Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Veinberga: Bērziņš nav nācijas līderis un par tādu nekad nekļūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pēteris Ziemelis
P
Es lepojos ar prezidentu Andri Bērziņu! Tikai izcils latvietis var atļauties pieņemt viesus savā mājā Kājiņās, Ja ASV prezidents pieņem savā rančo ir labi , bet letiņš nē.TĀPĒC Veinberga tev nekad to nesaprast, Dzīvo savā zviedrijā un sapņo par jūrmalas rezidenci.Salīdzinājumā== Prezidents ir kā ērglis , bet tu kā noplucis kovārnis. Nekad nebrauc virsū MŪSU prezidentam , bet bučo roku zviedru karalim..
poļaks
p
..tam latvietim . Ja jau esi ticis pie kompīša, tad netaisi sev kaunu un iemācies vismaz sakarīgi izteikt savas domas.
poļaks
p
..tam latvietim . Ja jau esi ticis pie kompīša, tad netaisi sev kaunu un iemācies vismaz sakarīgi izteikt savas domas.
poļaks
p
Veinberga var būt pietiekoši gudra, lai rakstītu par savu "bijušo - etnisko." Ja jau esi tik gudra, tad brauc mājās un rādi, kā ir parezi jādzīvo un jāsaimnieko. Kad Latvijai bija sūdu laiki, tad visi šie gudreļi pameta Latviju vienā setā. Tagad atkopušies gudri čiepst.
poļaks
p
Tie latvieši un latvietes, kas tajos gados aizlaidās pāri dīķim labākas dzīves meklējumos, tagad varētu paturēt mutes. Baigi gudri var mācīt citus no attāluma.
tas latvietis (viens no vinjiem)
t
Tas varenais bljaaveejs poljaks var vai nu patureet savu padomju cenzora muti vai vispirms ievest okupaacijas karaspeeku un tad ieviest politisko cenzuuru. Otraadi nesanaaks. P.S. Atbrauc te padziivo, ja tik viegli, vai arii vari patureet muti par lietaam, ko nezini. Te nav nekaadas Leiputrijas, arii centi jaaskaita, nekaadu vieglu dziivi uz paplaates klaat nenes. Ko pats no dziives izrausi, tas buus tavs.
  • 1
  • 1
poļaks
p
Cilvēka daba mainās līdz ar ieņemamo amatu. Ļoti maz ir tādu,kurus činas un amati nespšj izsist no līdzsvara. Zatleru no līdzsvara izsita viņa paša ģimenes locekļu ambīcijas. Patreizējais prezidents ir īsts vecis ar īstu lauku saimnieka ķērienu, kuru tie "pavieglie svari"tik lēti no vietas neizkustinās.
kauns
k
Tas ir vienīgais vārds, ko varu pasacīt pēc intervijas ar Bērziņu. Nesaprotu, vai tie, kas jūsmo par viņu, ir analfabēti vai vienkārši ņirdzēji, kuriem patīk Šķēles variants. Man kauns, ka Latvijai ir tāds prezidents. Kā ģimenes cilvēks nesaprotu, kāpēc viņa tuvie cilvēki pieļauj, ka viņš turpina darboties politikā - pensionāram taču ir tik vienkārši demisionēt - pie tam tik situētam, kāds ir Bērziņš.
xnet
x
šaubos, ka svešas naudas dalīšanu un bankas prihvatizāciju varētu nosaukt par zināšanām tautsaimniecībā un ekonomikā par viņa ''pārņemto'' uzņēmumu ''veiksmēm'' pat nerunājot nomenklatūras darbinieks bija īstajā laikā un īstajā vietā nemānam sevi un liekam tam cilvēkam mieru - lai atsēž savu laiku!
Melita Kadiķe pensionāre
M
Andris Berziņš ir latvietis savā Tēvzemē un tāds viņš arī jūtās, ja iepriekšējie prezidenti būtu vēlējušies savu Tēvzemi sakartot,lai tauta šeit justos kā mājās, tad cilvēkiem nebūtu jābēg .....
:o)
:
"viņa misija ir būt nācijas morālajam līderim" - morālais līderis, kas prihvatizēja dzīvokli un nozaga ES naudu!
:o)
:
"kā atzina F.Rajevskis, A.Bērziņa priekšrocības ir zināšanas ekonomikā un izpratne par tautsaimniecību. " - vai šīs zināšanas izpaudās, savā laikā gandrīz nolaižot pa burbuli Unibanku, kad Bērziņš to vadīja? Vai prasmē prihvatizēt dzīvokli un nozagt ES naudu savas vasaras mājas remontam?
Vecais
V
Bērziņš ir gudrs, normāls vecis, ekonomikā simt reizes gudrāks par VVF
VIP
V
Prezidents nav televizoru meistars, kas sevi dēvē par ekonomistu:) smiklīgi!
  • 0
  • 0
balsojam "PAR"!
b
Kas ir Veinberga? Veinbergu par prezidentu!-,lai nav jākaunas par citiem,bet labāk lai kaunas par sevi
poļaks
p
Droši! Tā ka Veinberga kaunu neprot, tad viņai arī nebūs jākaunās.
  • 0
  • 2
eseses
e
šis banķieris nekd nebūs prezidents. žēl, ka šo cūku iecēla saulītē.
Tu
T
siventiņ, laikam gribēji būt viņa vietā. Izskatās, ka tev aizgalds netīrs!
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas