Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Vecās koalīcijas partijas pirms vēlēšanām grib pozicionēties ar aktivitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Garkalne
G
Labs un paties raksts Skaidrs skatijums no malas Paldies autorei par neintrālu pozīciju
Batons
B
Izskatās, ka jaunlaicēnui stipri kļūdījušies, no koalīcijas izstumdami LPP/LC. Ar viņiem būtu krietni konstruktīvāks darbs, nekā piemēram, ar Kalnieti. Tāda sajūta, ka kalniete vispār dzīvo atrauti no visa kas notiek valstī, tā vietā, lai veicinātu sadarbību un stiprinātu koalčiju, viņa dara ko var, lai to postītu. Varu ieguvuši, bet jēga kāda? LPP?LC ar savu nostāju skiadri parāda, ka tā nav populistiska opozīcija, bet konstruktīva sadarbība. Vienīgais, kur viņi nepiekāpās ir pabalsti, un tas ir visnotaļ atbalstāmi. Bet jaunlaicēniem jau vienmēr ir piklibojusi partnera izvēle. un tas nesmukums ar bio kvotām, pa visām vīlēm spraucas ārā savtīgas JL intereses, tikai premjers vēl izliekas to nemanām un nedzirdam.
Lelle
L
"Tas nozīmē, ka tagad ir valstij izšķirīgs brīdis un tagad ir jārīkojas, skaidroja JL priekšsēde Solvita Āboltiņa, uzsverot vēlēšanu kampaņas sasaisti ar JL atrašanos pie varas. S.Āboltiņa uzskata, ka vēlētāji sapratīs JL un arī citas valdības partijas, ja tās spēs skaidrot savu rīcību un pārliecināt, ka valdības pieņemtie lēmumi ir vajadzīgi un taisnīgi." Taisnīgi gan!!! Īpaši biogāzes kvotu sadalē!!! Un vēl Jaunups kandidē uz Rīgas mēra amatu!!! Kāds vājprāts!!!
an...............
a
nevajag sasteigt vai vilcinasanas? Lidz sim te vairak bijis spontanisms nevis kaut kas pardomati izdarits.
Parastais
P
Klau, kā tas gadījās, ka galvas tiesu pārākais buldozers palīdzēja valsti iegāzēt grāvī?
ZBL
Z
Nevis dzēsa, bet sāka kurināt neprātīgus izdevumus un inflāciju, kā arī tika notiesāts. Jūs patiešām neslēpjat savu dumjību un liekulību, Gerij!
ZBL
Z
Termins no 12 krēsliem - osobo pribļēžonij?
Gerijs
G
džeks neslēpj savu aklo ticību VADOŅA partijai, bet nu VADONIS - mega parādnieks valsts piķi pieskata, Plintniece, kas grib LAtvijas Nato operācijas piebeigt, dabiskijāatzšt, ka tās ziepes sākās Repšes un JL sākumus, kad nespēja normālas attiecības ar ES nodibināt un Emsis elsdams dzēsa to uguni ! ...
juris.
j
par tēmu kur jl un tp itkā satuvinoties un mērķis esot atrasts aizslaucīt prezidentu, ir jau vietnieki piemeklēti vvf un piebalgs ,to burkovskis paziņoja top 10 raidījumā ,kas notiek ar burkovski/ vai jaunais detektīvs vutsons? visulabi zin, jocīgi man palika , kad uzstājās vvf un teica ,ka valdībai kopumā nav mērķi ,ja zini sakarīgāk ,uzraksti, mans personīgais viedoklis ir , ka večiņa vvf raujas pie varas , bet viņas vecumā būs kautkas ar saprašanu saķēries, varbūt gundara bērziņa vietā sāk nodarboties ar aizkulišu reklāmu pret augsti stāvošam personām .
Tuvu stāvošs
T
To, ka visi slikti rakstīji tu, nevis es. Es katru izvērtēju atsevišķi un balstoties tikai uz racionāliem apsvērumiem un neapstrīdamiem faktiem nevis plikām emocijām. Ja jau tev tik ļoti gribas dzirdēt manu novērtējumu, tad nevienam, kurš reāli seko līdzi notiekošajam nav šaubu, ka galvas tiesu pārāks par visiem kopā ņemtiem ir Slesers. Tāpēc jau pret viņu tiek organziēta vesela propagandas ka'mapaņa, lai visas pelēkās viduvējības neizskatītos pēc tā pēc kā izskatās. Piemēram, Birks, kurš ir kļuvis vienkārši nozēlojams. Kādreizējs cienījams dakteris un pat veiskmīgs uzņēmējs (jūras medicīnas centrs) ar liepnieka gādību pārvērties par lupatu.
dzeris - Tuvu stāv.
d
Nu jā, jā, visi ir slikti, un uz tā fona tēpisti nemaz tik slikti nav, doma skaidra. Un es, muļķis, domāju, ka JL nimbs virs galvas, atvēri man acis!
Tuvu stāvošs
T
Stāvu pietiekoši tuvu, lai visus šos darboņus redzētu pa tiešo nevis skatītu caur mediju radītajiem krāsu filtriem. Es saprotu, ka tas ko dari ir tavs šā brīža dzīves svarīgākais jautājums un nemēģināšu tevi vest pie prāta vai izglītot. Tas ir tas pats kas iemīlējušam cilvēkam mēģināt atvērt acis uz otra patieso seju vai reliģiski aizgŗabto aicināt nolaisties uz zemi. Tu esi šajā nodarbē atradis savu dzīves jēgu. tad dari to. Priecājies, ka ir kas tāds kas tevi aizrauj un piedod dzīvei krāsu. Tikai dažkārt ar savu nekompetenci tu izskaties smieklīgs. Tā kā tās mājsaimnieces kas brauc uz Lemberga tiesas prāvām un nes viņam puķes. Viņas to dara no visas sirds tāpat kā tu, sperot emes gaisā pret jebkuru kurš apšauba tavu mīlulīšu svētīto nimbu virs galvas.
dzeris - Tuvu stāvošajam
d
Un cik tuvu tad tu stāvi tam visam? Pateici šausmīgu jaunumu - saeimā viens otru labi pazīst, un ir pat savā ziņā čomi! Un ko, paziņas un čomi nevar būt politiski pretinieki? Viņiem un viņu partijām nevsr būt katram savas politiskas, elektorālas u.c. intereses? Politiskiem pretiniekiem obligāti jābūt ienaidniekiem? Starp tiem nepastāv nekāda konkurence? Visi "cilvēki vien ir"? Arī liels jaunums! Tikai - dažādi cilvēki. Labāk pasaki, cik tev pašam gadiņi?
Tuvu stāvošs
T
Cik tev dzeri gadu? Šitā vispār it tavas kompetences pērle: --- JL vispār ir mazākumā, tu vispār vari iedomāties, ar kādu pretestību tam jāsaduras no veco koal. partiju puses ---- Saeimā visi viens otru labi pazīst un ir pat savā ziņā čomi. Tagad JL ir koalīcijā un pat valdības galvenajos krēslos. Neviens vieņiem netraucē darīt ko viņi vēlas un nekādas pretestības nav. Bet paši JL jau neko negrib kustināt, jo tagad beidzot arī saprot, ka tiklīdz sāks ko aiztikt tā būs sūdi. Tu laikam no tiesas iedomājies ka JL politiķi ar kaut ko ir citādāki cilvēki kā visi citi? Nekļūsti smieklīgs ar savu bezgalīgo nekompetenci. Aizej taču viereiz uz saeimu un parunā ar cilvēkiem.
Maija
M
Grīnblats ..."mēs to esam pelnījuši ilgākā laikā, paļaujoties uz līderiem, bet šī paļāvība reizēm ir bijusi akla". .... Vajag jau pateikt līdz galam - līderi bija ŠŠL un mēs paklausīgi pildījām viņu pavēles. Un kas jau jaunās valdības laikā liek sprunguļus riteņos - ne TP ministri ? Vēl aizvien vadoņi dod pavēles, bet TP partijnieki izpilda. ķekava - obligāta iedzīvotāju piespiešana vienam atkritumu izvadātājam. Ne velti vadonis ar Zalāna rokām izveidoja savu komandu. Un Kalvīša iecelšana ? N

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas