Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

VID sāktie kriminālprocesi liecina par steigu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čiepa
č
???Kas atgriezīs Aņdžeja vecmāmiņu dzīvē??? Šitā nepatieso ziņu izplatīšana nodara ļaunumu visai latviešu tautai.Tauta , apstājaties ar '' riešanām'' padomājiet kādas sekas notiek par neapdomātiem rakstiem. "Augstie '' kungi attopieties kad prasiet ''kukuļus'' , padomājiet par bausli'' ...tev nebūs krist kārdinājumā.....'' Vai tiešām gribat , lai Latvija iznīktu kā nebijusi uz zemes virsu . Vai tiešām vēlaties saviem pēcnācējiem nākamajās dzīvēs par Jūsu '''varoņdarbiem'' maksāt??????
Kociņš
K
Man kā lasītājam arī ir radusies sapratne,ka Dienai nepārtraukti Vid ir --sliktie,bet Knab ir labie,tas ir bijis vērojams jau vairākus gadus.Nezinu,kur tas suns ir aprakts?
Lapsa
L
Es to pieņemu kā cīņu ar vējdzirnavām.
Āris
Ā
Nu ,āda tam visam jēga,ja arī tiek atklātas šādas KNAB nelikumības ,sen jau baumas kļida,taču šīs baumas kā arī atklātās lietas drīz izzudīs,sak,tikpat kā''ezītis miglā''.
UGO
U
Dabiski, jāpasteidzas,,jo tikko lieta aizvirzīsies uz prokuratūru ,tad jādomā,ka pazudīs viss ar galiem ,gluži kā burtnīca par RĒZEKNES DESĀM .
ILMA
I
Redziet ,tikko visus notikumus nokonstatēja par JURAŠU,tad tūliņ Knabs ar lielu steigu otrā dienā JURAŠU palaida atvaļinājumā,,kas viņam liedza ierasties VID,LAI SAVAS LIETAS PASKAIDROTU?BET redziet viņam atvaļinājuma laikā stedzīgi bija iespējams jāsakārto lietiņas,lai labāk un nevainīgāk izskatās un tagad kažoku sāk griezt uz otru pusi,,lūk nevainīga dvēsele tiek aizskarta,nekā nebija,fakti kādi bija nokonstatēti,tie nevarēs vis tā pazust,tam sekos līdzi arī SEGLIŅA KUNGS.
x
x
sviests ziemas laika periodā pacelsies cenā
tāla
t
Jā ,pareizi slimnīcās arī kad slimnieku izraksta no nodaļas,tad gultiņu un madracīti dezinfikcē.Pēc tāda nešķīsteņa kā Loskutovs VID ir jāpārkontrolē pilnīgi visi darbinieki.Ja nepaspēj,tad jāievieto boksos nepārbaudītie darbinieki,lai sērga neizplatās tālāk.
tuva
t
Tiešām muļķīgi,ka pašā galvenajā godīguma citadelē ik pa laikam uzrodas sašmucējušies kontrolētāji.Un pareizi dara,jo pastiprināti nepārbaudīs KNAB,tad zagļu bandā ieliekot godīgu priekšnieku,ēna kritīs uz jauniņo.Tā kā pareizi vien ir ,ka steidz iztīrīt midzeni.
x
x
ja gribi raxtiit kaa onkulis x, neraxti ar garumziimeem, miikstinaajuma ziimeem utt. un neraxti taadu sviestu :(
ciniķis
c
cik saprotu, KNAB darbiniekus VID ņem priekšā precīzi pēc tā paša panta par ko KNAB Vaškeviču. Par ko apvainoties? Paši, tak pildot to politisko pasūtījumu, neko labāku un nopietnāku sarakt nevarēja, nu, tad, lai iet pēc deklarāciju pantiem. Smieklīgi, kopā ar spriņģi šie mēģina pievilkt viņu kontrabandas lietai, bet nesanāk, nav pierādījumu, tad, pēkšņi, šis esot lobējis balticovo, pie šā notiek kratīšana, kuras laikā tiek atrasts visnopienākais pierādījums Vaškeviča noziegumiem - 100 pāri kurpju, par kuriem diena steidz rakstīt presē un informēt sabiedrību. Bet reāli ar šīm kratīšanām atkal tukšs numurs, nekā nav. Nu, tad no izmisuma, vai steigas šie močī augšā deklarāciju lietu. Praktiski situācija ir identiska ar Lembergu, tur arī tieši KNAB pēc kariņa rīkojuma uzsāka grīnberga personas kodu lietu, kur prokuratūra sevi pēc tam pazemoja visas Latvijas priekšā. Dažreiz riebj lasīt šos melnos PR un aizstāvības rakstus ko raksta diena.
x
x
vaškēvič ir "paps" pelēkais kardināls Latvijā - kas uzdirsa tiem kas viņu izvirzīja un uzticēja amatu - pat arī vairāk, aplaupija tos cilvējus - un pakļāva sistēmu iznīcināšanai ar kompromātu -ar kuru mēt'ājās SAB kad nedabūja atpakaļ savu pielaidi valsts noslēpumama - draudot ka atriebsies :)
maija
m
kalvītis kvaukšķēja konkrēti pozīcijas izliekot tikai TP interesēs , pareizi tu saki (x) -jākaunās to cilvēku kopai - neviens netic ka visiem latvijā būs labi - bet tas nenozīmē ka necīnīsies ar tādiem kā vaškēvičš , platacis, vilkaste un t t ,
x
x
un sēda brālis kalvītis kvaukšķēja kamēr nesaņēma naudu ofšorā par atkāpšanos no amata - a kvaukšķēšana tāda resnas cūkas skaņās - tajā brīdī tika uzsāksta tautas iznīcināšana - valsts aparāts - laupa naudu - un dala uz galviņām !!! lobētie un tautas nodoti deputāti ! vienā dienā visus apcietināt un nomainīt - to mākonvīra rokupuišus !!!
x
x
jaa, tochna. taa vinsh teica un kvaukshkji lupatinjam noticeeja :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Deklarācijas


Viņiem, iespējams, VID ļāvis labot deklarācijas, par to nesodot

Askolds Kļaviņš, RD vides departamenta direktors


Papildinājis savas ienākumu deklarācijas par 2005. un 2006.? gadu. Viņš skaidro, ka kļūdas konstatējuši viņa firmas grāmatveži, kas visus šos gadus arī aizpildījuši viņa deklarācijas. VID datubāze liecina, ka 2005.gadā grāmatveži nav pamanījuši 25 000 latus, bet 2006.gadā nebija deklarēti vismaz 7000 latu. Sods nav piemērots

Kārlis Kavacs, RD īpašumu departamenta direktors


Saskaņā ar KNAB sniegto informāciju, 2008.gada septembrī VID ļāvis precizēt kādai Rīgas domes amatpersonai 2006. un 2007.gada deklarācijas un papildināt tās ar darījumiem: EUR 1 265 126,64, Ls 6300, Ls 3250, USD 1000 un Ls 90 000. Šīs summas sakrīt ar labojumiem K.Kavača deklarācijās. K.Kavacs skaidro, ka nesakritības konstatējis pats un pēc savas iniciatīvas arī veicis labojumus. Vai par to sodīts, K.Kavacs nevēlējās atbildēt. Neatbildēja arī VID, jo nevarot sniegt informāciju par konkrētiem nodokļu maksātājiem.

Andris Ameriks, RD īpašuma un privatizācijas lietu komitejas vadītājs

Diena konstatēja, ka pagājušajā vasarā 2005.— 2006.gada deklarācijās labojumus veicis arī A.Ameriks. Kādi labojumi tieši veikti, nav iespējams uzzināt, jo publiskajā datubāzē VID neprecizē veiktās izmaiņas. A.?Ameriks Dienai skaidroja, ka viņš kļūdījies un nepareizā sadaļā norādījis vērtspapīru portfeli, kura vērtība nemitīgi mainoties. Sods par šo kļūdu A.?Amerikam nav piespriests.

Ints Pujāts, bijušais RD būvvaldes vadītājs


KNAB norāda, ka 2004., 2005., 2006.gada deklarācijas un amatpersonas deklarāciju, kuru iesniedz, beidzot pildīt darba pienākumus, bez soda VID ļāvis labot vēl kādai RD izbijušai amatpersonai. Turklāt 2006.?gada deklarāciju šī amatpersona papildināja ar darījumiem EUR 3 000 000, Ls 181 842, Ls 201 190, Ls 52 841 apmērā. KNAB arī vērš prokuratūras uzmanību, ka šīs deklarācijas VID atļāva labot pēc tam, kad birojs divas reizes vērsās VID ar lūgumu saukt viņu pie atbildības par nepatiesu ziņu norādīšanu. Šie labojumi sakrīt ar I.Pujāta veiktajiem labojumiem. I.Pujāts Dienai skaidroja, ka deklarācijās neko nav samelojis un trīs miljonus eiro joprojām par savas firmas pārdošanu neesot saņēmis.

Aivars Lembergs, Ventspils mērs

VID no 2004. līdz 2006. gadam ar iepriekš nenorādītām ziņām par darījumiem un ienākumiem lielā apmērā regulāri ļāvis papildināt savas deklarācijas arī finanšu noziegumos apsūdzētajam A.Lembergam. Ventspils mērs deklarācijās skaidro, ka neprecizitātes radušās viņam prokuratūras un tiesas noteikto ierobežojumu dēļ.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas