Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Vandāļi laikraksta "Neatkarīgā" redakcijai varētu būt nodarījuši vairāku tūkstošu latu zaudējumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ANDRIS
A
Par tās avīzes likteni tikai tādiem ,ka tev pičuk ,nav prieka ,to avīzi vispār bija jāaizliez ,vai pilnī'bā jāiznīcina .VAI TU AUNAPIERE NEREDZI ,ko šī avize reklamē .,gribi ,lai ar šīs avīzes palīdzību LATVIJU vēl dziļākā bedrē iegrūž.. MIZKASTE ne avīze.Tirākais valstsb izzadzēju rupors ,,cik vajagb prāta ,lai to saprastu.Palasi šodienas viesi no no bērnu slimnīcas -atkal kārtējā demagoģija.NRA.
>Burt
&
Protams, Burt, informācija glabājas monitoros, bet cietajos diskos putniņi dzied! Klau, vai tu vispaā savā mūžā datoru esi redzējis? Pārsmieties var - datori, kuriem info glabājas monitoros!!!
volk tambovskij
v
pagaidaam cik redzu vieniigaias saprataat buutiibu..., piekriitu tikai bez terorisma
Pičuks
P
Nez nu kurš būtu priecīgs par šādu viesu klātbūtni birojā... Skumji, ka par avīzes likstu dažiem prieks...
j
Kaut kā Lemberga atkarīgajai mēslu avīželei uzmanība bija jāpievērš. Vismaz ar ielaušanos birojā , ja citādi nevar lasītājus piesaistīt. Patiesībā šo melu lapeli vajadzēja uzspridzināt.
Burt
B
Acīmredzams uzbrukums preses brīvībai - nozagti trīs monitori. Es nebrīnīšos, ja mēs nekad neuzzināsim, kādi sorosīdu mafiju kompromitējoši fakti atradās šajos monitoros.
>>
&
anonīmais šakālis 18:35 un ! 19:49 _________________________ paziņoju - esat pelnījuši nāves sodu! gandrīz bruku dabūju smejoties!
!
!
Uzbrukums diviem kabinetiem, trīs atvilknēm un vienai bleķa kastei ar redaktoru liekajiem zobiem - uzbrukums visai presei.
anonīmais šakālis
a
Kā tad ar iepriekš ziņoto, ka policija nav konstatējusi ielaušanās pēdas??? Tās bleķa kastes, kas redzamas foto, nav nekādi seifi. Pēc atlaušanas veida redzams, ka rūpnieciskās spiegošanas profi to nav darijuši, bet gan drīzāk narkaši vai alkāni! Narkomānu uzbrukums vārda brīvībai! Ja tramvajā Daukštei kāds uzkāpj uz kājas, tas arī ir uzbrukums vārda brīvībai!
Beibe
B
Pāris tūkstoši? Nav nemaz daudz!
tm
t
Pa evakuācijas durvīm? Ej nu nost! Un tās netiek pieslēgtas signalizācijai???!!!! Neticas. Ja nebija, tad nu paši vainīgi.
KLM
K
Bet redaktore, prātīga būdama, tiecas izsist no notikušā kādu labumu avīzei, klaigādama par preses brīvības apdraudējumu .............................................. ............................................................ ................................... Un redaktorei piebalso avīzes saimnieks, atceroties laikus, kad bija poļitruks - tad bija pilnīgi izslēgti preses brīvības apdraudējumi....raksti ko gribi, visu publicē....
volk tambovskij
v
nu , kas tad Jums uzbruka ??? Diena vai???... skaidrs , ka mekleeja naudu ja reiz seifi atlauzti , nariķi baigi smalki izplaanoja ... nevaru iedomaaties kaadu skaadi kaadam Lembja ciiņa vareetu nodariit , sevišķi galvenaa redaktora kabinetaa...Daukštei sakaapis galvaa ... konkurenti bļ***
Lelle
L
Stipendijas aiznesuši...ko nu? Deputāteļiem būs bads klāt...
Gita
G
Gan jau paši redakcijas darbinieki pārsvinējušies svētkus un sarīkojuši jandāliņu. Bet tagad cenšas novelt vainu uz nezināmiem laupītājiem. Bet redaktore, prātīga būdama, tiecas izsist no notikušā kādu labumu avīzei, klaigādama par preses brīvības apdraudējumu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas