Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vešņakovs cer uz kvalitatīvi jaunu līmeni Latvijas un Krievijas attiecībās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Ko var normalizēt ,kura valsts tiem idiotiem noticēs --slima suņa murgi .Ticību ,un tikai kaut kādu ,var atgūt ne ātrāk ,ka pēc 5-10 gadiem,tad jau viņa būs ,protams ,ja viņi nemainīsies ,UZ IZJUKŠANAS ROBEŽAS.Man būtu kauns ,ja es būtu krievs ,kur tad vēl VĒSTNIEKS.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Zalters varbūt nav harizmātisks un spožs, bet savu darbu iemācījies un nav nemaz tik slikts kā visi viņu nopeļ. Atvainjiet, bet ārsts nevar būt nekādi dumjš! Tad jau mēs redzēsim kas būs pēc šīs vizītes. Domāju, ka nekas slikts nebūs. Domāju, ka Zatlers visu izdarīs cieņpilni un varbūt normalizēsies situācija abu valstu starpā - manas domas ir tādas, ka Krievija grib normalizēt attiecības ar Baltijas valstīm, jo vēlas nekādus šķēršļus sadarbībai ar ES, tas arī viss.
Vienotības Klibā zos(e)
V
Guten Morgen, mein Weihnachten Schwanz!
Dr.xy
D
Guten Morgen,Weihnachtsgans!
Vienotības Klibā zos(e)
V
Cik jauka doma !!! Arī šo vēl pieliec: Vai Zatlers jau sarekinajis kada kompensacijas summa ir japieprasa no europas un SVF par Latvijas Valsts un latviesu tautas izlaupisanu un genocidu?! Vai Zatleram ir jau sastadita logistika par migrantu ievesanu uz Latviju (letiņi jau no savas valsts ir izdzīti ar dumrovska svētību)?!
Vienotības Klibā zos(e)
V
Interesanti kādā valodā tā Vienotības Klibā zos(e) ar to vēstnieku sarunājās?
Dr.xy
D
Vai Zatlers jau sarekinajis kada kompensacijas summa ir japieprasa no kremla par Latvijas Valsts un latviesu tautas izlaupisanu un genocidu?! Vai Zatleram ir jau sastadita logistika par okupantu izvesanu atpakal uz Krieviju?!
Vienotības Klibā zos(e)
V
...S.Āboltiņa izteica cerību, ka vizīte stiprinās Latvijas un Krievijas divpusējās attiecības... __________________ Kādas attiecības te būs, ja pati Vienotība ir naciķu perēklis un šo vizīti sagrāva pašā saknē... sak būšot neoficiāla darba vizīte.... zirgam jāsmejas... Vienotības Klibā zos(e)....
pakausis
p
veciit - turpini muldeet un teereet savu naudu savu spiegu darbiibu apmaksaashanai.. ordenju apmainjas nebuus.. viss.. oficiaali nekas nenotiek.. taa ka chush.. :))) a mums paareejiem.. veciit.. taa zemoshanaas notiek tikai "oficiaalo" seju liimenii.. taadu kaa tu - cilveeks kuram ne sejas, ne dveeseles - tikai "oficiaalais" viedoklis :DDD.. a mums tas viss pie pakaljas.. gan tu.. gan visa taa jaksheeshanaas.. un nejau taapeec ka mums tik gruuti buutu reekjinus maksaat vai mees tik ljoti daudz laika uz Dinamo teereetu.. bet vienk taapeec ka zinam ka ne tas muusu, ne juusu gavriki neko nekur nenosaka - taadas kaa lelles teatrii.. nekas vairaak.. taa ka aiztaisi paaksti un beidzot saac uzvesties kaa pieaudzis viiriestis nevis Krievijas veestnieks :D
baraba
b
Ne gluži prezidents dodas pie ne gluži prezidenta... : )) Divas klibās pīles. Ko tur var gaidīt.
v.
v
Tu, par Latviju?
Edite Gornova Rasmusena
E
Nakamā vizīte Zatleram plānota pie Hogo Čavesa un Fidela Castro ( ja viņš vē ir dzīvs...) Tā kā uz priekšu! Bankrotējušas valsts prezidents ir mīļi gaidīts it visur, arī dažas Āfrikas valstis, kam citas valstis ir uzgriezušas muguru.
fakti
f
20.gs. 3x kremla rezhims ir masveida organizeti vajajis un iznicinajis latvieshu tautibai piederigos-1937.,1940.,1949, tapat visus okupacijas gadus latvieshu tautibas iedzivotaji ir vajati ,ja tie mezhos,sadzive pretojas vai pauda neapmierinatibu ar krievvalodigo okupantu banditisko rezhimu,kas LV ar Skandinavijas dziveslimeni parverta par degeneratu fermu. psrs mantiniekiem laiks skatities nakotne un maksat kompensacijas,nevis turpinat kgb propagandas dienestu pagatnes melus par fashistiem.
Marks
M
Saruna notika latviešu valodā, kuru vēstnieks aiz cieņas pret mītnes zemi veiksmīgi apguvis un ir jau arī neiedomājami, ka Saeimas pr-ja varētu savam amatam neatbilstoši pazemoties, nerunājot valsts valodā (tulkus neredzam). ;)
ērce
ē
Iesākumam Pūķins varētu atsūtīt kvalitatīvāku vēstnieku un atdot nozagto Abreni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas