Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Vērtējam partiju padarīto EP. EPP/ED grupa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
econ
e
PS sarakstam ir lielaka pieredze ES lietas - ne tikai Kalniete, bet ari Eiropas Komisijas pieredze (Verje, piemeram).
es
e
Es balsošu par Normundu Grostiņu (Rīcības partija). Kangaru (JL, TP, SC) Briselē jau pietiek, kādam jāaizstāv Latvijas intereses.
ha
h
TP deputātam Pīkam eiroparlamentā ir būtiska problēma: dāņu, zviedru, holandiešu valodās vārds PIK apzīmē vīrieša dzimumorgānu un angļu valodā garumzīmes nelieto... Tad nu tikko runā par pika kungu no Latvijas, attiecīgo valstu deputāti un žurnālisti sāk krampjaini raustīties aizturētos smieklos un lien zem galdiem:)))
lno
l
Es balsošu par Godmani. ________________________ Par ko gan citu, jo Kalv'ītis šoreiz nekandidēs:))
Kāsis
K
Pīks apkaroja Ždanoku???? Nu, nesmīdiniet. Gulēja savālāča miegā un kādreiz kaut ko nomurmināja. Vienu reizi tika debatēs...
ES patriots
E
Par Rubiku, Ždanoku un vēl trešo no viņiem nobalsos bez manis, vai Jums patīk, vai nē! Es balsošu par Godmani. Jā, viņš ir palicis mazliet pustraks, bet tīri pieņemami, un ārdīsies pa EP tribīnēm pamatīgi, nevis atgulēs savu laiku kā Pīks. Godmanis zin valodas un situāciju, un Latviju vismaz kaut cik ievēros. Visu cieņu Lācim, bet viņa skaidrojumi vēsturē un ultranacionālisms tur nevienam nav vajadzīgs. Lejiņš var izcelties vienīgi ar to, ka ir Bruno Kalniņa- bijušā sarkanās armijas poļitruka ģenerāļa krustdēls. Viņa izpratne par Latvijas lietām ir stipri vienpusēja un Latvijai , skatoties no ekonomista pozīcijām maz labuma dodoša. Ar gaušanos par krievu pārestībām esam pie bada tarbas. Jāgādā Latvijai reālas lietas no ES kopējā katla!
Tā tas ir...
T
Piekrītu Ino.
mērglis
m
graujošaakais saraksts: ar Ždanoku zem viena saraksta ies Itaaļu komonists un izbijušais Rīgas omonietis, patreiz seed leišu cietumaa par Medininku muitnieku noslepkavošanu ,
lno
l
Mani kandidāti Lejiņš, Kalniete, Lācis, Liepiņa, Andrējevs.
lno
l
Galvenais - nebalsojiet par tādiem veciem marasmātiķiem kā Atis Lejiņš, Pīks vai Lācis! _________________________________ Jā, balsojiet par dinamiskiem kandidātiem kā Ždanoka, Rubiks un itālis, kurš apgūst ķīniešu valodu. A. Lejiņam un V. Lācim atšķirībā no tevis ir smadzenes:))
padomaa labi
p
PS — Sandra Kalniete TP — Rihards Pīks JL — Krišjānis Kariņš ZZS — Baiba Rivža TB/LNNK — Roberts Zīle SCP — Georgs Andrejevs LPP/LC — Ivars Godmanis SC — Alfrēds Rubiks PCTVL — Tatjana Ždanoka LSDSP — Atis Lejiņš
ruukis
r
tikai atkal tautiesi nenotuukaajiet un aizejiet uz velesanam, lai visadas zdanokas un rubiki kubiki netiek
Upe
U
Balsošu par Kalnieti un visu 6.sarakstu. Ne par kadiem veciem lāčiem vai nevarīgiem pīkiem nebalsošu, lai sēž un atpūšas.
Ausma
A
Uzmanieties, Kalniete ir vienkārši nekauņa un karjeriste: Pilsoniskā savienība ir šķeltnieki - PS uzaicinājums 13. janvāra sapulcei bija nepilnīgs, bez aicinājuma atlaist Saeimu - provokācija turpmākai "muļāšanai". Arī partijas ultimāts - vai nu Satiksmes ministrija vai PS neiet koalīcijā - neliecina par partijas GODĪGU rīcību. Kalniete šobrīd cīnas par vietu EP. Ja viņa tiks EP, tad PS ar Kristovski izjuks. Kalnietei pat baznīcā dots solījums nenozīmē pilnīgi neko, jo neaizgāja no Saeimas pēc izstāšanās no Jaunā Laika. Kalniete ir vienkārši nekauņa. Aicinu balsot par stabilām vērtībām, par godīgu politiku ilgtermiņā - par Jauno Laiku.
Ausma
A
Pīkam (TreknāPartija) nav taisnība. Arī viens deputāts var izdarīt audz ko - piemēram Enerģētikas komisārs Piebalgs. Atkarīgs no deputāta inteliģences un uzņēmības. Pīkam šīs divas īpašības nepiemīt. Zināmas TreknāsPartijas grupas - "brālēnu ekonomika" pašvaldībās un Saeimā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas