Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Vidēji mēnesī četras reizes vilcieni būtiski cieš no apmētāšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reality check
r
tos mazos `huligānus` vajag nodarbināt - un sporta skolu slēgšanas tikai palielinās šādas mazgadīgo brīvā laika izpausmes. Jācīnās ir nevis ar sekām, bet gan ar cēloņiem ! Kad, piemēram, tika uzstādīts kāds fubola vai basketbola laukus Rīgā !? (šiem sportiem vajag tikai bumbu lai spēlētu - un tāpēc finansiāli ir pieejams visiem) tāpēc 100% vainot viņus nevar - tas protams neataisno citu mantu tīšu bojāšanu.
Re kaa !!!
R
Ko ta jus gribat ?!!!? Berni izsaka savu attieksmi pret lielajam cenam un pret nepieejamo sabiedrisko transportu , kurs atnem pedejo pec tam, kad valdiba atnema berniem, pensionariem, arstiem un citiem tiem pienakosos !!!
Hava
H
Vai Tu bieži brauc ar vilcienu? Vai tad, ja pati vai Tavs bērns dabūtu sejā stikla šķembas no izsista loga, Tu domātu tāpat? Vai varbūt vispār viņus arī brīdināt nevajag - ka nesagādā mazulīšiem psihotraumu uz mūžu?
Nu,ja..
N
noķertos huligānus uz pāris mēnešiem pie smaga darba !
Sp
S
Ka lai nemet ka tik smukka reklaama iet pa teljuku ka pareizi to dariit ! ;-)
Teodora
T
..............
Teodora
T
...........
Teodora
T
Nu, noķēra huligānus, bet tie kā parasti ir mazgadīgie. Atliek LDz darbiniekiem tikai skraidāt pie mātēm. Un kurš tad var nepārtraukti izskraidāt līdzi mazgadīgajiem huligāniem? Tad jau tās mātes strādāt, piemēram, nevar...
Teodora
T
Nu, kāpēc? Jāievieš drusku citas vecuma normas, lai iestātos nopietnāka atbildība. Vispirms brīdinājums - pēc tam jau - reālas sekas.
Viedoklis
V
Dzelzceļa policijas vadība neko nedara, lai regulāri par šim problēmām informētu sabiedrību, lai cilvēki būtu piesardzīgi, uzmanīgi, pievērstu uzmanību blēņām, ko dara jaunieeši, bērni. Kāpēc Dz.policija tā rīkojas? Tāpēc, ka baidās pievērst savai bezdarbībai uzmanību. Vieglāk sēdēt kabinetos un klusi iesnausties vai čatot internetā, lasīt avīzes, ne kā staigāt gar dzelzceļa sliedēm, meklēt vainīgos huligānus.
Vācietis
V
Ko tu dumam padarīsi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas