Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vēl vairāki SC deputāti paziņo, ka referendumā balsos par

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
brr
b
Visus deputātus ,kas balsos par krievu valodu ,ārā no Saimas! Viņiem apsardze ir? Tauta saplosītu tos gabalos. Kā viņiem nav bail iet uz ielas,veikalos?
enigma
e
Labak, lai VisLatvijas dzintari un paradnieki pastasta par savu draudzibu ar lietuviesu nacionalistu un antisemitu Mindaugu Murzu - Gervaldi, kurs ir biezs viesis VisuLatvijai sapulces. Lietuviesu antisemits un nacists sava valsti atklati aicina lincot ebrejus un polus.
nepacietīgā
n
Un vēl gribās pateikt - 20 gadus atpakaļ latviešus uzķēra uz nacionālisma āķa un ar katru gadu viņi norij to dzīļāk un dzīļāk...
nepacietīgā
n
nav pacietības izlasīt visus komentārus, bet uz šo - “Mjā ... ... Pasaulei nu ļoti nepatiks tas, ka Saskaņas centrs 21. gadsimtā Latvijā mēģina atdzīvināt to, par ko tiesāja nacistisko Vāciju - t.sk. par Čehoslovākijas Sudetu lingvistisko sagrābšanu, "cīnoties par apspiesto vāciešu tiesībām". SC recidīvs (ejot nacistiskās Vācijas pēdās) var saņemt pretsparu no visas civilizētās pasaules. Jo pasaule nevēlēsies, ka SC atdzīvina nacistu ideoloģiju.”, gribās atbildēt : Cilvēciņ, tev par šiem 20 neatkarības gadiem smadzenes ir ne tikas saskalotas, bet pārskalotas! Nacistiskās Vācijas galvenais lozungs bija “Vācija – vāciešiem” Tātad, visa tā bļaušana par VIENĪGO valodu, par krievu un cittautiešu aizbraukšanu (deportāciju) un beidzot “Latvija – latviešiem” ir visstīrākā nacistu ideoloģijas atdzīvīnāšana!
vestures lieciba
v
Lai tikai paiet sis referndums un tad nu uz pilnu klapi latviesiem ir jacinas par to, lai tiktu atkartots parakstu vaksana un tad referndums par to, ka visas Latvijas valsts skolas bernu apmacibai ir janodrosina Latvijas valsts valoda,ka to paredz Latvijas Satversme. Latvijas Satversme ir noteikts ka Latvijas vieniga valsts valoda ir latviesu valoda, tatad tas nozime ka jau kops Latvijas valsts neatkaribas atjaunosanas (1991. gada) visas Latvijas valsts skolas jamaca berni Latvijas valsts valoda latviesu valoda. Tacu zidam Godmanim un LC zaglu bandai, latgalims Skelem un TP zaglu, korumpantu baindai, pirtniekma Ulmanim/Rumpitiem, Kanadas pensionarei Freibergai bija uzsplatu uz Latvijas Satversmi, jo vinu galvenais merkis bija piepildit savas kabatas un alkatigas rikles, apmierinat savu egoismu un savu skompleksus.....ko ari vini darija visus pedejos 20. gadus lidz Latviajs valsti noveda bankrota, latviesu tautu neiedomajam anabadziba, pazemojuma.
K-K
K
... VP A. Berzina Naivitates, Nezinasanas vai Nodevibas del, iesniedzot parakstus Saeimai, bez Konstitucionalas tiesibas komitejas izvertes, lidz valsts amatpersonas atsauks referendumu ka nelikumigu ( sakara ar Satversmes 78. klauzulas pamatnoteikumu, ka sada, pret Satversmes pamatlikumiem 1.-4., referenduma paraksta vaksana ir tikai PILSONU tiesiba) mums latviesiem neatliek nekas cits ka balsot !!!
Volgonda
V
Latvija nav nevienai svesvalodai janoska kaut kads mazakumtautibas statuss, jo Latvijas valsts ir veidota no pasa sakuma ka nacionala valsts un Latvijas vieniga valsts valoda ir latviesu valoda. Tas, ka Krievija okupaja Latvijas valsti, izsutija latviesus uz gulagiem un vieca pamatigu rusifikaciju, iepludinaja Latvija krieviski runajosos nenozime ka Latvija krievu valodai ir japieskir kads ipass status, jo krievu valoda Latvija ir svesvaloda ka visas citas svesvalodas. Latvijas valdibai, prezidentam, Saeimas deputatiem pec sis zidu un krievu referenduma ir javeic radikalas izmainas Latvijas valsts likumos un visa Izglitibas sistema un ir janosaka ka visas Latvijas valsts skolas, macinu iestades izglitiba ir jaiegus Latvijas valsts valoda- latviesu valoda 100%. Ir jasledz visas svesvalodu skolas un divvalodigas skolas Latvija, jo sis sistema kura ir pastavejusi 20. gadus ir bankrotejusi un pieradijusi ka ta ir bijusi noziedziga, pretvalstiska un kaitiga so svestautiesu integracijai. Jebkuras valsts pamatu veido tas teritorija, tauta un valoda, valsts parvalde. Latvija pedejos 20. gadus ir nepaveicies ar valsts parvaldi, jo taja ir darbojusies noziedzinieki,zagli, korumpanti, gadijuma cilveki bez izglitibas, degradeti, nekaunigi radijumi un vini ir nodarbojusies ar Latvijas valsts izlaupisanu, latviesu tatas apzagsanu, pazemosanu un tas iznicinasanu un si neleissu noziedzigo darbu rezultats ir visiem redzams, Latvijas valsts ir garigi un fiziski bankrotejusi, Latvijas tauta ir gadjusi neticamos apmeros mazuma, iespejams ka Latviajas iedzivotaju skaits ir samazinajies par vairak ka 400 000 iedzivotaju un tas ir noticis sajos 20. gados. Latvijas politku Godmana, Skeles, Birkava, Gaila, Riekstina, Ulmana, Freibergas, Kalvisa, Zatlera realizeta polittka ir bijusi naidiga pret Latvijas valsti un latviesu tautu. Ir pienacis laiks visus sos neliesus tiesat un sodit, jo ikvienam latvietim ir japardzivo kartejias kauns ka Latvijas valsti kaut kadi zidi un krievi ir iedomajusies uzspiest latviesu tautai okupantu valodu- krievu valodu ka otro valsts valodu Latvija. Sis zidu un krievu referendusm ir jaignore un jaboikote visiem latviesiem, jo tas ir pretvalstiskis un prettiesiskis. Ja sis referendusm notiks tad bus radits precidents un skiet ka zidu un krievu galvenais merki sbus sasniegts. Kapec Latvijas valsts augstakas amatpersons neapstrit tiesa si referenduma likumibu??? Nekad, nekad nepeikapties ne par milimetri siem nekaunigaji9em krieviem un lai vini apzinas, ka viniem bus jamacas latviesu valod aun vinu berni skolas macissies tikai Latvijas valsts valoda- latviesu valoda un tad ari nebus si konflikta un naidu kadu kurina zidi un krievi Latvija.
Kurbads
K
Nav jau ko brīnīties, SC tā pati Interfronte vien ir, kauns, ka tādi pabiras vispār var tikt ievēlēti Saeimā. Te nu ir sekas naturalizācijai! Tagad vajag pretējo procesu - deokupāciju!
pilnīgi pareizi,
p
tā "naturalizācija" jau mūs noveda pie okupantu revanša...Tātad - vienīgais risinājums ir tikai deokupācija (dekolonizācija)!
  • 1
  • 0
Lops
L
Un ko tad mēs-varam vien paplātīt rokas-tik un tā nekādas atbildības nav par svinīga solījuma pārkapšanu!Hehe nē nu man jau patīk mūsu likumdošana-katrs lošara var darīt ko grib un nekas par to nebūs!
Uzvārds
U
Nost ar okupantiem! Nost ar krievu valodu Latvijā! Nost ar plaģiātiem! Nost ar kauna stabu! Nost ar SC! .............
Ministry of Truth
M
Vēlreiz - sveiciens Zatleram. "Paldies", Valdi! Tu jau zini, par ko.
Ministry of Truth
M
Nodevēji Inc.
Jelgavnieks
J
Prātiņ nāc mājās!!! Ja ir divas valsts vlodas, tad visiem uzrakstiem jābūt divās valodās, arī uz visām precēm un visiem dokumentiem, etc.....To Latvija no ekonomiskā viedokļa nevar atļauties
Laimonis
L
LATVIJAS PENSIONARIEM BADA MAIZI! AFGANISTANAS OKUPANTIEM TREKNU KUMOSU!
TĒVZEME
T
LATVIEŠU VALODU LATVIJAS SKOLĀS!!!!! LATVIJAS BALSIS LATVIJAS ZEMĒ!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas