Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Vieglāk pateikt, kurš nebūs prezidents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis to muhaha
J
Jā, jā, papaha - muhaha. Neatkarīgajai Latvijai tagad ir trīs galvaspilsētas - Rīga, Brisele un Vašingtona. Bet tava Maskava tagd mums ir galīgi pie dirsas, tāpat kā visas tādas blozga, kā tu !
mother country
m
Ja tik sliktu prezidentu ievēlēs atkārtoti ,tad tas būs kauns Latvijai un tad tomēr jādomā .ka kāda cita valsts lemj mūsu vietā ,jo Krievijai Bērziņš ir ļoti izdevīgs ,jo mazāk kompetents jo labāk! Es domāju Bērziņš ar godu pats neatkāpsies ,jo viņš ir tipisks kompartijas nomenklatūras darbinieks!
Šī "koķetēšana",
Š
lai TOMĒR jebkurā veidā paliktu amatā, ir apkaunojoša un pazemejoša ne tikai pašam, bet visai tautai. Ar prieku domāju, ka ne viņš, ne Āboltiņa nebūs! Tāpat SEN BIJA LAIKS noņemt no valsts vadības un rēgošanās TV ekrānos, stāstot pilnīgus murgus, mazo punduri no Ventspils -lembergu. Vairs nespējam ne redzēt, nedzirdēt. ZZS ar šiem abiem tipiem ir īsta kliķe, kā mafija, kas žņaudz tautu nost. Tur ir daudz bijušie KGB, KP vai komjaunatnes darbinieciņi, kuru morālo galu gaida visi!
bb
b
Es arī ļoti ceru, ka Bērziņš parādīs raksturu un nekandidēs.
  • 8
  • 5
Juhans
J
Pietiek vecajiem te vadīt valsti - lai nāk kāds jauns cilvēks.
Tas
T
Latvijas sabiedrība nedrīkst pieļaut, ka par Valsts prezidentu kļūst Bērziņš ar kompartijnieka un atjaunotās Latvijas sākumgadu prihvatizētāja reputāciju. Turklāt ar ļoti vāju intelektuālo bagāžu. Vai tāds lai prezentē sabiedrību, kurā ir tik daudz garīguma????
aleksis
a
Nu nemuļķojies! No sabiedrības vismaz šajā lietā nekas nav atkarīgs.
  • 2
  • 1
pensionārs N 74998999999
p
Viegli gan,jo Lemberga nauda nesmird,ne Augusta partijas stipendiātiem,ne SC,ne sudrabotai kundzei . Lūk,kādēļ nav grūti...
Juhans
J
Āboltiņa būtu bijuse ļoti laba prezidente, ja nebūtu bijušās tās šmuces ar Saeimātikšanu.
analfabēts
a
Liekas ka patreiz ir pilnīgi skaidrs ka Vienotībai nebūs teikšana un kā ZZS un SASKAŅA izlems tā arī būs. Jārunā tieši un atklāti un jābeidz kombinēt
Tas
T
Kā teiks LKP CK instruktors no Puzes, tā arī būs.
  • 8
  • 3
zaļzemnieki
z
nošņurkušas berjozkina bildes liekat, vajag krutu PR kampaņu, vai Stendzenieks dārgI prasa?
tā gan
t
Ja gadījumā Bērziņa kungs paziņos par kandidēšanu, viņu arī ievēlēs. Levitu vai Kalnieti gan neievēlēs.
vecā sieva
v
Kāpēc Bērziņu par kungu jāgodina? Ja nesaki ekselence vai jūsu godība, tad saki biedrs.
  • 0
  • 2
muhaha
m
Latvija nav neatkarīga valsts. Galvaspilsētas ir divas - Briselē un Vašingtonā. Tas, kurš vada Baltijas lietu departamentus attiecīgajās vietās, arī ir prezidents. Tas ko par prezidentu šeit sauc muļķa letiņi ir Valsts Vecākais jeb Lielais Pagastvecis, ko uzrādīt vienā gabalā at amata bļendaku saietos. Par ko kreņķis?
ņaudošajam muhaha
ņ
Latvija nav neatkarīga valsts. Galvaspilsētas ir divas - Briselē un Vašingtonā. Tas, kurš vada Baltijas lietu departamentus attiecīgajās vietās, arī ir prezidents. -------------------------------- Jā,ja...pļāpā vien, putlerjūgfend Tu gan būtu gribējis, lai mūsu stratēģiskie partneri nebūtu ASV un mēs apzināti neiestātos ES un NATO, bet mētātos vieni paši kā Ukraina. Ja jau Somijai, Dānijai u.c. mazām valstīm ir labi būt kopā ar Briseli un Vašingtonu, tad mums arī tas nekaitēts būt daļai no Briseles. Un nav ko te vainot citus, bet jāmācās panākt savus mērķus, piemēram, mācoties no tās pašas Igaunijas. Tā kā beidz gvelzt savas mazvērtīgās vaimanas par olām, kuras tev traucē dejot. (c) Tizls esi tu , nevis Brisele vai Vašingtona.
  • 5
  • 3
muhaha
m
Nu kāpēc te komentē tikai nomaukti plastmasas izstrādājumi, LOL? Vai tev vēl nav paskaidrojuši tavā trakonamā, ka īsta brīvība ir tikai vajātam meža zvēram un visi pārējie ir kāda cita vai dabas apstākļu vergi. Cik vecs tad tu esi, varbūt, priekš tik jocīga bērna, ka izrunājies kā vecā avīze Atmoda, LOL.
  • 2
  • 8
varbūt
v
muhaha, tu esi gudrais tā Višinska mazdēls, kas runu Rīgā teica, paskaidroja mums, kas ir "īstā brīvība"? Jūs nemaināties. Tik slikti Visinskis skaidroja, ka mazdēlam tagad jāatkārto. Tepat cits Bērijas mazdēls mums skaidroja, ka letiņiem Sibīrijā lēģeri jau sagatavoti. Lopi bijāt, lopi mūžam paliksiet. Tie, kas "gudras" runas no balkona teic.
  • 7
  • 5
ivars graudums
i
Latvija ir neatkariiga valsts un no ES var izstaaties, ja grib. No Pad Sav. gan Latvija nedriiksteej izstaaties!
  • 14
  • 5
Logiskais
L
Vajag!
Senais
S
Vai vispār vajadzīgs?
Q
Q
kā ta ka vajag. kanceleja,padomnieki ,apsardze . tik daudziem būs ko darīt.labi apmaksātas darba vietas ceļ vidējo statistiku .vajag ,varbūt pat veselus divus. slodze ta vājprātīga.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas