Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Vidzemē saglabājas apgrūtināti braukšanas apstākļi

Pirmdien pēcpusdienā, turpinoties snigšanai un puteņošanai, braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem Vidzemes reģionā saglabājas apgrūtināti, portālam Diena.lv norādīja VAS _Latvijas valsts ceļi _pārstāvis Lauris Vilnītis.

Daudzviet snieg un putina, gaisa temperatūra no -1ºC līdz +2ºC.

Ventspils, Liepājas, Jelgavas, Bauskas un Ainažu virzienā braukšanas apstākļi ir apmierinoši. Vietām vēl snieg smalks sniegs, brauktuves ir nokaisītas un slapjas.

Daugavpils virzienā apgrūtināta braukšana ir no Ogres līdz Nīcgalei, snieg sniegs un brauktuves ir slapjas.

Siguldas virzienā braukšana apgrūtināta no Rīgas līdz Līgatnei un no Virešiem līdz Veclaicenei, informēja L.Vilnītis. Snieg un puteņo, brauktuves vietām sniegotas un slapjas, tās tīra un kaisa.

Valmieras virzienā braukšana apgrūtināta ceļa posmos Murjāņi – Braslas tilts un Strenči – Valka. Brauktuves ir nokaisītas, vietām sniegotas.

Pa valsts reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti Rīgas, Aizkraukles, Liepājas, Limbažu, Madonas, Ogres un Ventspils apkārtnē. Tur autoceļi vietām sniegoti un apledo, brauktuves tīra un kaisa.

Braukšana pa vietējās nozīmes ceļiem kopumā ir apgrūtināta. Lai arī grants ceļu stāvoklis atbilst uzturēšanas normām, tomēr brauktuves joprojām daudzviet sniegotas un slidenas, vajadzības gadījumā tiek veikta to pret apledojuma apstrāde.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jēkabpilī pārspēts jūnija karstuma rekords

Piektdien Zīlānu novērojumu stacijā, Jēkabpilī, gaisa temperatūra sasniedza +32,9 grādus, pārspējot ne tikai 28.jūnija, bet arī visa mēneša karstuma rekordu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas