Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Valdībai otrdien būs jālemj par atbalstu Parex

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malēnietis
M
Stājoties amatā Melngailis stāstīja ka viņam ir ģeniāls plāns kā palielināt bankas vērtību vai šis?
Es pats
E
Kad jāglābj Parex tad strādājam pa vakariem un naktī, kad jāglābj Latvijas tautsaimniecība- braukājam pa ārzemēm un tēlojam pajolīšus.
Karginss
K
Oi pavisam aizmirsu, mes ar Krasovicki drizumaa jaunus autinus pirksim. es Bugakiku, bet mans koleega Ferrari. Taa vecaa Maybach vairs mums nepiestav, ka nekaa tik veiksmigas rebes ar Godmani esam sastukojushi, nu varam atlauties DZIIVOT!
Karginss
K
Nu mana bijusaja bankaa tik kadus 7 miljardus vien vajadzes iegrust, bet kapec ne, Latvija tacu to var tagad atlauties!!!! SVF tak iedeva! Un tie sindicetie krediti hehhehe ir mani draugi no Krievijas nuu...mafijas, a ar viniem joki mazi, nedos tiem naudu, rikles pargriezis, takhs to jadod ir! Es pats domaju aizlaist uz Alpiem paslepot, tagad tur biezs sniegs uzsnidzis. Nu tad laimigu jums visiem tur paliksanu Latvijaa hehehe vot ta!
Slota
S
Kas pasūtīja šo aferu ar Parex?? Svešie vēji pūš un pūš. Maskavā jau runā par Latvijas pārpirkšanu (tautā )
????
?
PAREX = CAURA MUCA. Cik vēl vajag? Tā taču ir zagšana, slēpjoties aiz "glābšanas plāniem""
Pāri visām krīzēm!!!
P
Tauta tauta!! Ieklausieties!! Pavisam nejauši es internetā uzgāju vietu, kur parādīts kā miljoniem cilvēku visā pasaulē pelna naudu savai dzīvei tieši internetā, strādājot tikai pāris h dienā un pat mazāk vai nestrādājot vispār!! Es biju sajūsmināts un pamēģināju, un tad jau biju pavisam pārsteigts, ka kautkas tāds ir āri iespējams šajā pasaulē! Cilvēki, es jums patiešām iesaku paskatieties kā tas notiek un kā darbojas, un varbūt arī jums vairs nevajadzēs iet uz darbu, kas nepatīk un tērēt daudz laika prom no ģimenēm, bet būsiet finansiāli brīvi. Tas patiešām ir iespējams! www.dreamsforyou.ws (maģiskā adrese :) )
ziņa
z
Pavaktējiet vienu no Demakovas kretīniem Pieminekļu inspekcijas vadonīti Dambi, kurš katru dienu ar valsts mašīnu rullē no darba M.Pils ielā Vecrīgā uz savām mājām Baltezerā un no rīta atpakal uz darbu, pie tam benzīnu lej cik uziet gan savā, gan bērnu māšīnās.
dzeris
d
Nu, miniet trīsreiz, kādu lēmumu pieņems? Iedos 800000000?
Juris
J
Iespējams, ieinvestējot 1,5 miljardus Parex'ā tas tiks paglābts no tūlītēja bankrota. Te jautājums: Kā ierindas nodokļu maksātājs atgūs no šīs bankas tos 1,5 miljardus savas naudas, ko būs samaksājis SFV un ERAB? Visdrīzāk nekā un nekad. Tad kāda suņa pēc mums ir tas jādara!
Latweets
L
Neatkarīgās policistu arodbiedrības pasākuma plāns un aicinājums sabiedrībai -------------------------------- Tas nav nekāds plāns, tas ir prasts spams, kas nopublicēts nevietā.
valdis
v
nu nu vai tas pareh neklūs pēdejais kapracis Latvijai un uz kapa varbūt pie citiem vainagiem būs ,, dārgajam aizgājejam,, Pareh banka kargins krasovickis un CO noLatvijas valdibas .Nugaligi sviests- vispirms pēdejie 300 000 ls tad vel un vel jau kopā pari 700 000 tagad tūlīt vel 700 000 kad sāka vai nemaz nebija jēgas cik vajag nu iznāk ka tā banka ir kā krievu gāzes truba caur Ukrainu grūž iekša bet kur palika neviens nezin tātad te arī uz kaut kurieni vissaizgāja palikuši gudrāki par Laventu varbūt tas kautko var pastāstit .Tā banka vērtigāka par LAtviju jau šobrid 'mēs /Latvija/ lien parados ar visu tautu un saimniecība brūk nost valsts tai laika grūž naudu Pareha ,ta kartigi cik kurš prasa atdod it kā esošos parādus .MURGS
no malas
n
Tad kad notika Dienvidus tilta būvniecība, tad es kā jau visi Latvijas pilsoņi biju totāli sašutis, jo bija skaidrs, ka ka notiek nepamatota cenu pacelšana. Par to naudu, ap 600-700 miljoniem euro Vācijā uzceltu tiltu jūrai pāri uz Dāniju, nevis mazu 800 metrus perdelīti. Tad naivi iedomājos, ka nu lielākas afēras jau diez vai vēl var uztaisīt... bet diemžēl izrādās, ka var gan! Padomājiet paši: valsts jau tagad esot ieguldījusi 820 miljonus latu savas nauda privātā bankā, tā pateica pats Melngailis TV raidījumā. Tagad būs jāatdod kredīts 775 miljoni kautkadiem mistiskiem investoriem, ko neviens pat nezin nosaukt vārdā. Kur ņems naudu? NU paņemsim no SVF aizdevuma, par ko vēl ir jāmaksā procenti, kas sastāda smukus miljonus. Tātad sākotneji ieguldītā nauda pazudusi, SVF nauda arī un vēl jāmaksā %. Vai nav absurda teātris? Lielāku afēru grūti iedomāties. Kad beidzot kāds sāks atbildēt ar savu mantu un cietumu par valstij neizdevīgiem lēmumiem? Nevis tikai atsaukties uz mistisku "politisku atbildību?
elektorāts
e
parastam prātam tas ir kas īpaši neaptverams - tur vajag ĪPAŠUS prātus, un vēl īpašāku cinismu un nakaunību...
Lelle
L
Nestājieties, lūdzu, rītdien zemniekiem ceļā!!! Mūsu glābiņš ir viņu rokās, jo viņi ir mūsu iztikas ražotāji un latvietības pastāvēšanas avots!!! Atbalstīsim viņus!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas