Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Varēs brīvprātīgi reģistrēt velosipēdus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Kā to IEGĀDES veidu uzrādīt? Ja uzdāvināts? Ja pirkts pa lēto no drauga? Ja no ss? Ja oficiāli, bet pirms 6 gadiem un čeka vairs nav??? Ja pārmontēts vectēva, lai tik vispār ripotu...??
Tuksis
T
Piekrītu par to, ka velk šitā visa reģistrēšana uz nodokli. Tikpat labi pieraksti mājās uz lapiņas rāmja numuru un, vajadzības gadījumā, norādi to iesniegumā.
ES
E
Vajag ar metāla kaltiņu (vai darbnīcā) iesist rāmī un riteņos savu mobilā tell.numuru.Var arī ar baloniņu uz riepām un rāmi uzpūst uzkrītošu krāsu-zagļiem nepatīk!
l`avocat
l
tātad divriteņi, bez čeka - uzreiz tiek pielīdzināti pie zagtiem...njā...
P.
P
Reģistrācija būs maksas pakalpojums.
vv
v
Varēs : ) Labs apgalvojums. Tas nekas, ka tas ir tikai ierosinājums, bet te jau raksta"Varēs".
@-@
@
Automašīnai ir tikai šasijas Nr.? Kā ar numurzīmi, motora numuru, ražotāja identifikācijas numuru, hologramām, čipiem u. tml.?
@-@
@
Sīki gan. Ja salīdzināsi ar auto remontu (kur nu vēl tā iegādi), mājokļa remontu (kur nu vēl ar NĪ iegādi), tad velosipēda pirkšana summā ir kā ādas jakas pirkums. Kā trīs pāri firmas džinsu bikšu. Vai divi braucieni brīvdienās uz laukiem ar auto, kuros tu ar ģimeni kaut ko vairāk atļaujies. Tāda ir tā dzīves dārdzība. Protams, ir arī velosipēdi, kas maksā tik, cik 10 parasto. Drīzāk piekrītu domai, ka te velk uz nodokļa iekasēšanu.
Paija
P
Manuprāt tā velosipēdu reģistrēšanās velk uz nodokļa iekasēšanu. Tāpat kā tagad grib sakārtot kapu biznesu un aicina cilvēkus slēgt līgumus ar kapsētām par konkrētām tuvinieku kapavietām, bet patiesībā tā ir muļķu meklēšana un nodokļa iekasēšanas sākums par beigtiem ūdenspumpjiem, neizvestām atkritumu kaudzēm u.tml. Gan jau valdība izdomās - tie, kas piereģistrēsies ar saviem velosipēdiem, tiem, piemēram, būs maksa par velosipēdu datu bāzes uzturēšanu u.tml, ieviesīs velosipēda nodokli. Tik vienkārši aitas tiek aicinātas uz cirpšanu.
krupis
k
vajag, vajag piereģistrēt. gan jau pēc kāda laika 100 viepļi radīs jaunu nodokli. būs vieglāk iekasēt
A.
A
nu ja, rāmi velosipēdam nekad nemainīsim - pārējais nolietosies vai tiks nozagts, bet, kad rāmis nolietosies, tad arī velosipēda vairs nebūs. baigi sīkie jums tie pirkumi!
Janka
J
auto jau ari neregistree neko citu, kaa tikai virsbuuves nr
@-@
@
Apdomāt to var, bet, lai arī manā īpašumā divriteņu ir vairāk par vienu, man tik sīkiem pirkumiem (130-230 Ls katrs) čeki vienkārši nav saglabājušies. Turklāt velosipēds ir kā lego - katra komplektējamā detaļa kaut kad tiek mainīta, izņemot varbūt rāmi. Sēdeklis, ķēde un zobratu sistēma, stūre, riepas. Sanāk, ka reģistrēsim rāmi.
Vārds
V
beidzot. malači

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas