Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Varas partijas atbalstu Vilnītim vēl nesola

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viskas
V
Repshi, Repshi, Repshi!!!!!!!!! Vins ir racejs un karotajs.
Viskas
V
Repsi par KNAB vaditaju! Vins ir pietiekami savruapa persona, nelokaama, originala, kas tiesi ir vahadziga sim amatam! !!!!!!!!! tad tik saksies kars pret mahinacijam!
TPists
T
Kas citas, ja ne TP grib mūs padarīt pilnīgi atkarīgus no Krievijas energoresursiem arī nākotnē? Pasakiet tikai, ka Kalvīša auklētasi Rīgas Dinamo ar krivijas gāzinieku atbalstu ir netīša sagatīšanās.
L.G. - TO
L
Godmanis IR, krievu valdibas vīrs !!!
to L.Grantins H-86,LRTT
t
Ja nebuus TP pie varas, tad tik tu redzeesi krievu kontroli Latvijaa. Pagaidaam veel kaut cik turamies pretii lielajam kaiminjam.
Produkts
P
Tad jau neviena vienošanās valstī nav spēkā, ja valdība nepilda savējo...
Troll
T
Valdošā kliķe gribētu Vilnīti, bet baidās: ka neiznāk tāpat, kā ar Loskutovu.
L.Grantins H-86,LRTT
L
Vilnitis nav nekas cits, kā Maskavas "cilvēks". Slepkavas Godmaņa kliķe arvien vairāk nostiprina savas pozicijas ! Ja ,arī Godmanis tiktu padzīts, nekas nemainītos !!! Krievu šovenistu "politiskie klauni" pilnība kontrolē Latviju... .
pamela
p
Es jau jūtos kā atjaunotā Krievijas guberņā.Politikā Kremļa politikas scenārijs.Prezidents ķīselis /kā Medvedevs/,Premjers stingrs,autoritārs čekists kā Putins -- Godmanis,vadošos amatos savi komunistu vai čekas čomaki,VARU cenšas sagrābt pāris trīs partijas - TP/jedinaja Rosija/,LPP/LC /spravedļivaja Rosija/,ZZS / zjuganovieši, TB/LNNK - / žirinovskieši/Sabiedrisķie u.c. masmēdiji ir vai nu iebaidīti vai nopirkti,bet palasiet un pavērojiet KO raksta un rāda?!Un tas vēl tikai sākums pirms vēlēšanām.Saeima NEUZMANĪBAS !!!!!!!!dēļ nobalso par krievu ZSV.Māte mana!,tad jau tā neuzmanības pēc var pieteikt kādam karu??Ja Vilnītis studētu Ilinoisā,TAD gan Godmanis nelietīgi nepārkāptu parakstīto par 2/3 . Masmēdijos ļoti reti nu jau redz burtu salikumu ES,NATO,PAR ARMIJAS lietām vispār.Laikam tapēc,ka Veldre nedeva naudu Zatlerienes lustēm.Morālu kropļu valsts - politikā.
dzeris
d
Nu dēļ tiem likuma grozījumiem jau arī tiek meklēts "atbilstošs" kandidāts ātrā tempā, drīz pašvaldību vēl., saeimas arī nav aiz kalniem. Un Striķe un Vilks jau nu galīgi neatbilda "kritērijiem" - patiešām vēl varētu apturēt kādu "pozitivisma kampaņu".
Gunča
G
Ir tikai normāli, ka cilvēks ir politiski aktīvs. Jo tādi būtu vairāk, jo valstij labāk! tas nevar būt par šķērsli, lai ieņemtu kādus amatus. Tad jau arī Loskutevs tagad nevarētu stāties partijā, jo nesen vēl kontrolējis partiju finansēss!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas