Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Vēl nekad nav bijis tik daudz jaunpienācēju, kas šķels latvisko partiju vēlētāju balsis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Balsotāja--līdz šim...
B
Gribētos dzirdēt no "jaunajiem" līderiem , kādēļ atkal dibina partijas ,labi zinot,ka tās vēl vairāk sašķels vēlētājus Vairāki paziņas saka, ka nepiedalīsies vēlēšanās. Iespaids, ka nevienam nemaz neinteresē Latvijas attīstība, bet tikai sava popularitāte.
Balsotāja--līdz šim...
B
Gribētos dzirdēt no "jaunajiem" līderiem , kādēļ atkal dibina partijas ,labi zinot,ka tās vēl vairāk sašķels vēlētājus Vairāki paziņas saka, ka nepiedalīsies vēlēšanās. Iespaids, ka nevienam nemaz neinteresē Latvijas attīstība, bet tikai sava popularitāte.
Tieši tā
T
"Nākamā gada budžetā nav paredzēts ieviest progresīvos nodokļus,jo tas skartu pašus šā lēmuma pieņēmējus".Tā intervijā Latvijas radio atzina ekonomiste Raita Karnīte." Skat."Ekonomiste: Progrsīvo nodokli neieviesa,jo tas skartu pašus lēmējus",Financenet,29.oktobris(2009)
Jau16.oktobrī>balsosim par izcil
J
"Dombrovskis: Progresīvā iedzīvotāju ienākuma nodokļa ieviešana šobrīd tikai veicinātu ēnu ekonomiku,tāpēc nebūtu atbalstāma,piektdien intervijā LNT raidījumam"900 sekundes" sacīja Dombrovskis",BNS,16.oktobris 2009.
Pat Godmanis noticēja!>Balsosim
P
Bijušais premjerministrs Ivars Godmanis (LPP/LC) prognozē,ka Latvijā,visticamāk,tiks ieviests progresīvais ienākuma nodoklis un nekustamā īpašuma nodoklis".Skat."Apsola ieviest progresīvo nodokli",Db,2009.gada 29.jūlijs,00:00
Balsosim par izciliem politiķiem
B
Varam jau arī balsot par "Dombrovska nosprausto kursu"-solīšanu un solījumu nepildīšanu! "Latvija Starptautiskajam valūtas fondam (SVF) apsolījusi progresīvu nodokli no 500 Ls ienākumiem taču nesamazināt pensijas. Tāda ir Db rīcībā esošā neoficiālā informācija. Kā Db.lv jau rakstīja,visām koalīcijas partijām bija jpraksta nodomu vēstule ar Starptautisko valūtas fondu,kas sevī ietver vairākus nepopulārus pasākumus.Finanšu ministrs Einars Repše un premjers Valdis Dombrovskis vairākkārt ir uzsvēruši,ka šīs vēstules neparakstīšana atstātu sliktu iespaidu starptautiskās sabiedrības priekšā,kā arī varētu izraisīt negatīvas finansiālas sekas." Skat."Apsola ieviest progresīvo nodokli",L.Melbārzde,O.Prikulis,M.Fridrihsone,R.Bīders,Db.lv,2009.gada 29.jūlijs. "Valdība otrdien ārkārtas sēdē ar sociālo partneruun Valsts prezidenta Valda Zatlera piedalīšanos vienojās ieviest progresīvo nodokli,samazināt minimālo algu,samazināt neapliekamo minimumu un "apcirpt" sociālo budžetu,pēc sēdes paziņoja Ministru prezidentsValdis Dombrovskis." Skat."Ieviesīs progresīvo nodokli,samazinās minimālo algu",Aleksis Zoldners,"Apollo",[email protected] Otrdiena,2009.gada 9.jūnijs. "Valsts prezidents Valdis Zatlers šodien intervijā Latvijas radio informēja,ka runas par iespējamo pensiju samazināšanu ir nepatiesas.To prezidentam uzreiz pēc medijos izskanējušās informācijas solījis premjers Valdis Dombrovskis. Intervijā Zatlers uzsvēra,kapremjers bijis kategorisks-"pensijas aiztiktas netiks un šis nav diskusiju vērts temats." Skat."Valdība noliedz pensiju samazināšanu",TVNET/Latvijas radio,01.jūnijs. (2009). Pensijas tika samazinātas "tikai" pēc divām nedēļām! Piemānīja gan starptautisko,gan Latvijas sabiedrību,gan Valsts prezidentu,gan SVF! Un vēlēšanās saņēma daudz krustiņu!
Chihuahua
C
Diemžēl,mums ir tikai latviskās miljonāru partijas ar viņu šaurajām interesēm! Ko tad tādu labu piedāvāja,piemēram,Neitro apraudātā Reformu partija,izņemot nodokļu paaugstināšanu-samazinātās PVN likmes atcelšanu malkai,apkurei,medikamentiem,zīdaiņu precēm,tūristu izmitināšanai,sabiedriskajam transportam,grāmatām un presei? Nerunājot jau nemaz par pašu partijas vadītāju!"Valsts prezidents un viņa padotie 2008gadā iztērējuši simtus tūkstošu latu par filmu uzņemšanu,dažādiem izklaides pasākumiem,traukiem,dārza inventāru u.c.Sk."Zatlers 2008.gadā rīkojis dzīres mēra laikā.LETA,25.02.2009. http://www.tvnet.lv/zinas/printArticle.php?id=584180 Vai "spēcīgā komanda" mums tagad tūlīt pat ieviesīs Godmaņa vēl 2003.gadā par labu atzīto bezmaksas augstāko izglītību,2008.gadā "tuvākajā nākotnē" solīto,līdz 11 ministrijām samazināto valdību,ja nav pat pa visiem kopā noskaidrojuši,kāpēc tad Latvijā pārtikas pamatprodukti ir dārgāki nekā Vācijā un Polijā,ko Godmanis toreiz uzdeva noskaidrot? Vai "spēcīgā komanda" mums tagad Šlesera solītās 50 000 darbavietas palielinās četrkārt un rosinās savus ienākumus aplikt ar ienākuma nodokli pēc maksātspējas principa;sekojot ASV miljardieru piemēram,vismaz pusi no saviem kapitāliem novēlēs labdarībai?Bet varbūt vismaz atdos sociālajam budžetam ar procentiem "citiem mērķiem" novirzīto miljardu? Un vai tad TB/LNNK nebija tā,kas progresīvā ienākuma nodokļa vietā reklamēja Roberta Zīles sociāli ekonomisko programmu-IIN pakāpenisku samazināšanu visiem,kas TP 2006.gadā neizdevās,bet pašlaik to jau realizē Vienotība! Progresīvais nodoklis NA programmā ir nolikts pašā augstākajā plauktā-aizbīdīts uz mistisko"vidējo termiņu",bet VL rosinātā samazinātā,12% PVN likme pārtikai (kā Zviedrijā un Somijā) vispār vairs netiek pieminēta!
aigars ivars aivars
a
Ja mes pienemam ,ka esosie politiskie speki var startet invalidu olimpiskajas speles, tad sie te kungi varetu debitet uz garigi atpalikuso olimpiskajam spelem, vismaz medalas butu garantetas bez smaga darba :)
Pieticīgie
P
Nacionālo apvienību pilnībā apmierina pēdējā vieta jebkurā koalīcijā.
he he!
h
nu parunā vēl, parunā...Var gadīties, ka pēc vēlēšanām būs mute ciet!
  • 1
  • 0
ULDIS
U
''Bet jūs, kā gribat, sēdieties, tak mūzika jums neveiksies''/Krilovs/. Tā nomenklatūra aizies, kad nostrādās viņu vēlēšanas likumā ieliktais matemātiskais triks, bet ne viņu, bet opozīcijas labā. Tas ir iespējams, ja daudzi Saeimas vēlēšanas ignonorēs kā ES VĒLĒŠANAS. Šitie jāieliek rezervātā un par naudu kā sabiedrības bieds jārādā ārzemniekim - lai atpelna valsts parādu. Iesākumam Rīgas cirka telpas var noslogot, kad nav parastā cirka izrāžu. Tas būtu demokrātiski, cars Pēteris viņus spirtā iemērktu un kunstkamerā izstādītu, bet Staļins aizsūtītu labākā gadījumā tur, kur ganiņš nav telītes ganījis, bet sliktākajā pie veļiem.
Logiskais
L
Bankrotee ne tikai partijas, Pat kiegelu razoshanas uzneemumi, kaa vienaa Latvieshu filmaa. Komunistiskaa partija- taa nekad nebankrotees.
Mazliet padoma
M
Šī nu atkal ir jenotu agonija. Balsis nevis šķels, bet atņems rijīgiem jenotiem. Un Sudrabai jātiek vaļā no tukšpaura meijas, nulles un tādiem, kuru līdzšinējā politiskā pieredze ir tukša muldēšana par ilgstošu pieredzi Jaunajā laikā.
Godmani-atdod $ ko savāci no letiņi
G
...priekš Latvijas un noliki Šveices bankā! Nemaz nerunājot par pārējo...
Vārds
V
KOoo ???
  • 0
  • 0
K-K
K
... Un ka tas nakas, ka preteji V un NA zinam un intervijam, visi sie izbijusie, aizdomigie un periferalie politiki, ar to partiju vadibas intervijam un zinojumiem, ka ari opozicionaras un pretvalstiskas partijas biedri, tiek atklati un tik biezi pie masu mediju portalu izmantosanas iespejam???? ... VD institucijam un SAB butu janoskaidro sis nebalansetas propogandas izmaksas, avotus, politiskos celonus un nolukus, ka ari iespaidus uz veletajiem ...
Kārklu vācietis
K
Ir divas iespējas.Var ievēlēt latvisku koalīciju,pārējie latvieši dodas strādāt un dzīvot uz ārzemēm.Var ievēlēt SC.Tad vara tiks krieviem,bet latviešiem būs darbs Latvijā,arī dzīvos viņi šeit.
JK
J
Var tikai piekrist !Jo sapnis par saimniekosanu sava zeme sen izsapnots!Atliek ar vizem uz ES.Jeb kalpot kartejiem atbrivotajiem,par algotniem pasaules atbrivotajiem.
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas