Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vaškevičs: Pilnīga kontrabandas izskaušana - mission impossible

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai tiešām
V
šito nelieti iesēdināt ir neiespējamā misija???
nazis
n
Labi, ka vinjsh taa izteicaas, tas paraada, ka chalis nebija iistajaa vietaa. Ja buutu labs vadiitaajs tad padariitu to par mission possible. Bet ja jaadraudzeejas ar bandiitiem, jaanjem kukulji, tad, protams, mission impossible.
pulkvedis>>headline
p
Valdība jau pieņēmusi "uzstādījumu"- vispirms pieņemt "NAUDAS ATMAZGĀŠANAS LIKUMU" - legalizēt tautai nolaupīto naudu, pēc tam ar nākošo gadu ieviest "o"-deklarāciju , KUR ATMAZGĀTĀ NAUDA JAU BŪS "GODĪGA". Par kontra-bandu - vispirms jālikvidē banda , kontra pati pazudīs.
pulkvedis>>zombiņam
p
Laikam jau tavā aizkapa valstībā sanākuši zēni ,kuriem likumu sakārtošana saprotama tikai "uz durkļiem", kaut gan dažu labu atšaut vajadzētu . Vai esi ar mieru komandēt soda bataljonu ? Pasūtījumi būs, jo kontrabandas "krusttēvus" vajadzēs iemācīt 10-15 gadiņus pastrādāt kūdras purvos, dolomīta raktuvēs, atjaunot aizlaistos grāvjus lielceļu malās ....
Anna
A
Hā ha ha ha hā Es jautko nesaprotu: džeks ir nojūdzies, vai part tādiem uzskata mūs?!?! Vašķis mēģina mazināt kontrabandu ar kukuļiem?
[email protected]
h
Jā, Tu pareizi gan saki - kontra-bandu var apkarot, bet kā lai tiek galā ar bandu? Lai pieņemtu likumu, ka personai ir jāpierāda savu ienākumu likumība, lai pieņemtu šādu likumu, Saeimai nevajag vairāk par stundu! nu, vari minēt trīs reizes, kāpēc tas nenotiek...
seržans Zombiņš
s
Tieši tā! Vajag vēl stingrāk: uz šosejām, kas ved no valsts/uz valsti, uzstādīt balsta ložmetējus un šaut visus, kas pa tām brauc. Gan pēc tam tiks galā, kurš bija vainīgs, kurš nē. Visu robežlīniju nomīnēt! Nav ko vazāties no valsts uz valsti. Un nav noz'īmes, vai tā ir ES vai nav. Pulkveža kungs, dodiet pavēli! Pārņemam varu un ieviešam kārtību!
pulkvedis
p
...ar piebildi: "Kamēr būs tādi kropļi kā Vaškevičs"... Kontrabandu apkarot var ļoti drīzā laikā,bet bet tad jāizsludina konkrēts "Kontrabandas apkarošanas Likums" ,kurā kā pirmais punkts jānosaka nozieguma izskatīšanas un tiesas lēmuma termiņš - ne ilgāk par 10 dienām,lai nedotu laiku korumpekļiem pārspēlēt faktus.Otrkārt - JĀANULĒ VIP-amatpersonu un tiem pietuvināto "likumīgo" valsts izlaupītāju ģimeņu FIKTĪVĀS LAULĪBU ŠĶIRŠANAS un "DALĪTĀ MANTA" un turpmākā šādu mahināciju apturēšana. AR ŠĀDU STARTA PAMATNOTEIKUMU ARĪ SĀKSIM KONTRABANDAS LIKVIDĀCIJU ! Tiek ar Saeimas lēmumu izveidots "Kontrabandas IZNĪCINĀŠANAS BIROJS" - (100 rēāli atrodami godavīri) kuram OBLIGĀTI dotas tiesības kontrolēt tos tiesu procesus un TIESNEŠUS,VID dienestus un amatpersonas,kuri saistīti ar kontrabandas lietām . TĀLĀKAIS - TIKAI RAKT ! Sākt var kaut vai ar Jelgavas dz.staciju,kad tur pilnas sliedes ar degvielas cisternām,ar kādu no šosejām Lietuvas virzienā - garantēju,ka jau tad parādīsies "zili brīnumi".AR KONTRABANDU NEVAJAG "KAROT" ,TO VIENKĀRŠI JĀIZNĪCINA !
kurmītis(f o t o g r ā f s)
k
būtu jau bijis diezgan labi ja vismaz netiktu atbalstīta un piesegta ...
Nedienis
N
Pie šī brīža vērtību sistēmas un piekoptā dzīvesveida tā tas varētu būt.
sets
s
protams, kamer vaskevics to atbalstis.............
KLM
K
un ko domā Haritonovs? ................................................ ......... Štrunts par Haritonovu - ko domā Lembergs, prezidenta kandidāts?
nu gan...
n
un ko domā Haritonovs?
Dīzelis
D
neviens jau ar nesaka kad var to izdarīt 100%. Cik saprotu Vaškeviču tad šogad raksta likumu nākošgad gatavojas aiz nākošgad brauc un nozieguma vietu tad pēc 4 gadiem sāk operāciju. Nu ja speciālists.
puaro
p
...Pilnīga kontrabandas izskaušana ir neiespējamā misija - "mission impossible", and I am the guarantor of the Mission Impossible...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas