Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Valstij būs jāizmaksā Seržantam trīs gadu alga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
911
9
Un tie, kas par viņu balsoja tagad brīnās! Nu nav gudra tā mūsu tauta un neuzdrošinieties tagad apriet Seržantu, sāciet ar sevi ! ! ! Domājiet ko dariet!
Buks
B
Ar LV iekšlietu sistēmu kaut kas stipri nav kārtībā, ja tur darbā skaitās tādi gaudeni infantīli vaidētāji ka šis Seržants. Par viņa TV zvaigznes aktivitātēm man pofig, tur viņa pozitīvais pienesums ir uz visiem laikiem atsista vēlme skatīties raidījumus ar nosaukumu /degpunkc/.
fakti
f
Radas tiesa nenem vera visus faktus un tie ir sekojosie: 1. Amats ir ticis likvidets. ( Un nevar to reanimet pec darba nemeja gribas). 2. Serzantam piedavats cits amats. Vins atteicies no taa. 3. Vins jau bija kluvis par deputatu. Tatad pilna laika darbs. Tiesa, neko no sii nav nemusi veraa, liekot samaksat algu apr 3 gadiem. Jautajums. Kaa tiesa var but tik neprofesionala vai...... korumpeta.
Jēkabs
J
Ir noticis asinīm stindzinošs notikums!!!!!!!!!!!!!!!
Losis
L
Man arī vajadzētu,lai samaksā kādu 10 gadu algu!
Ragana
R
Kad rakstīja savus raksteļus Lauķenē, tie bija nebaudāmi, kad runāja TV ekrānā ar stīvu mūli, tas bija smieklīgi, bet nupatās gan jābrēc uz debesīm - vai tad tiešām vairs kontroles nav pār tādiem seržantiem,kas sevi par ģenerāļiem iedomājas?
sancis
s
Tikko kā atcerējos vienu lietu,kas man ilgi neizgāja no prāta - kāpēc no sākta gala, skatoties ''Degpunktu'' man šķita (izlikās??!!),ka Kārlis ar lielu baudījumu stāsta sliktās ziņas (domāju - varbūt fizionomija tāda?/!! ).Tagad pieleca - teiciens ''neskati vīru pēc cepures'' uz viņu neattiecas...
sancis
s
Kārlim laikam grandiozi plāni sakarā ar 18000 Ls izlietošanu. Diemžēl tā nav summa,kas var nodrošināt uz atlikušo dzīvi............ kurš šo vēl kaut kur ņems pēc ''šitāda'' skandāla, kur ne no kā uztaisa baigo ''ierāvienu''?! Nu tad, Kārļonkul', dzīvo vesels un laimīgs ar izkrāpto naudu - lai tev saulainas vecumdienas....galvenais, dzīvo taupīgi, jo latvieši jau nav ļaunatminīgi...viņi vienkārši ir ļauni un ar labu atmiņu. Vislabāk būtu par to naudu šaut uz ārzemēm un pameklēt sev kādu vienkāršu darbiņu (labajos jau tevi neņems),jo tādus ka tu, te nemīl...
Kārlītis
K
.. nekas, nekas... zupiņai sanāks :)
  • 1
  • 1
kilers
k
latvijā jau nāvessods ir atcelts kotad viņš tur darīs
aRCHa
a
šitais bildē izskatās pēc Pinočeta....
erna
e
Vai viņš 3 gadus bez darba bija? Ja nē, tad alga nepienākas, bet morālā kaitējuma kompensāciju tiesa nolēma nepiešķirt, tātad nekas nepienākas. Atkal kāds atradis kā slaukt valsti, jo likumos ir robi - acīmredzami tīši "iebūvēti"
Elizabete
E
Absurds pilnīgākais, cilvēkam jātiesājas, lai dabūtu to, kas viņam pienākas!
Ragana
R
Kas viņam pienākas, ar vienu pakaļu uz deviņiem beņķiem sēžot? Vai kaut vienu no darbiem viņš ir darījis kvalitatīvi un profesionāli? Cilvēks ar kroplīgu dikciju un nenostādītu balsi līda TV, bet viņa rakstos pat pēc korektūras bija simtiem kļūdu...
  • 3
  • 1
aaa
a
Nelabi izskatās - valsts vīrs tiesājas ar savu valsti?
students
s
Tak uz valsts slaukšanu viņš tur ieradies! Ja neļauj slaukt, tad jātiesājas!
  • 2
  • 1
interesanti
i
kurš pārstāv valsts un nodokļu maksātāju intereses šādos tiesu procesos un kāda ir šā pārstāvja atbildība?
tiesas darbojas pret valsti
t
Ja vinam maksas algu par 3 gadiem iekslietas, tad vinam jaatmaksaa deputata alga atpakal valstij, jo cilveks nevar sanemt naudu par diviem darbiem vienlaicigi. Kas daras likumos un tiesu sistemaa, ja sada zagsanas tiek atbalstita ar likumu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas