Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vārdu spēles

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marika
M
Bet lielāko tiesu vēlētājiem vajag tieši tikai sociālās garantijas, lielākas pensijas, kas tālāk? Kā saka, kāda tad mums nākotne....?? Var domāt līdzekļu trūkuma nomocīts pensionārs, kuram katra diena varbūt ir pēdējā, pēc manis kaut ūdens plūdi. Un tādu viedokli dzirdēt ir nācies biežāk nekā gribētos.
Ieva > 09:37
I
Un tevi latviskā manierē pavēlēsi uzrunāt? Vienkārši noskatīju, ka vairums lieto vai no "to" vai ">" , bet galvenā problēma ir ne jau tas, ka tauta lolo ilūzijas, bet tas, ka valdība (visi līmeņi) cītīgi ignorē principu "gram-gradus-kopeika" (cik saprotu to ne jau latvieši noformulēja), un rīkojas nevis tā, kā vajga konkrētā situācijā, bet tā kā kaut kas kaut kur ir darījis. Piemēram, Dānijā, Lielbritānijā vai vēl kur, veselības aprūpē ir tā, un mums arī vajag, lai gan, ja paprasa tiem citu valstu piesaucējiem ierēdņiem, kā īsti tai valstī ir....Un otra problēma ir aizmiršana par to, ka šai pasaulē viss ir saistīts, tāpēc, ja palielini kādus maksājumus valstij (piemēram, pacienta līdzmaksājumus), var sanākt nevis lielāki ienākumi, bet lielāki zaudējumi.....
viesis
v
Mjā, bet ja paskatās no šāda viedokļa, tad vispār bezceris, iznāk, ka nekas labs nav gaidāms principā.........
Ieva to Zanders
I
Ar veselības aprūpi ir daudz sarežģītāk, jo slimnieks nav šampanietis, kas, kādu laiku paturot, kļūst tikai labāks. Plus vēl radi, draugi, paziņas, kas neiet savlaicīgi pie ārsta, jo nevēlas pārbaudīt, vai viņa problēma nav no tām nedaudzajām, kuras tomēr vēl atmaksā un sola ārstēt gada laikā (jo pēc tam būs cits budžets, un var derēt, ka sliktāks). Protams vienkārša pakalpojumu apmaksa (turklāt nepietiekamā mērā) neko nemainīs, taču tā ir nepieciešama, lai kaut cik stabilizētu situāciju. Kamēr, piemēram, notiek aģitācija par to, ka smēķēt, rīt un dzert ir slikti, ka vajag vingrot utt.
Ieva''1
I
Kāpēc tu anglisko vienkārši latviski pasakāmo: "Ieva Zanderam" ?
  • 0
  • 0
puaro
p
Ir jau arī 4.tēze (paņemt un uzmest)- tātad-piespiedīsim naudas aizdevējus runāt par aizdevuma nosacījumu izmainīšanu par labu mums, ja viņi nepiekritīs, tad, nafig, aizdoto naudu neatdosim! Un šādu tēzi atklāti vai slēptākā veidā aktīvi bīda liela daļa tā saucamo ''nejūtīgo ekonomistu'' pretinieki. Un būs gana daudz vientiešu, kas pilnīgi atbalstīs šādu populismu, jo par izrietošajām sekām nav kompetenti aizdomāties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas