Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Varētu neizveidot komiteju prezidenta kandidātu vērtēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx-Aboltinai
x
Vai Jus negribetu izveidot komisiju(padomi) Saeimas darbibas vertesanai???
Venta
V
Nē, Āboltiņa nav valstiski domājošs cilvēks. Nav arī ar pietiekami solīdu stāju. Tas viss.
Venta
V
Ja nevarēja vilkt, tad nevajadzēja sākt. Bet kur palika VL un Latvijas intelektuāļu un mākslinieku sabiedrības virzītie kandidāti, starp kuriem Annai Žīgurei bija ļoti liels atbalsts? Turklāt viņai atbalstu pauda arī portālu lasītāji savos komentāros. Vai tad tiešām politiķi reiz nevartētu nolikt nost visas savas ambīcijas, intrigas, tirgu un domāt valstiski, izraugoties reputācijas ziņā nevainojamu cilvēku? Anna Žīgure - no vecas latviešu inteliģences dzimtas nākusi, ar labu izglītību, valodu zināšanām, ar pieredzi diplomātiskajā dienestā, Latvijas sabiedrībā cienīta dāma - kāpēc viņa nevarētu būt tā, kas "nes Latvijas vārdu pasaulē", ja mums tā šis teiciens iegājies. Turklāt viņa to darītu ar lielu cieņu un lepnumu par savu tautu un valsti. Bet laikam jau latviešu aprobežotajam, mietpilsoniskajam (pārsvarā!) politikāņu slānim, kam vērtības izteiktas tikai naudā, Žīgure nav ērta kandidatūra.
jēļimeļi
j
Upucis 11.03.2011 10:39 Ziņot! Tā ir kārtējā Jenotu netīrā PR kampaņa , pie kā valsts jau sāk pierast sākot no tiem laikiem , kad ēterā laida piekakāto bērnu autiņu priekšvēlēšanu reklāmu. Diez vai tauta atdos Jurševsku vai Broku jenotu saplosīšanai. Visdrīzāk valdība kritīs . Jurševska ir ļoti gudra un argumentēta ministre, ko nevar teikt par tā saucamajiem profesionāliem Vilku,Dombrovski,kristovski un Kamparu, kuru darbus , domas ir grūti izprast, un galvenais ,nevar saprast kam šie ministri kalpo? Ja paskatās uz šo valdību, tad kā Kariņš saka, ir jālabo kļūdas, un jānomaina visi Vienotības ministri.
Jānis
J
HE ļoti pareizi jādibina ražošanas komitejas, lai attīstītu tautsaimniecību, nevis komiteju prezidenta kandidatūras apspriešanai, tā ir tukša bezjēdzīga nodarbošanās.
He he
H
Redz, kāpēc Vienotība pēc Pils vietas raujas...he he.... lai tautu vieglāk varētu turpmāk laupīt savas sles un biezo ārzemnieku interesēs... hi hi... ________________________________ Lelle 11:07 Jenotu nelieši! Piektdiena, 11.marts (2011), plkst.10:27 | Ziņu aģentūra BNS 2012.gada budžeta konsolidācijā plašākais risinājums ir sociālā budžeta reforma, piektdien intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" sacīja ekonomikas ministrs Artis Kampars.
jā,jā
j
atzīšos, man vienalga, vai kundze dibina, nedibina vēl kaut ko. Bet, lūdzu, nesaistiet šo ar Jauno Laiku. Jaunais laiks aizgāja ar Repši. Ir jauns nodibinājums, jaunas krāsas, Dombrovskis tajā kā tāds baltais zvirbulis. Vai pēc laika arī neizrādīsies lieks kuplajai demokrātu saimei.
Lelle
L
Kā kompī šo rudeni nepiekrāso, tā redzams babiņas vecuma noriets. Tā ir , ka tik jautri uzdzīvo kā šī padomju kultūrpreču tirgotāja.
kiki
k
velc labāk tautiešus no bezdarba un nabadzības laukā , jeb tik vien māki kā padomes veidot
JL vēlētājs-Āboltiņas kun
J
Reiz taču vajadzētu jautājumus lemt visiem kopā, nevis katrs kaut ko dara, veido, sarunā, paziņo, lai tikai būtu pārāks par citiem! Kas sanāk? Kopskats ne visai glaimojošs visai partijai! Nezāģējiet zaru, uz kura tupiet!
He he...
H
Juris - Fiksais 10:42 ....kas grib strādāt valsts labā... ______________________________ Vai, Jurčik (vai kā citādi ir tava kļička), nevarētu pastāstīt .... he he... ko šī silē būdama jau 9 gadus ir valsts labā izdarījusi.... hi hi...
He he...
H
Auto 08:48 Āboltiņu par Prezidenti! _________________________ Apsmējos! Vai zem nika AUTO tas viņas vecis... he he.... kurš IeM uzsācis auto gešefti.... hi hi....
Juris - Fiksais
J
Beidz! Ja ir nepatika pret JL, tad nevajag grauzt ļoti sievišķīgu būtni ar visām tai piemītošajām īpašībām. Es gan ticu, ka viņa ir viena - no, kas grib strādāt valsts labā un neko neshēmo! ja esi vīrietis, vairāk cieņas pret sievieti!
vakars el vē
v
ko tas dod, ja ZZS balso kopā ar SC?
Fiksais
F
Paskatieties uz šo bildi - tā pasaka visu! Vai Kāds domā, ka šī kundzīte strādās kaut minūti valsts labā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas