Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Valdībai jāizlemj, vai atbalstīt izmaiņas Šleseram piederošā Jūrmalas zemes gabalā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aiaia
a
Šodien dzirdēju Šlesera kiomentārus par šo ipašumu Jūrmalā. Apmēram tā- "bet es taču valstij par to tagad maksāšu nodokļus- veselus 1000 Ls gadā"! Ak tu nabadziņš! Veselus 1000Ls gadā būs jāmaksā!!!
jmbo
j
pietiek Sleserieni...........................tagad cilvekiem palika vairak skaidribas par so baltkrievu....................un to vinas partiju................acis atveras.........................v
76
7
nu ziniet ja runa iet par 76 koku izcirsanu, tad tam Sleseram saspiestas smadzenes...............tapec jau vins neko nepabeidz...................nost cilvekus bez izglitibas vadosos amatos.....................sitas simpadze
viena taisniba visiem???
v
Kas nav atlauts RENGEDAJIEM tas ir atlauts SLESERAM..
vemiens tautai seja
v
Munkevics nupat gribeja paaugstinat maksu lidz 2 latiem par iebrauksanu Jurmala pamatojot to ar rupem par ''dabas'' aizsardzibu.. bet tas rupes par ''dabu'' mes redzam, bagatniekiem grib atlaut postit mezu!!! Jacer ka tada nekauniba tiks apstadinata!
KLM
K
Kolosāls fotoattēls. vienīgā Šlesera ķermeņa augšdaļā esošā rieva tik smuki izcelta. ................................................... ............................................................ ........................ Atklāšu Jums rievas iegūšanas noslēpumu - pirms gulēt iešanas savilkt ādu uz pieres, nofiksējot savilkumu ar 4-5 knaģiem, atkarībā no tā, cik gudrs no rīta gribi izskatīties.......
!
!
Ko Jūs, Šleseram tādas sajūtas nepiemīt, viņš nebija mājās, kas Dieviņš kaunu dalīja.
Arturs
A
kauns Sleseram!
caxs
c
Nu,ko/? slossers jurmalas havajas grib parverst piliis??Laiks,sen jau laiks!
t
VARAM KLIEGT UN BRĒKT,TĀPAT NEKO NEPANĀKSIM,ATLIEK CERĒT KA DIEVA DZIRNAS MAĻ LĒNI ,BET LABI UN KAD LEŠČINSKA TEREMOKS BŪS GATAVS UZNĀKS VĒTRA KĀ 1969. GADĀ UN AIZPELDĒS JŪRĀ AR VISIEM BULDOZERA SŪDIEM.DABA NEPRĀŠIEM VIENMĒR ATRIEBJAS,TAD mierināsim sevi ar šādu domu.Nu, vēl varētu kad šis sāks tur darīties uztaisīt tur kādu telšu pilsētiņu un ņemt pieķēdēties pie kokiem ko taisās zāģēt nost.
kas tur slikts?
k
Padomju laikā tur bija daudzas sīkas kotedžiņas. Cik noprotams, Šlesers dauzdo ēku vietā grib būvēt vienu vai divas. Un kas tur slikts?
balss
b
Tak skaidri uzrakstīts:virza ZM,tātad duklāviņš,viens no musulmaņiem!
bimbam
b
Visu noregules klimata sasilsana.............!
Kārtējā šleša nelietība!
K
Nelietība! šleša kretīnismam nav mēra! Turpmāk kretīnimu jāmēra šleseros! O, 2 šleseri ttā jau iz izcili augsta nekaun';ba!
tauta ies IELAS
t
ja OLIGARHAM šleserim atļaus buvēt kāpu zonā un mežu nocirst tad tauta ies ielās kamer vainīgie ir vai no pakarti valsts cietumā , vai nu paši pakarsies no tautas spiediena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas