Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Valsts pārvalde liesē negribīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WFCK
W
Nu tad pats arī varēsi tur strādāt, gudrinieks!
jeejee
j
Skaisti jau "nu gan '' saka - samazina tikai atalgojumu , Paskatieties ,kas notiek kaut vai ārstniecības iestādēs -REĀLI samazina algas.Kāds tur vēl atalgojums!Tikai! Baraks pareizi pateica-daļiņa alkatīgu cilvēku ieveda pasauli tādā krīzē.Latvijā šie taču tieši ir pie lielās siles.Kādi miljoni tiks iegūti no mūsu apcirptajām algām un vēl aizņemtie miljardi, skatieties vien , kā tie pazudīs varas rīklēs.Un kā bija ar G-24? Stulbums vēl ar tām valdēm un padomēm-miljoni aiziet! Kā tautai panākt , lai tās likvidē?Varbūt mēģināt viņus visus apzināt un pa vienam vien ''pāraudzināt'', tad tik daudz tur nelīdīs?!
aģentūras likvidēt
a
bet ministriju darbiniekiem pielikt algas. katrai ministrijai viena aģentūra naudas apsaimniekošanai. VISSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
nu gan
n
Raksta autorei nav izpratne, kas ir atalgojums un alga, kas būtībā ir 2 dazā'di jēdzieni. Nekad neviens nav teicis, ka samazinaš algas, bet gan atalgojumu. Tādējādi apgalvot, ka valsts iestādes nedara to, ko ir solījušas ir galīgi garām, jo par 15% atalgojumi ir samazināti!!!Un man nešķiet tik būtiski, ka atlagojums paŗsvarā ir samazināts augšai, galu galā viņiem arī ir vispaŗspīlētākās algas.
ciniķis
c
Nav pārvaldes, nav problēmu, ja nevar samaksāt, ārstiem, policistiem, skolotājiem, armijai jālikvidējas un jāpasludina bankrots, turpmāk Latvija sadalās mazākās ciltīs un nodarbojas ar naturālo saimniecību.
Zīmīgi
Z
Man ir saprotams, kāpēc šobrīd tik steidzami tiek veikta valsts pārvaldes "reorganizācija". Motīvs ir viens- tagad reorganizēs, bet, kad pēc pusgada, nāks vietā jauna valdība, tai tiks "apcirstas rokas" jaunas, reālas reorganizācijas veikšanai lai visus šos treknos nekā nedarītājus izmestu no siltajiem krēsliem. Jo, raugi, tas taču ir pretvalstiski un neekonomiski atkal, pēc pusgada, tērēt naudu jaunai reorganizācijai... Politttehnologi, hr...
Pičuks
P
Uz šo jautājumu precīzi atbildēja Pans Kleksis: Ierēdņi un viņu ģimenes locekļi ir apmēram tikpat liela vēlētāju daļa kā pensionāri... Draņķīgākais jau ir tas, ka liela daļa ierēdņu ir bezatbildīgi un nekompetenti....
bez tabu
b
Tabu.Kāda tev starpība kādā veidā tiek ievēlēti deputāti.Ļaudīm dažkārt mēdz paslīdēt kāja.Tāpēc katrā valstī ir kontrolējošie orgāni.Mums impotents ir gan KNAB,gan Ģenerālprokurors.Šitos sen būtu jānovāc,to vietā jāieliek profesionāļi.Ar Maizīti mums ceļš ved tik uz elli.
Daunis
D
''Zirgu puisis'' Veldre ir rupjš kā zirga deķis. Tāpēc arī vajag padomnieci kultūras jautājumos, kā kulturālāk no šī valstij līdzīgā priekšmeta nbadzīgākā gala vēl kaut ko noslaukt savām vajadzībām.
lida
l
Jālikvidē Partiju barotavas jebkurā to formā.Publicējiet,cik valsts naudas mēnesī tiek nozagtas .Cik var ebrejs Šlesers ar savu ģimeni nolaupīt tautai?Vai jau nepietiek ?
tabu
t
Cūcību sakne ir vēlēšanu sistēmā, kad ar piķi un " lokomotīvēm" ievelēti tiek kriminālu klanu pārstāvji, kas attiecīgi pielabo visu valsts parvaldi savām vajadzībam.Politiskā atbildība? Anekdote :D Pat kriminalā šiem nedraud, ja attiecīgos amatos ir savi kadri. Tā valsts māja ir caur un caur sapuvusi, nav cita veida, kā visu nošķūrēt un sākt no jauna. Tikai tauta ar savu aktivitāti var mainīt esošo kārtību, urkas paši neizies.
Kredītkarte
K
Lai izteiktu kaut kādus spriedumus nav lieki zināt kas ir komentējamais objekts. Tātad kredītkarte - tā ir neliela mēneša kredītlīnija, par kuru jāmaksā, ja tā tiek lietota. Grāmatvedībā atnāk rēķins par iztērēto summu. Savukārt summas tērēšana un dokumenti tiek ielikti atskaitēs, ko iesniedz kartes turētājs tai pašai grāmatvedībai. Tagad nedaudz paskatīsiemies - ja ministrs ir 4-5 dienas komandējumos mēnesī kaut kur Eiropā ar hoteļa mītnes cenu ap 100,- EUR dienā + tiek pirktas aviobiļetes (vai piepirktas jau esot Eiropā, mainot maršutu), kas var dot papildus ap 500-1000,- EUR, tad karte ar 2000,- Ls ir saprotama, jo 2000,- Ls ir nevis tērēšanai, bet viesnīcu un biļešu apmaksai. Strādājot korporatīvajā sektorā Baltijas līmenī šādā veidā no korporatīvās kartes 1000-2000 Ls izdevumi ir parasta ikmēneša operācija. Karte dd nevis naudu tērēšanai, bet gan ir operatīvs līdzeklis atrodotie skomandējumā PAR KURA TĒRIŅIEM JĀATSKAITĀS LĪDZ SANTĪMAM ESOŠĀS VALSTS GRĀMATVEDĪBAS LIKUMU IETVAROS!!!
kukainis
k
Noņemt dienesta automašīnas! Tāpat visi kundziņi tepat pa Rīgu vien pārvietojas, uz Jūrmalu gulēt var ar električku aizbraukt, bet uz pirtīm "ekonomisko vidi sakārtot" - nu tad taču var ar savējo.
mērglis
m
var redzeet , ka muļķu zemee dziivojam , ieliekam par kara ministru lopaarstu , nav briinums ka padomnieks kultuuras un izgliitiibas jomaa nepieciešams, bet ja nopietni , krieviski to sauc obnagļeļi do posiņeņija...,kas attiecas uz iereedņu armijas samazinaašanu , tad tas laikam ziimeejas uz ierindas kantoriem perifērijaa ,kur atbriivo no darba taadus kas pelniija dažus simtus, bet pereekļi ministrijaas ir sveeto govju veertee , mums ir premjers vai lupatbunte , var vienreiz kautko arii izdariit va nee????
pmlks
p
slaktera dēls ir īpašs gadījums, tāpat kā tēvs! Nasing spešial, kā sacīt jāsaka! Savulaik jau Rīgas dome šamam atmeta 100 000 Ls, lai varētu arābu šeihus izklaidēt! teica, ka šis rīgu reklamēšot! jājautā kam un kāpēc? Varbūt cerēja uz to, ka arābu šeihi purčikā panelenēs dzīvokļus no domes spekulantiem iepirks pa dārgo? Par to naudu, piemēram, varēja nopirkt 200 pieklājīgus sporta divriteņus, uz kā uzsēdināt 200 bērnus, bet par atlikušo samaksāt algu 10 treneriem veselam gadam! Bērni būtu nodarbināti, norūdīti un kazi no tiem kāds labs braucējs izšķiltos! Atdodot tos slakterim, viss tiek nokurināts degvielā tiešā veidā un lidmašīnu pārlidojumos, samaksāts ārzemju hoteļos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas