Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vēlētāji lielāko atbalstu vēlēšanās paredz reitingu līderiem, cerīgākas prognozes TP un LPP/LC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reloaded
R
Šķiet, neatkarīgi no vēlēšanu rezultāta, nekas cits neatliks kā vien evakuēties no valsts. Visi zags, turklāt SC droši vien vēl rosinās mainīt valsts valodu un pievienoties Krievijai.
SVF
S
AŠtū 60 + % - tā vienkārši ir pesimistiska prognoze, ja ļaudis atbalstījuši kādu citu spēku, bet novērtē abu biezo izlaupītāju izredzes iebarot sevi vēlētājam ar reklāmu, bet tā ir tikai pesmistiska prognoze, nekas vairāk, tukšs gaiss. Cits jautājums, kāpēc šāds jautājums vispār jāuzdod. Freimanim jāraujas melnās miesās, tā jāuzdod jautājums, lai pie AŠtū varētu pierakstīt lielāku skaitli - kaut vai tukšu - jo, publicējot reālos reitingus, knapī pārvelk 3%. Nu un tos viņiem vēlēšanās dodu pat es. šie 60 +% ir brīdinājums progresīvajiem spēkiem, ka tie nedrīkst atslābt. un viss.
zika
z
Nedod Dievs Saeimā AŠ2 plus uz bankrota robežas esošie uzņēmēji....
dzeris - Demokrāts
d
Mani nesatrauc, ja kas neatbilst maniem priekšstatiem. Man nepatīk, kad mani uzskata par muļķi un smērē reklāmu it kā neitrālu materiālu mērcē. Un "aziātisms" jau sen nav nekas tāds atpalicis un nedemokratisks, Japāna, D koreja, Indija utt. ir Āzija, bet demokrātijas tur vairāk, kā NVS valstīs.
dzeris - Jānis
d
Tas ir žurnāla "Ir" elektroniska versija, kā Dienai. Uzliec Ir lv.
Viesulis
V
Tu tikai vēlreiz pierādi to, ka kvadrātaino nuļļu atbalstītāji visur saskata "ārzemju roku". Tas man sāk atgādināt PSRS laikus, kad Maskava domāja tieši tāpat, kad sākās Atmoda! Ar frāzi "Vai tiešām tu domā, ka mēs te varam darīt visu, kas ienāk prātā un citiem ārpus valsts ir pilnīgi vienalga?" domāju to, ka ikviena ES dalībvalsts un arī citas pasaules valstis seko līdzi, kurš ir pie varas Latvijā un vai ir vērts veidot kādas attiecības. Pavērtē, vai, piemēram, ar Atslēdznieku ir tiecies kāds pasaules līmeņa nopietns investors pie viņa megaglobālajiem naudas tērēšanas projektiem - nav ticies, jo zina, kas viņš patiesībā ir par tipu! Visbeidzot par Lembergu - pie mūsu tiesu sistēmas ļoti var būt, ka viņš tā arī paliks nenotiesāts, jo daudzi ļoti lieli kretīni staigā šeit uz brīvām kājām, bet es ieteiktu padomāt par vienu - kā vienas provinciālas pašvaldības vadītājs savas darbības laikā var kļūt par multimiljonāru? Piedod, bet tas tā likuma robežās nevar notikt. Parasti miljonāri kļūst par mēriem, nevis mēri kļūst par miljonāriem!
zemietis
z
Ka tik nu ieskrieties un grauzt nagus nesanāk tiem, kas tukši muld un gānās pirms vēlēšanām. Kam visi slikti, kam Vienotības vietā vajadzētu saukties par Iedomību! :)) ======================= Vispār jau nu ja kas gānās, tad tie ir kvadrātainie šeptmaņi un trubas vīrelis, kam viss slikti. Tikmēr lācītis ar marsieti šito mūsu laivu tur uz ūdens. Grozies kā gribi, šobrīd parādi komandē jl, bet oranžie sivēni tikmēr pat citā aizgaldā ielīduši. Gan siles tālākajā galā, jo aināriņš jau tā noēdies, ka baroklim vienam pašam vietas pie siles sāk trūkt.
čiepa
č
1) Latvija ir tiesiska valsts un kas nav notiesāts, nav notiesāts! Runāt var visu ko, bet izšķirs tikai vēlēšanas un vēlētāji. Un pēc aptaujām rādās, ka Lembis tiek vērtēts pietiekami augstu. Katrā ziņā daudz augstāk par iedomības līderi Krrrristovski (par kuru Eiropas parlamentā ierosināta izmeklēšana krāpšanā) un augstāk par Dombrovski. Bet par Latvijas kaunu runājot, man kauns par Iedomības pielīdējiem ir krietni skaudrāks kā par Lembi. Lielajā nedalāmajā tu ar savu tiesisko apziņu iederētos labāk kā tie, kas balso par Lembi. Un interesanta ir tava frāze -Vai tiešām tu domā, ka mēs te varam darīt visu, kas ienāk prātā un citiem ārpus valsts ir pilnīgi vienalga? Tā tiešām ir interesanta frāze!!! Ko tā varētu nozīmēt??? Ka aiz Iedomība stāv kādi ārzemju sponsori un priekšā diktētāji/ diedziņu raustītāji??? Man jau tādas aizdomas ir visu laiku, tādēļ Iedomību uzskatu par pēdējo izvēli
rozā
r
Izskatās, ka tauta pēc Kalvīša un nasingspešial noilgojusies.
Viesulis
V
Latvijai vēl pietrūka tāda kauna, ka par premjera kandidātu tiek izvirzīts liela apmēra noziegumos apsūdzēts darbonis! Tad vispār varēsim stāties no ES ārā un stāties atpakaļ lielajā nedalāmajā...Vai tiešām tu domā, ka mēs te varam darīt visu, kas ienāk prātā un citiem ārpus valsts ir pilnīgi vienalga? Es nekādā gadījumā nesauktu TP/LPP par latviešu partijām, jo tās pārstāv tikai to iedzīvotāju daļu, kas atbalsta valsts izlaupīšanu un tālāko uzdzīvi uz iedzīvotāju rēķina, pieņemot bandītiskus, nesaimnieciskus un ekonomiski nepamatotus lēmumus, vainojot visās nebūšanās Sorosu, Geitsu, Vienotību, Eiropas Savienību un visus citus, nespējot saprast, ka galvenie vainīgie patiesībā ir viņi paši! Man pietiek ar tiem "šedevriem", ko šie nelieši ir producējuši - Bārdainais Vekselis, Atslēdznieks "Solīt sola, bet nedeva - Rausa savā kabatā", Nasing Spešals, Treknais Ruksis utt....Viņu vieta ir cietumā nevis pie valsts vadīšanas stūres!
Jukums
J
Pamēģiniet domās salikt šīs partijas jebkādā iespējamā koalīcijā un padomājiet vai šī koalīcija ko mainīs valstī. Es neredzu tādu variantu, tāpēc mani neapmierina šī situācija.
jānis
j
Kāpēc Tevi neredz Irā? --------------- Atvainojos, bet, vai tas ir domāts Īrijā?
pilnīgs sviests
p
Pilnīgi piekrītu! Šie "demokrāti" organizēja lietussargu puču tūlīt pēc vēlēšanām, kurās tauta skaidri bija paudusi savu gribu, jo viņus neapmierināja vēlēšanu rezultāts. Pūļa izvešana ielās, logu dauzīšana, tas viņiem liekas demokrātiski, nevis brīvas vēlēšanas brīvā valstī. Ja pretējie rīkotos tāpat, pilsoņu karš garantēts!
dzeris - BETA
d
Kāpēc Tevi neredz Irā?
čiepa
č
Vienotība veido koalīciju ar ZZS, bet SC ar latvju bandītiem var "ieskrieties" un grauzt nagus 4 gadus ------------------------------------------------------ ---------- Ka tik nu ieskrieties un grauzt nagus nesanāk tiem, kas tukši muld un gānās pirms vēlēšanām. Kam visi slikti, kam Vienotības vietā vajadzētu saukties par Iedomību! :)) Ja ZZS premjera kandidāts būs Lembergs, kas ir diezgan ticami, ko tad Iedomība darīs?, dos priekšroku SC vai tomēr latviešu partijām TP/LPP/LC un ZZS? Nu nevar uzvarēt naida kurinātāji un tautas šķēlēji!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

Vēlētāju aptaujas rezultāti

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas