Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Valsts un pašvaldību iestāžu darbinieku algas varētu kļūt publiski pieejamas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to Lagzdiņš
t
BET, KAS NOTIKS AR PRĒMIJĀM ,PABALSTIEM UN VISĀDĀM KOMPENSĀCIJĀM....????!!!
Liena
L
Sen bija laiks to darīt,jo gribās zināt,cik maksā par kafijas pauzēm un darba imitāciju tam liekēžu baram!
kungs
k
sen jau vajadzēja,lai mēs redzētu cik mums izmaksā ierēdņu kafijas dzeršana!Piemēram zinu ierēdņus Valkas novadā kas saņem 700 ls algu par uzpūtīgu ,nicīgu attieksmi pret nodokļu maksātājiem un arī kompetence ir ļoti vāja.Vienīgā īpašība-lojalitāte vadībai!
!!!
!
VID mājas lapā var apskatīt tikai amatpersonu ienākumus. Tomēr valsts un pašvaldību iestādēs ir pietiekami daudz darbinieki, kuriem algas tāpat kā ierēdņiem maksā no budžeta, bet kuriem amatpersonu deklarācijas nav jāiesniedz.
ccccc
c
ko te murgo,ja kas ir steidzami jādara,tad tas ir-----nekavējoties jāuzsāk visas Valsts iestāžu vērienīgs un samalks AUDITS un jāsoda vainīgie,tātad tie kas bija atbildīgi tieši par šo nejēdzību ar naudas izšķērdēšanu lielajiem dūžiem un viņu simpātiskiem ļautiņiem,kuriem maksāja neadekvāti lielas algas! Patvaļa rīkoties nesaimnieciski ar Valsts līdzekļiem ir kriminālsodāma! pietam apzināti!
Karo
K
Tautas atveseļošanās nenotiks ,kamēr nebūs sakārtots algu jautājums valstī.
roller
r
Tiešām, cik var reklamēt to NEO !?! Tiek publiskoti ienākumi amatpersonām, kuru deklarācijas ir iesniegtas VID un var aplūkot jebkurš interesents, jebkurā laikā ! Pilnīgi murgi! Jautājums, ko no mums grib noslēpt pametot šo "ēsmu"?Tagad vēl tas Lagzdiņš ar līdzīgiem murgiem....
Ilmārs
I
Par valsts noslēpumu 5.pants. "Ziņas, kuras nevar būt valsts noslēpums Aizliegts piešķirt valsts noslēpuma statusu un ierobežot pieejamību informācijai:... 5) par ekonomisko stāvokli valstī, budžeta izpildi, iedzīvotāju dzīves līmeni, kā arī par valsts un pašvaldību institūciju amatpersonām un darbiniekiem noteiktajām algas likmēm, privilēģijām, atvieglojumiem un garantijām;..."
Kurbis
K
Daudzās pašvaldībās protams ieņēmumu budžets nav izpildījies,bet sanēmuši kompensāciju no Valsts budzēta,steidz savu pašvaldību administrācijai jau par 20 proc. palielināt sev atalgojumu.Arī mazajā Iecavas novada 9 par un 8 deputāti pret palielināja ieverojami sev algas.TAS nav godīgi,būtu labāk palīdzējuši trūcīgiem,sociālo atbalstu pakalpojumu samaksai.Administrācijas jau jaunās algas publiski nebūs pieejamas.
Vuarzazi
V
Kà ar bonusiem? stipendijàm? komandijumiem Kanariju salàs? (un aploksnèm?)
lina
l
Amatpersona riciba loti cuciga, bet mus spidosas Saeimas deputatu riciba ir vel cucigaka, jo vini pielauja so izlaupisanu, un NEKO NEDARA LAI TO APSTADINAT.
Fuknvaldiba
F
Jaa, un? nekas nemainisies. vini turpinasies izlaupeupit sis valsts iedzivotajs. fuk Latvija
lūriķis
l
Par ko vāries,strādā RĪGAS pašvaldībā uz aploksnēm,savu p.k.aizmirsi?
Eij nu ej,
E
kāds brīnums! A varbūt nevajaga, jo daudzus nabagus infarkts var ķert!
uzņēmējs
u
Cik zemu jābūt kritušam Dombrovskim, lai mēģinātu iebāzt tādu batonu tautai ausī??? Vai viņš uzskata ka visa tauta ir pilnīgi debīla? Vai VK uzskata ka visi ir stulbi un neizglītoti? Galu galā vai viņi domā, ka tauta nezina kādas algas saņem Rīgas parazītu bandas un ka tur nekas nav samazināts? Atlaisti ir lauku darba rūķi un tagad uzņēmējiem, pašvaldībām un cilvēkiem valsts pakalpojumi ir liegti. Figu jūs saņemsiet ne nodokļus! VK parazīti ir apdzērušies sniedzot šitādu marasmu. Veismane jāatlaiž.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas