. protams ir izdevīgāk leišus vest caur Rīgu, jo statistikai pieskaitās katrs leitis divreiz, nevis kā pirms tam lidojot no Vilņas pa tiešo.
jautaatbild
j
Un par cik airbaltic kapitalu palielinas pats Fliks? Vai arii tas pec vina domam ir jadara atkal un vienigi Latvijas valstij?
redzi
r
ērgli,izmest jau jaunlaicēni pieprot ļoti labi.Tikai citiem par to nākas ilgi un sūri maksāt.Kā pēc repšeļa valdības pamukšanas.Un vēl sīkums neliels.kādam jāprot pēc tam strādāt.Tas redzi jaunlaicēniem nepadodas tik raiti.
Ērglis
Ē
Es domāju, ka ir zobus sakožot jāsamaksā un jāizmet Fliks un Šlesera rokas bučotāji no AirBaltic. Šeit ir runa p[ar principiem.
puika
p
AirBaltic ui kā nav pussprādzis, bet ar dempinga cenām ieguvis gandrīz pilnīgu monopolu Baltijā. Un jābūt pilnīgam jefiņam, lai no monopola neizsistu peļņu, protams tad kad tas būs jau privāts. Un neviens netraucēja dempingot par valsts/mūsu naudu:( Privātajam būtu ļoti ilgi jādomā vai varēs dempinga kursu izturēt, bet par nodokļu naudu to var darīt bez problēmām.
cece
c
Cik Flikam pērn bija tie ienākumi? 29 000 lati mēnesī?
Bomzis Vamzis
B
Šlesera darījums tiks pabeigts. Valsts zaudēs kontrolpaketi. Un tālāk pēc t.s. šmidres scenārija - Valstij pāris gadu laikā piederēs 0,001 daļas. Tā atklāti - par darba algu - Valsts zaudēja Valsts uzņēmumu. In Memorium. Un pēc būtības es šim Šlesera darījumam piekrītu - jo Valstij nav jānodarbojas ar aviopārvadājumiem. Bet es nepiekrītu, ka Valstij uzņēmumu tā vienkārši paņem, krievu valodā skan labāk - poimeč.
Nu,ja..
N
Parex Nr 2 ???
Lincis
L
Tad jau Fliks ari iemetis 15mio, lai saglabatu proporciju
444
4
to naudu neieguldīt un atcelt visas pašreiz esošās lidostas atlaides. Redzēs kā fliks pēc tam saprēgās
chingacguks
c
Laba doma, varēs Flikam algu palielināt!
Politiskaa atbildiba
P
Tas jau bija gaidams! Tapec finansu parskats par 2008 gadu kavejas un vel nav publicets. Tagad Fliks draud, ka ja valsts neiemaksas, tad valsts pazaudes savu dalu. Nevajag melot Flik! Airbaltic visu laiku ir stuteta tikai un vienigi uz valsts naudas. Taa ja, jau valstij ir jaiegulda, tad vairs nekadi ligumi ar SAS nav spekaa un Flikam alga jasamazina uz 2 tukstosiem menesi. Jo biznesaa neviens nesanem vairak kaa nopelnijis!
Lelle
L
Lai tam ārzemju kretīnam sanāk algā 40 tūkst mēnesī, jo šis uzņēmums strādā ar zaudējumiem....Nez cik un kuriem par šito valsts kases izlaupīšanu tiks pa taisno kabatā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas