Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Veisbārdis: Dripe amatā bija ļoti korekts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
X-PAT
X
...a voz i niņe tam stoit...
JĀNIS
J
Korekts pedants vai korekts speciālists?
lala
l
Interesanti - Veisbārdis kā Šlesera cīņu biedrs pret Šlesera lēmumu likvidēt Dripi. Kas patiesībā notiek???
sim
s
Jautajums ir par citu - ko grib panakt Ushakovs ar savu planu likvideet galvenaa arhitekta biroju. Tikai nevajag maaksloti vaideet "kur ir promenaade". Arhitekti neko necel.
Jānis
J
Ko tad Dripes kungs panāca savā darbības laikā? Plašākā mērogā - tieši neko. Kur tad ir tā Daugavmalas promenāde, par ko mēs visi sapņojam?
Ministry of Truth
M
2006. gada aprīlī (21. februārī apstiprinātais) Dripe teica: "Salīdzinājumam - Triangula bastions, par ko mums tik ļoti patīk izteikties, jau ir tāda maza būšana lielajā apjomu spēlē. Tuvplānos tas, protams, kaitina. Bet arī transports zemes līmenī starp Vecrīgu un Daugavu ir nekam nederīga lieta. Vecpilsētai agrāk vai vēlāk ir jāatgriežas pie ūdens, krastmalai jākļūst par promenādi ar krodziņiem, veikaliem, laivām un kuģīšu piestātnēm. " "Cik liela vara būs Jūsu birojam un kādus projektus taisāties izvērtēt – vai visus? Visus noteikti nē. Šodien, piemēram, labi strādā Vēsturiskā centra padome, kas uzrauga, lai objekti atbilstu UNESCO prasībām. Es domāju ir loģiski ievērtēt un nedublēt šīs padomes veikumu. "Rīgas būvvalde gadā izskata vairāk par 4000 projektiem. Pieņemu, ka pilsētas arhitekta kolēģijai no tiem būs jāizvērtē teiksim 10% . Tikai nozīmīgākie. " "Kas attiecas uz koncertzāli, tad pēc manām domām tai jābūt tuvu ģeniālai arhitektūrai, ja ēka atradīsies uz AB dambja. Atbildīgākas vietas jau nav! " Jānis Dripe: būvvalde nevarēs likt uz projekta sarkano zīmogu, ja pilsētas arhitekta kolēģija teikusi “NĒ” (building.lv)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas