Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Vecāku pabalstu pārejas periodam nepieciešami 7 miljoni latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
meitene
m
Labklajibaasministrs ir janomaina. Sitas neko no pabalstiem nesaprot.
zeltene
z
tādēl jau ir JĀIET uz vēlēšanām, JĀPIEDALĀS, JĀMAKSĀ nodokļi. nu nevar tā būt, ka mums pašiem par visu nospļauties un tik bļaujam, cik viss ir slikti. Jādara, jādara...!
nepārliecina
n
Ļoooti "pārliecinoši" izklausās valdības vaimanas par to, ka naudas māmiņu algām nav - šodien katra otrā ziņa presē ir par nelietderīgi tērēto naudu valsts iestādēs. OK, tas bija it kā pagājušajā gadā, bet nekas jau neliecina, ka šogad kaut kas būtu mainījies!!!! Pakratiet savas iestādes rūpīgāk, ne viens vien "citrons" izvelsies no slēptajām rezervēm!
DaBl
D
Strādājošam nemaksāt nemaz,bet tās kas godīgi maksāja nodokļus(nevsi makslīgi uztaisīja pēdējos 6 mēnešos savu algu)lai saņem cik pelnījusi.Un nebrēcat uz pensionāriem,kauna nav.Lielaka daļa saņem grasus,bet kāda ir viņu veselība un galu galā visu mūžu ir strādajusi.
Y
Y
kaut drusku cerīgāk, jau izklausās, tikai joprojām nesaprotu, kapēc uzreiz nevarēja saprast ka pārejas periods būs jāievēro. daudzām grūtniecēm tas aiztaupītu milzīgu stresu un uztraukumus.
toliks
t
reku 3 miljoni jau pa tukšo aizgāja koncertzālei, gan jau kautkur varētu uzrakt vēl.
meitene
m
Priekš kam maksāt? Cik tad daudz ir ieguvuši tie, kuri maksā? Vienā brīdī valdība vienalga izdomās, kā apčakarēt tos, kuri vairāk ir maksājuši.
zeltene
z
bļaut jau var cik grib, bet varbūt vienkārši jāsāk maksāt nodokļ?
Varbūt palasīt?
V
www.maminuklubs.lv ir raksts, kurā ir apskatīti 6 pabalsta samazināšanas scenāriji un argumeti par un pret katru modeli.
Nācijas slepkavas
N
Es tā arī neesmu sapratis: 1. Kādēļ pensijām nav "griestu"? 2. Kādēļ strādājošie pensionāri saņem pilnu pensiju? 3. Kādēļ vesels bars darbspējīgā vecuma cilvēku turpina strādāt saņem kaut kādu mistisku izdienas pensiju, turklāt, gan algu, gan izdienas pensiju pilnā apmērā ?
Kāpēc?
K
Nevajag aizmirst, ka ir māmiņas, kuras gaida otro bērniņu vai arī to vēlētos darīt. Šis valdības solis smagi skars arī viņas. Vai mēs tiešām gribam nonākt līdz viena bērna vai bezbērnu ģimenēm? Bet mēs taču jau tā katastrofāli ātri izmirstam! Nav jau runā par vēlmi kaut ko papildus izplēst no valsts, bet gan vienu gadu no valsts SAŅEMT ATPAKAĻ sievietes pašas iepriekš samaksātos nodokļus. Pazīstu sievieti, kura tam mērķtiecīgi gatavojās kādu trīs gadu garumā - strādāja divos darbos un maksāja tiešām lielus nodokļus. Ir paņemts mājokļa kredīts, lai tam gaidāmajam bērniņam būtu, kur augt, bet nu visi plāni sabrūk. Un vēl - sievietes reproduktīvais vecums nav bezgalīgs - atliekot pirmā bērniņa nākšanu pasaulē, faktiski zūd otrais un trešais. KAM mēs uzturam šo valsti? Iebraucējiem?
Nācijas slepkavas
N
Demogrāfiskā situācija Latvijā kopš 1992.gada ir katastrofāla, Baštika ministrija panāca kaut kādu uzlabojumu, bet Jaunais laiks ar Zemnieku savienību atkal visu grib aizlaist pa pieskari. Viņiem - ka tik šodien, par nākotni viņiem nospļauties!
Tautas bendes
T
Nezinu, kas maksās nodokļus, kad es iešu pensijā?
Tautas bendes
T
Augulis (ZZS), Repše (Jaunais laiks), Dombrovskis (Jaunais laiks) un Brigmanis (ZZS)
Ala
A
Lai pameklee labaak, ar Sudrabas paliidziibu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas