Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Veikalos, mainot naudu, izkrāpj 200 latus

Janvārī policija konstatējuši divus gadījumus, kuros kāds vīrietis apkrāpis veikala kasierus, lūdzot samainīt naudu, portālam Diena.lv pastāstīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.Pagājušajā nedēļā kādā no tirdzniecības centra _Origo _veikaliem, divi angļu valodā runājoši vīrieši, vēlējās iegādāties kādu no veikala piedāvātajām precēm.

Par preci vīrieši norēķinājās ar simts latu banknoti. Pēc preces iegādes vīrietis, kurš maksāja par pirkumu, no kabatas izvilka vēl divas simts latu banknotes un lūdza kasieri tās samainīt pret mazākas vērtības banknotēm, tikmēr otrs vīrietis kasierim uzdeva viņu interesējošus jautājumus par veikalā nopērkamajām precēm.

Lai gan kasieris un klients naudu rūpīgi vairākas reizes pārskaitīja, dienas beigās kasieris konstatēja 150 latu iztrūkumu.


Dažas dienas vēlāk, 19. janvārī, kādā pārtikas veikalā Ogrē notika līdzīgs gadījums, kā rezultātā tika izkrāpti 60 lati.

Par abām krāpšanas epizodēm policijā uzsākti kriminālprocesi, kuru ietvaros šobrīd notiek izmeklēšana. Pagaidām policijas darbinieki ir noskaidrojuši, ka abos krāpšanas gadījumos darbojies viens vīrietis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas