Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

VID piekāpjas Jaunalksnei un maksās kompensāciju par sarunu noklausīšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viedoklis
v
Labi,bet es gribu zinat ka zurnalisti pasi dabu savus materialus?Ka cilveks es saprotu,ka nedrikst noklausities,tas ir cilvektiesibu parkapums. Bet pasiem zurnalistiem pie mums ir visatlautiba un seviski -neka personiga,de fakto,kas notiek Latvija u.c raidijumos. Tad kepec neviens vel nav iesudzejis tiesa sos nomelnotajus un apmelotajus?
!
!
Regresa kārtībā iestādei, kam tagad jāmaksā, jāvēršas pret organizētāju ar civilprasību. Tikai nevajag šitos bezpalīdzīgos "valsts maksās",
TOPSIS
T
GODS unSLAVAJaunalksnei.Viņa ir drosmīga sieviete.Nebūtu mums tādi drosmīgi žurnālisti,mēs daudz ko nezinātu,kas notiek valsts izzakšanā.Cik daudz lietas aizedu nesodītas,kur melnie kraukļi šiverējas ar valsts īpašumiem,Prieks,ka mums ir tik drosmīgi un zinoši žurnālisti.Un uzlikto naudu ,lai maksā tie kas pasūtīja noklausīšanos.Izpildītāji izpildīja kungu pavēles.Lai maksā Jakāms un vēl tie kas savkārt lika Jakānam to darīt.
!
!
Esi kaut ko dzirdējis par civilprasību par goda un cieņas aizskaršanu, vai tikai tāpat raksti blēņas?
!
!
Jaunalksne, protams, ir tikai cilvēks, bet lieta acīmredzami skar mūsu visu intereses. Tā parāda, ka "lietu kārtošana pēc saprašanas" vēl joprojām ir norma zināmās aprindās. Un tieši šis aspekts grauj jebkurus centienus nodibināt tiesiskumu un likumību,
AD
A
Nav svarīgi, kas ir vinnētājs prāvā. Svarīgi, ka tas ir PRECEDENTS. Tas nozīmē, ka šis gadījums ir pietiekoši nopietns brīdinājums citiem, kam ir iespēja tikt pie noklausīšanās "kloķiem". Kas attiecas uz to, no kurienes tiek ņemta nauda sprieduma izpildei, bez šaubām, ir pēdējais laiks normalizēt likumdošanu tā, lai par nodarījumiem MATERIĀLI atbildētu konkrētas fiziskās personas.
Juris
J
Ja kaut viens no komentiem būtu piesaucis patiesos iemeslus kamdēļ notika šī noklausīšanās,tad jau būtu ļoti labi,bet te katrs rej pa savam,nožēlojami,lai neteiktu vairāk.
Maijaa
M
Tas viss labi. Vienīgi patiešām žēl, ka vainīgas konkrētas personas (vēl ne visas), bet maksā VID (ar muļķū zemes nodokļu maksātaju naudu).
Aura>Mārai
A
Vai tu esi kopā pīpejusi,ka to apgalvo? Visvairak komentē tie kuri paši pārkāpj "sarkano līniju",bet ja būtu žurnālistes vietā,tad bļautu līdz Eiropas tiesai. Pirms palaist muti,vajag padomāt,ka var iestāties arī sekas t.i. kriminālprocess. Bet visi zaudējumi,kas radušies saistībā ar šo tiesvedību,tajā skaitā arī advokāta abu pušu izdevumi ir jāpiedzen no vainīgajiem.
Māra
M
Jaunalksne var pīpēt zālīti tālāk
^
^
Kaza dzīva, bet vilks paēdis. Atliek noskaidrot kas ir kas.
Vismaz panāca
V
Vismaz panāca kompensāciju. Tomēr vainīgie pie atbildības joprojām nav saukti. Paldies Jaunalksnei.
mudakam
m
lasot tavus stulbos komentaarus par šleserjungu , rodas sajuuta , ka šis tevi izpakaļojis...
Aiks
A
Šis ir tas tv cilvēks, pret kuru man nav ne vismazākās cieņas!!! Ja jūs dzirdēt, kas skanēja tajā t.s. noklausītajā sarunā, tad konstatētu, tāpat kā es, ka ir vnk PRASTA bāba!
?!
?
Jo brīvāka prese, jo mazāka korupcija un varas patvaļa, un augstāks dzīves līmenis. ------------------------------------------------- --------- Onkul, kā tev izdevās kaut ko tik STULBU uzrakstīt? 20 gadus Latvijā ir "brīva" un diemžēl ATKARĪGA - ar šo veceni jaunalskni pakaļgalā! - prese/ mediji un KORUPCIJA mīļotajā Latvijā PLAUKST un zeļ ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas