Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Valdībai lemšana par budžeta grozījumiem rit lēni un smagi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
100% taisniiba.
zigis
z
Dzeris Toms loti pareizi.Precizi.Ka var atri likvidet TP unPP sastradato?!?Kaut nu JL pietiktu uznemibas to visu likvidet.Tagad atkal Godmanis bida ideju ,ka nopelnit ar augstam algam ielikteniem.Nevis tas kartigi samazinat,bet vel maksat viniem %.Arprats!!!
Lelle
L
:))))))) Paldies, pārsmējos! Nu nav jau arī Štokijs tāds tukšnieks, ka pie tukša galda jāsež! Augšas jau visi joprojām pārēdušies, vot tā tauta tāda plika, basa un badaina...un viss tikai turpina ripot uz leju...
Lelle
L
Nu atvaino! Kurš tad te to Latviju ir novedis tik tālu, ja ne pie varas bijušie, arī sīkās amatpersonas pamanījās simtiem tūkstošu nočiept, bet liellopi pat miljardus aizšķūrēja prom!!! Man nav vajadzīga valsts, kurā es jūtos sveša, nevajadzīga, labākajā gadījumā vajadzīga tikai lai barotu tos, kas mani apkāš! Liec nu mieru tam jūdu večukam, kurš vismazāk pie kaut kā te vainīgs. Mūsu pasu bāleliņi šo valsti un tautu faktiski iznīcināja. Par JL darbību var vēl diskutēt, manuprāt tie tempi ir par gausu un es varu JL izteikt tikai līdzjūtibu, jo viņiem tie savārītie mēsli būs ne tikai jāsarauš, bet arī jāapēd, kā rezultātā smags reitingu kritums garantēts. Kas attiecas uz SCP, tad arī viss ne tik gludi ies, jo uz pašvaldībām no šīs partijas listēm pie varas raujas visāda draza, pamatā uzņēmēji, kuri nav ne tie godīkākie, ne spējīgākie un jūt sava biznesa beigas, nu sacerējušies smelt no kopsiles. Gods un slava būs tiem uzņēmējiem, kuri šito laiku izturēs un spēs izvilkt savas firmas, bet izskatās, ka to var būt dikti pamaz un tā būs daļa, kuri piekļūs fondiem vai tai pašai silei. Uz forelīti esmu gatava jebkurā laikā, savukārt es Tevi uzaicinu uz līņiem, bet pašam būs tie capaki jādabū arā, mazie ķeras, bet lielie ne pa kam, gudri kā visi lielie...Mana foreļdīķī ūdens neturas, caur krastu iet projām, jābūvē ekrāns, tad man arī būs foreles.
Andris
A
Vai Tu tikai vienu šim darbam atbilstošu cilvēku - Ati Slakteri, pazīsti? Es gan tādus diezgan daudzus pazīstu!
lno
l
Repše, tas ar Belakoņu iedzer tēju, un tādā stilā. Kad atbrauksi pie manīm, uz mežu, es Tevi uzcienāšu ar kādu foreles cepeti, medu, tēju, mēs varētu mierīgi papļāpāt, par šo un to. _____________________ Jā, grūta izvēle: vai saruna ar Štokiju pie tukša galda, vai garš ceļš līdz Puzei toties cepeši, medus...:))
lno
l
Pietiks slaistīties, sāciet beidzot strādāt! _____________________________ Jā, Andrīt, bez Slaktera nu nekādi neiztiks, būs jālūdz atpakaļ:))
zvirbulēns
z
Tu runā par sīkumiem, negodīgām amatpersonām, apgriešanu, utt. Tas viss ir nieks, jo runa ir - būt vai nebūt Latvijai. Tagad varā ietikušie glābiņu meklē Latslāvijas modelī, viņi domā nevis par tautu - latviešiem kā Latvijas valsts centru, bet par sajaukto modeli. Sorristu, globalisti, internacionālisti, var teikt jaunie komunisti, mēģina mācīt citus, kamēr paši zog vēl ko var nozagt. Dombrovskis - pārdevies SVF, Parex stutēm, ārvalsts baņķieriem, Repše, tas ar Belakoņu iedzer tēju, un tādā stilā. Nelolo ilūzijas, būs trakots pagrimums, kamēr tautas, latviešu tautas vairākumam kritīs brilles. :))) P.S. Kad atbrauksi pie manīm, uz mežu, es Tevi uzcienāšu ar kādu foreles cepeti, medu, tēju, mēs varētu mierīgi papļāpāt, par šo un to. P.S. Kraties vaļā no SCP, lai viņi tusē savā vājprātā.
Hm
H
Jāsāk no 0. Lai Repše katrai ministrijai izsniedz naudu ar ko jāizdzīvo un basta! Tālāk lai dara , kā grib!
Andris
A
"Valdībai lemšana par budžeta grozījumiem rit lēni un smagi.... diskusijas turpināsies vēl vismaz pāris stundu un gala lēmums netiks pieņemts... labākajā gadījumā ministri vienosies pieņemt zināšanai Finanšu ministrijas sagatavoto informāciju..." ___________________________________________ ____________________ Bet vai tad bija pamats ko citu sagaidīt?! Ne no tā gala Finanšu ministrs ir ķēries klāt budžetam - viņš atkārto tās pašas kļūdas, kādas pieļāva savā premjerēšanas laikā. Tāpēc jau arī Sudraba savulaik atteicās māžoties un pasūtīja Repsēnu bekot. Tagad atkal viņš gaida, kad viņam ierēdņi anesīs visu gatavu - lineāri samazinātus izdevumus, bet tas nav iespējams. Viņam kopā ar premjeru ir jāsāk beidzot strādāt pašiem un jāiedziļinās katrā budžeta programmā, katrā santīmā, kas ir budžetā. Citādi atkal nekas nesanāks - ir jāstrādā! Un jāpieņem politiski lēmumi - no kurām budzeta programmām atteikties pavisam, no kurām daļēji, kuras finansēt tajā pašā apjomā un kurām finansējums ir jāpalielina. Tas ir politisks lēmums un šis ir politiķu darbs. Pietiks slaistīties, sāciet beidzot strādāt!
lno
l
Tātad Lembergs tomēr nāks? Paldies, tauta var atviegloti uzelpot!::)
Lelle
L
Sveiks! Pagaidām uztraukumam nav pamata! JL sastrādās to, ko sen jau vajadzēja sastrādāt, tikai žēl, ka viņiem vēl nav pilnīgi brīvas rokas. Vajag, vajag to priekšnieķeļu radu un draugu varzas papurināt. Skat, Būvinspekciju nošņāpa un pareizi vien ir! Te brauca šīs institūcijas viena pīle uz visu objektu pieņemšanu, tikai uz galda pusi vien skatījās, nu labi ka vismaz vēl atklāti neprasīja lai dod uz ķešu, bet parasti ar gadiem nekaunība pieaug. Nesatraucies, pienāks brīdis, ka viss sazagtais kretīniem arī būs jaatgriež valstij un par to parūpēsies ārzemnieki. Ir jau kas pie tā strādā, ofšori tūliņ nebūs tabū zona. Tad i sāksim attīstīties...Tu jau zini, ka manas prognozes vienmēr piepildās.
CR
C
Par to siltumu un silto ūdeni - tas jāvērtē nedaudz plašāk, respektīvi, paklausoties visus apgriešanas plānus, skaidrs, ka cietīs arī pabalsti un pensijas arī pie 40% ietaupījumiem, galus kopā nevar savilkt, tātad ja samazina pensijas vai citus pabalstus, to saņēmējiem rodas pamatotas grūtības norēķināties par komunālajiem maksājumiem, jo ne jau strādāšanas vai nestrādāšanas pēc viņiem šāda situācija radusies, bet gan tāpēc, ka valsts reāli ir notralin\ājusi uzkrājumu 1 miljarda latu apmērā no soc.budžeta. Ja būsiet pamanījuši tad 99% gadījumos siltumu atlēdz visā ēkā nevis vienam vai otram dzīvoklim, jo pēdējo tehniski nav iespējams izdarīt. Kas attiecas par tālāko - izskatās, ka arī 40% saīsināšana neko nedod, tātad te arī piepildās manis prognozētais - neizpildīsiet SVF prasības bankrotēs valsts un tad isi pārējie (mājsaimniecības un uzņēmumi), ja izpildīsies bankrotēs mājsaimniecības un uzņēmumu un tad valsts. Bez tam pašlaik apcirpšana notiek pieņemot IKP kritumu 13%, bet pēc citiem datiem var jau prognozēt, ka IKP kriotums var saniegt tuvu 20%, ko tad griezīs. Tagad jau Repšes kungs ir nācis klajā ar obligāto veselības apdrošināšanu (tipa OCTA), tikai attiecībā uz veselību, tas ir jāvērtē kā jauns nodoklis. Te nu JL solījumi. Atkal atgriežamies tur kur esam - neskaties uz darbiem, klausies ko runāju. Tuvākā laikā jāoptimizē soc.apdrošināšanas iemaksa, jo mums taču būs maksas medicīna, ja nesa'bnemu pakalpojumu, tad nemaksāju.
zvirbulēns
z
Ino, nav asprātīgi, nu nav, ka es tev saku :)))) P.S. Lembergs nav jēlītis, nav SCP, nav Štokijs, kas atbalsta Rubiku, nav komjaunietis, un tici man, tas nav maz. Viņš būs premjers, un tad te visa tā muldētāju varza tiks pastumta malā, prom no varas.
lno
l
Nu ko klusē Lembergs, biedri? Kad viņš nāks, lai strādātu?:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Valdība ķersies klāt budžeta grozījumiem, ticamākais 40% samazinājums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas