Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Valsts iestādēm būvē jaunas ēkas, tikmēr vecās stāv tukšas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ppp
p
Pareizi pareizi - Iekšlietu ministrijas ēkas pārdot!:) Tur jau bija tā interese, ka vajadzēja ministriju dabūt ārā, lai valsts maksā tagad par zemi Čiekurkalnā. Tagad ēkas nolaidīs līdz kliņķim un tad pārdos - tā vietā, lai izremontētu un Iekšlietu ministrija pārvāktos atpakaļ!
virbuļis
v
bet nu redziet nu: sunīši rej, bet karavāna kā iet , tā iet, un, dzejnieka vārdiem runājot,--- iepūtiet!
:)
:
Cik zinu, celtniecībā gandrīz aksioma ir fakts, ka uzbūvēt jaunas ēkas ir daudz lētāk nekā kvalitatīvi un kapitāli izremontēt/pielāgot vecās. Ir tikai jautājums, kas saglabās valsts īpašumā esošās vecās celtnes, kam ir arhitektoniska vērtība.? tas nebūs lēti :)
bimbam
b
Tikai pēc gada beigšoties pirms četriem gadiem pieņemtā namu apsaimniekošanas plāna termiņš un tad arī domāšot, vai un ko valstij piederošo namu izmantošanā mainīt, norāda „de facto”. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------ Par šādu teicienu vien jau frukts atlaižams! Atradies filozofs uz valsts/nodokļu maksātāju rēķina!
traki
t
okupantu "perestroikas" "auglis"- vdk dzemdetais 4. maija rezhims nodzivojies lidz klinkim,
skaidrs kā diena
s
Repšes ieceltais komisārs nesaimnieciski apsaimnieko īpašumus
mūziķe
m
Tas pats arī mūzikas jomā - kam mums vajadzīga jauna koncertzāle, ja šobrīd nespējam piepildīt jau esošās. Vāgnera zāle, kura bija viena no skaistākajām un ar kolosālu akustiku - tagad ir uz sabrukšanas robežas, Rīgas Latviešu Biedrības Nama visas skaistās ( Lielā, Zelta, Baltā u.t.t.) zāles stāv tukšas.
skats no malas
s
Acīm redzot, jaunu būvējot var uzvārīties, bet remontējot nekas daudz "neatlec". Vieglāk taču prasīt aizdevumus, nekā apsaimniekot esošos īpašumus. Vai to vispār var saukt par APSAIMNIEKOŠANU, ja sēž viens tāds tips un muļķīgi smaidīdams, stāsta, cik jāmaksā par pamesto ēku? Un kā izsmiekls skan viņa secinājums, ka "visumā ir cerība, ka gada beigās zaudētājos nebūsim...(!?)" Simtiem valsts īpašumu, vislabākajās vietās'brūk kopā NEAPSAIMNIEKOTI, bet sēž tur viens dīkdienis un priecājas, ka "zaudētājos nebūsim"! To sauc par KATASDTROFĀLU NESAIMNIECISKUMU!!!
!! //irnieks
!
Man situācija bija analoga - cenu nenolaida, aizvācos, bijušās telpas stāv tukšas jau otro gadu. Nevar īsti saprast, vai šīs ēkas gatavojas privatizēt vai arī šādā veidā mākslīgi uztur tirgū komercplatību cenas. Iedomājieties, ja visas tukšās telpas nodos īrniekiem, Rīgā uzņēmējiem nokritīsies telpu izmaksas un to laikam mūsu ''gudrās galvas'' nevar pieļaut. Jo vismaz kādā veidā Rīga ir priekšā saviem kaimiņiem - ar augstāko komercplatību īres cenu.
irnieks
i
arī mēs vienā no centra ēkām no VNI īrējām telpas - kad lūdzām, lai samazina, atbilstoši tirgus situācijai īres maksu - nesamazināja.... nu tagad visa māja stāv tukša... vai tā ir saimnieciska rīcība??? NOZĒLOJAMI.... Kurš atbildēs??? Pieļauju, ka daudzi, pat ja gribētu noma't telpas, pat nezin, kurš tās iznomā - jo reklāma nekāda, iznjemot vinju web lapu.
arhitekts
a
Komisars ir pilnīgi nevarīgs Jaunā laika dunduks. Patiesībā VNĪ ir parādu jūgā līdz ausīm. Par otkatiem gatavi celt VID ēku purvainā pļavā. Tajā pat laikā Vilkastei brauc augumā par 1milj. kukuli Štramam. Ja nebūtu devusi, tad Bojārs nevadītu Vekselberga firmu un jēļi nevarētu superdārgas jaunceltnes plānot vienkārši izremontējamu tukšu ēku vietā. Un Sudrabai nebūtu darbs otkatus saskaitot. Kamēr pie varas Valstī nenāks SC, Rīgā ar valsts īpašumiem kārtība nebūs.
Ministry of Truth
M
Valstij naudas pietiek - bet ne pabalstiem un satiksmei, pietiek birokrātijas status quo uzturēšanai.
onslavs
o
gan jau ir lieliski plančiki tos pārdot, iegūt, iznomāt, bet nevar vienoties par "atkatu" un sadalīt to partiju starpā... citādi neredzu tam sakarīgu skaidrojumu... to var atļauties tikai bagātā Latvija...
mazepai
m
Par to Lembergu nevajag.. Lielu daļu no visa ir sagrābis sev un savai ģimenei, ieskaitot jaunos uzņēmumus, kur priekšgalā izlikti zic īpašnieki.
dihlofos
d
Nevajag dirst,diezgan daudz ir tukšu un daļu no tām noteikti nopirks bembis par kapeikām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas