Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Valsts prezidents ir pret referenduma apturēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NEKAUŅA
N
BET > MUMS NEVAJAG TĀDU PREZIDENTU ! NODEVĒJU !
līkmugura
l
Prezidentam šoreiz vajadzēja strikti peteikt :Te ir Latvija, mūsu dārgā Tēvija un likums par valsts valodu ir jāievēro VISIEM, bez izņēmuma ...varbūt kāds ir jau sācis vākt parakstus , ka valstī vajadzīga prezidenta nomaiņa. Ko tad?
veeleetaajs
v
armija bija gatava karot bet politikji noleema to nedariit. variantu nebija. PSRS karaspeeks ienaaktu pats, dziedot kaut ko apmeeram taadu "pienjem muus, skaistule Latvija". liidziigi kaa somos ar taadu dziemu iegaaja. ja ar kategorisku iebilsanu vareetu kaut ko nosargaat, tad karu nebuutu un armiju arii nee. un viena sekretaare ar rakstaammasiinu, drukaajot kategoriskus iebildumus, aptureetu jebkuras lielvalstu koaliicijas brunjotos speekus. kategoriski iebilstosam diplomaatam tikai tad ir svars, kad vinjam aiz muguras staav generaalis. preteejaa gadiijumaa diplomaats var tiesi to pasu ko jaunkundze pret sesiem huligaaniem. drusku paspiegt un viss. un kaadaam svariigaam lielvalstiim 1940. gadaa? vaaciesi neiebilda un pat ja klusiibaa kaut ko iecereeja pret PSRS, taa vai taa nevareeja neko uzsaakt kameer nbija nolauzusi Franciju. franci bija padevusies. briti seedeeja ar plinteem logos un gaidiija vaacu desantu. Amerika bija taalu n toreiz Eiropas lietaas nejaucaas. bet vairaak nekaadu svariigu lielvalstu toreiz arii nebija. kad ierindnieks Ivanovs kjeeraas pie ieroca, jebkurs diplomaats paarstaaja buut diplomaats un kljuva par apdraudeetu civilistu. bet sliktaak par Baigo gadu vareeja buut. Baigajaa gadaa visus neapsaava... uz referendumu, ja neapturees, iesu.
K-K
K
1. Jautajumam, jautajums: ' Vai kads no Krievijas, atbalstot tas AM intereses, atbalstitu NA pasakumu iesniegt valodas referenduma anulesanu ST ...? 2. piedodiet neuzmanibu - valsts kabinets formali saucas ...ministru kabinets, pec Satversmes 4. nodalas 55. panta ... ... Ja butu laiks parlasit visu, censtos ieverot pareizrakstibu ... bet ...
jautājums
j
Krievijai tā būtu medusmaize, ja Latvija atceltu referendumu. Krievijas ĀM jau tagad ir uzsākusi agresīvu starptautisku kampaņu pret Latviju. Nu tad šeit visi Krievijas specdienesti raujas slapju muguru... Nū...Man sāk likties, ka Lindermanis un NA savas darbības koordinē. Nezin gan ar ko? Ceru, ka tas tikai aiz muļķības un naivuma, ka tā var piesaistīt vairāk elektorāta.Nevis dēļ vieniem finansējuma avotiem... Bet kāpēc NA nevērsās ar prasību ST brīdī, kad Lindermanis tikai uzsāka parakstu vākšanas kampaņu? Ko tad tikai tagad pamodās? Jāpiekrīt Ir žurnālistiem...Dzēš uguni ar benzīnu...
  • 0
  • 0
Lops
L
Es arī uzskatu,ka referendumam jabūt-kaut arī es ne labprāt uzticos latviesiem vairs-un tomer naivi ceru,ka latvieši aizies un nobalsos pret-tādā veidā parādot savu nostaju,ka mums nav vienalga!
bimbamam
b
kārlis bija psrs aģents
K-K
K
' ... es neredzu izskaidrojumu, ka tagad partraukt ...' ...TURKLAT ES NEREDZU, KA VP NESAREDZ ---- ZINOT SATVERSMES SATURU UN TAS GARU, AR VINA DOTA ZVERASTA ATBILDIBU, UN, PEC SI NELEGALI INSCINETA UN SARIKOTA UZBRUKUMA VALSTS ESAMIBAI ---- IZSKAIDROJUMU REFERENDUMA ANULESANAI !!!!! ... VP, Tu ari neredzeji un nesaprati vajadzibu, vai vel kaut ka sliktak PAR: 1. iespeju PAGAIDIT lemumu no Konstitucionalas tiesibas komitejas par parakstu vaksanas konstitucionalitati, kurai Tu pats iesniedzi vajadzibu par to lemt , pirms steidzies nodot parakstus Saeimai par Satversmes 4. pamatlikuma izmainu ... 2. Sasaukt arkarteju Valsts Kabineta sedi ... 3. Satversmes un Zverasta doto tiesibu izmantojumu ar 1.-4. un 78. pantos noteiktas PAMATLIKUMU izmainas kartibas ieverosanu ... 4.. un tagad pat liekas, ka tisi NEVELIES ATZIT Satversmes tiesas uzdevumu UN TIESIGUMU spriest par referenduma legalitati, pec deputatu iesniegumu to izvertet ka likumigu, pec Satversmes satura un tas gara !!!! ... Tatad, tiek VP puses liekas tiek pienemta un aizstaveta izpratne, ka Satversmes degradesanas procesu no NACIONALAS UN AUTONOMAS VALSTS PATSTAVIBAS UN NEAIZSKARAMIBAS dokumenta UN VALSTS PAMATLIKUMU AIZSTAVI --- DRIKST TURPINAT, KADU INTERESES, UN LATVIJAS REPUBLIKA LIDZ AR TO DRIKST TURPINAT DEGRADET UZ KADU VALSTS ADMINISTRATIVO AKTU --- KURU, VIENALGA KAS, KURI UN NO KURIENES NAKUSI UN FINANSETI DRIKST APDRAUDET UN IZMAINIT SAVIEM NOLUKIEM !!!! ... NU ARPRATS, KADS ----SATVERSMEI UN PAMATTAUTAS TIESIBAM UN TAS NEPARPROTAMAI VELMEI ---PRETRUNIGS DOMU IZVIRDUMS DIENU PIRMS ST SPRIEDUMA - KAMDEL a. berzin? !!!!
jautājums
j
Kāpēc lai man tas būtu pārsteigums? Krievijā datoriem noteikti nav garumzīmes, lbet ir pieejami latīņu burti.... Ak tad no Krievijas biedri te komentāros trako...Tāpēc ir tik dīvainas tās teikumu konstrukcijas...Google tulkotāju izmantojat?
  • 0
  • 0
to jautājums
t
Iespējams, Jums tas būs pārsteigums - ir valstis ārpus Latvijas, kurās datoros nav ne garumzīmes, ne mīkstinājumi.....
  • 1
  • 0
jautājums
j
Sasaukt arkarteju Valsts Kabineta sedi --------------------------------------------------------------- Un kas , lūdzu, būtu Valsts kabinets? Varbūt cienot latviešu valodu, tomēr vajadzētu apgūt elementāros gramatikas pamatlikumus, garumzīmes, pareizrakstību? Arī lindermaniešiem ir jāmācās. Pat viņiem...
  • 0
  • 1
mezs
m
Kurā pasaulē viņš dzīvo? Bez sapratnes un jēgas par valsti kā tādu. tad nav ko līst prezidentos!
Viņš nelīda prezidentos,
V
viņu iebīdīja prezidentos viņam līdzīgie. LPSR ministra vietniekos viņš gan līda pats... Arī kompartijā līda pats.
  • 2
  • 0
Viedoklis
V
Bērziņam jau nu šoreiz vajadzēja izmantot iespēju paklusēt, jo visu laiku kladzināja, ka viņš uz to neies. Iesaku šī referenduma 2 miljonu atdot kādai lauku skoliņai, jo tūlīt jau būs nākamais referendums, jo vāc taču jau parakstus.
ILARS
I
BĒRZIŅ - es neredzu attaisnojomu kāpēc vispār tu kā LATVIJAS valsts prezidents esi pieļāvis šoi absurdu !!! Tavs labākais gājiens tagad būtu ATKĀPTIES no prezidenta amata. Nu nav tevī šīs ātrās reakcijas ārkārtas situācijās. Muļļa kvadrātā tu esi. Nesmīdini pasauli ar savu nevarību.
calexico
c
lai kā negribētos, jāatzīst - šoreiz viņam ir pilnīga taisnība. kas nokavēts, tas nokavēts.
jautājums
j
Vai šādi pausdams savu nostāju tā saucamais prezidents neizdara spiedienu uz Satversmes tiesu?
jautājiens
j
Es atvainojos, tas notika tīri nejauši, jo uzrakstīju nepareizi vārdu "jautājiens"! Vairs centīšos nekļūdīties! Bet neizdara, neizdara, nav arguments!
  • 2
  • 0
jautājums
j
Neizdara, neizdara. Bet vai nikus čiept ir smuki?
  • 0
  • 2
jautājums
j
Referendumu apturēt nedrīkst! Ja mērķis', protams, nav dabūt krievus ielās kā tas bija pie bilingvālās izglītības ieviešanas krievu skolās. Ja lieta tik tālu ir aizlaista, tad tai ir jāiet līdz galam. Lai neviens pēc tam nevarētu spekulēt ar to kas būtu, ja būtu bijis. Un Satversmes tiesa, lai tagad tai lietā nejaucās, jo viņu specialitāte teritorijas-Abrene-atdot, un pensionāru tiesības aizsargāt. Lai vērtē lēnām... Ja izvērtēs, ka referendums nelikumīgs, tad to pēc tam var juridiski anulēt un pasludināt par nenotikušu vai nelikumīgu, bet tad neviens nevarēs apstrīdēt šī konkrētā referenduma faktiskos rezultātus. Un pēc tam mainīt likumu par referendumiem, lai apgriestu šitās Lindermaņa aktivitātes. Jo visticamāk, ka referendums nesavāks kvorumu, bet 'ja arī savāks, tad latviešu balsojums Pret būs ļoti pārliecinošā vairākumā. Un tā lieta beigsies demokrātiski un nepārprotami. Referenduma atcelšana ir tikai un vienīgi promaskavisko spēku interesēs, lai varētu turpināt sabiedriskās spriedzes eskalāciju. Un referenduma atcelšana ir latviešu publiska pazemošana! Vienotība &NA ir aizgājuši par tālu savās spēlītēs.
jautājuma jautājums
j
Teiktajā ir daudz loģikas, it īpaši par to, ka Satversmes pasludina to par prettiesisku un anulē rezultātus. Bet no kā piedzīs līdzekļus, kas iztērēti par šīs prettiesiskās akcijas rīkošanu!
  • 2
  • 0
:o)
:
Ja tā saucamais prezidents neizmantoja savu amatu, lai šo pretvalstisko pasākumu nocirstu saknē, tad tagad lai viņš pastāv pie ratiem.
vēlētājam
v
kādu klaipēdu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ZM 2025.gada budžeta apmērs ir 875 miljoni eiro

Zemkopības ministrijā (ZM) 2025.gada budžeta apmērs ir 874,898 miljoni eiro, tostarp 716,653 miljoni eiro būs paredzēti ES politikas instrumentu īstenošanai un citiem ārvalstu līdzfinan...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas