Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Valsts finansējuma saglabāšanai Vienotība turpina darboties kā divas organizācijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha
H
Ja Kampars skaidro, tad naudiņai ir jāatrodas gan makā, gan uz tumbočkas. Tā ka viss OK.
nu-nu
n
Nu bļin paši atzīstās,ka ir zagļu kopa.Bet mēs meklējam vainīgo valsts izzagšanā!
Sisidra
S
Īsti KAMPĒJI . Tā arī varēja nosaukties. Bet redz kādi gudrīši - izmanto katru spraugu pašu radītajos kalambūros.
Mārcis
M
Ta tak ir Lemberga avīze.Viņš vienkāši grib nomelnot Vienotību!
No Vienotības mājas lapas.
N
Atbalstot politisko partiju VIENOTĪBA ar ziedojumu, jānorāda: * ziedotāja vārds, uzvārds, personas kods, dzīvesvieta; * Ziedojuma saņēmējs: Politiskā partija VIENOTĪBA Reģ. nr. 40008185924 Konta nr. LV25HABA0551032293486, SWIFT HABALV22; Ziedojuma saņēmējs: Nacionālās VIENOTĪBAS apvienība Reģ. nr. 40008158358 Konta nr. LV12HABA0551028311385, SWIFT HABALV22;
jautrais
j
Es domāju..ko var prasīt no krāpniekiem.... ja pat šādā veidā "pelna" naudu.... balsojiet un Jūs tiksiet apkrāpti...
Man nav saprotAMS, K'AP'EC 'SOR'IT
M
PIEPRASOT NO VI'N'AM AB'AM PASKAIDROJUMUS?
  • 1
  • 1
Finks
F
Tas viņus neglābs. Ja gribētu sēdēt ar ērtībām, jauns cietums steidzīgi ceļams...
Tvaika ielas komisaars
T
Mees te shodien, Majors Zheglovs, admiraalis Nelsons un prezidents Ruuzvelts, no 1. , 2. un 13. istabinas, satikaam Virsaiti. Virsaitis teica, ka tas vairs neesot izturams, kaa politikji taisa dzeguzes ligzdas un laizhas tajaas iekshaa, aaraa. Jaaiet runaaties ar seksiigo maasinju, lai izlaizh liidz 3. trolejbusam.
Delna kasa paduses
D
Viss kārtībā, ak, cienījamā kundze!
He he...to Delna kasa paduses rižaj
H
... ko vēl Jums pienest no valsts maciņa, cien. KUNDZE... hi hi...????
  • 0
  • 1
LAtvietis
L
Varetu padomaat ka tur ir kaut kaada milziigaa summa ka taa jaablauj histeeriski, Kapeec diena neraksta ka piemeeram zelj nelikumiibas Baltkrievija kur apdraudeeta demokraatija bet par siikumiem piekasas VIENOTIIBAI
Senais
S
Nav svarīgi cik, bet ka.
  • 1
  • 1
!
!
Kāpēc Dienai par to šeit jāraksta? Te cilvēki spriež par savu valsti un savu politiku. Kārtējais "latvietis", kas tā nokonsolidēts, ka nav naudas Tildei vai prāta datora instalēšanai.
  • 10
  • 1
uhu
u
tas ietilpst tiesiskuma rāmjos - vienotība un tās pārstāvji darīja un var darīt ko grib: nodarboties ar kontrabandu, maksāt minimālās algas, caur leišiem apiet nodokļus, šķiet, štokenberga uzņēmumam arī bija interesantas rebes ar nekustamajiem.
ho ho ho
h
Kur var redzeet ziedotaaju regjistru ??? ...nevar tachu buut,ka ziedo anoniimi ?! Gribaas zinaat to "varonju" vaardus,kas tik gruutos laikos speej atlicinaat Latu(s) sev miiljai partijai...
Oho!
O
tipiski, mahinatori. viena juridiska persona vajadzīga, lai saņemtu valsts finasējumu, otra lai saņemtu "sponsoru" naudu. un katra atbild par saviem tēriņiem atsevišķi. līdz ar to kopējais tēriņu limits partijai ir likumā atļautais x2. žuliki, nekas cits. ja tautpartijieši būtu bijuši tik slīpēti un tādā pat daudzgalvainā veidā sadalījušies tad protams nekāds knābis neko nepadarītu!
Senais
S
Kampara kungs vismaz atklāti pasaka(vai nu atmodusies sirdsapziņa, vai piemeklējusi muļķība), ka - Nākamajās pašvaldību vēlēšanās startēšot "Partija Vienotība", taču pastāvēs arī juridiskā persona "Nacionālās Vienotības apvienība", jo "pretējā gadījumā mēs zaudējam valsts finansējumu". Tad kāds brīnums, ka tajā vidē uzrodas, vai ienāk tādi kā Zaķa kungs, nodokļu optimizētājs.
Jaunais
J
Tas ir kā ar Kampara sievas skapīti. Kampars ir partija Vienotība. Bet Nac. Vien. apvienība ir skapītis, kurā ir nauda. Tad nu arī jātēlo muļķus. Bet patiesībā ne muļķus, bet optimizētājus. Ne par velti Kamparam biznesā der Ukrainas firma, kas ir ārzonu firma.
  • 10
  • 1
Gljebs Zheglovs
G
Ja pareizi saprotu zhurnaalistus, tad tas ir tas pats, it kaa firma, uznjeemums regjistreetu vienus un tos pashus aktiivus, pamatkapitaalu, kustamo un nekustamo mantu vairaakkaart zem vairaaku juridisku personu vaarda. Tad taa ir kraapshana.
Gljebam
G
kurš te uzdrošinās iebilst ? Turpiniet slavēt vienotību kā visgaišāko, vistīrāko, visnekorumpētāko utt rižo zeltgalviņu Latvijas vēsturē. Protams, ka viss netīrais tiks nortakstīts uz apvienību, un tā gala rezultātā bankrotēs un pazudīs no reģistra. Un "slavenais" Knābis varēs atkal pateikt, ka tur neko nevar/negrib darīt.Galvenais nosargāt valdīti dombrovskīti un rižo galviņu.
  • 8
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas