Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vienotība aicina ZZS negraut valdības stabilitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LAI
L
lembis ar saviem treknajiem zaļajiem(dolāru krāsā)kuiļiem iet labāk medīt stirnas,un netraucē valstij strādāt.
atlaist
a
saeimu.Piegriezusies tā itā gudrā runāšana un nekā nedarīšana ,it īpaši no ZZS puses.Jaunājā saeimā valdības veidošanu varēs uzņemties Visu Latvijai.Ceru ka ZZS būs tur pat kur PLL.
cony
c
Labāk vēlu,kā nekad un pie struktūrālajām pārmaiņām jābūt tam,ka mēs visi kopā padzenam Latvijas komunistiskās partijas aktīvos nomenglaturas turētājus LKP un RKP un vispirms Brigmani un Lembergu.Igauņi no tādiem attālinājās jau pirmajās valsts atdzimšanas dienās,to nabu nosēja cieti un nogrieza uz visiem laikiem,bet mēs dancojam ar Lembi un Brigmanīti vēl šovakar.
Ivars
I
Nu ja! Tagad jabalso ka robotiem un tik par to ko velesies JL!
Bomzis Vamzis
B
ruk ruk kvīk kvīk No Comments.
ofsors
o
Vajag aicinat - nevis ZZS, bet- Lembergu vajag aicinat negraut valdibu. Komande tacu ofsoru tevs Lembergs.
KLM
K
''savrrupība'' - tas nav slikti - jāatceras - tas lieti noderēs kad tautas glābējus PLL ar uguni meklēsim miskastēs
Senais
S
Kāda gan vairs vienotība. Pareizāk sakot, nekad nebijusi. Skaidrs, ka butaforijām ir daudz īsāks mūžs, nekā īstām būvēm, tāpēc pasmiesimies un novēlēsim visu labu savrupībā, kā pareizāk būtu šo veidojumu saukt.
kNN
k
lai vienotībai ātrs ceļš uz aizmirstību......latviju izniicinaat raadaas ka tie grib
borcinsh
b
...nu kaa ta vini (ZZS) var "negraut" ... ? reiz paradiet - cik daugz tur ir tos "zemniekus"... un no "zalajiem" - sarkanus ( bijushus komunistus ar mazbraliem komjaunieshiem ) ??? ...un ko par to "partiju" vispar diskutet ??? "diskutet" par to, kaa vina pilniigi ( ar part."biedru" sudu ) pieder lembergam ? no sakuma vajag aivaru ...uz kedi, bet par citiem vinsh velak pats mums pastastis ! 100% !!!
hūte no Ventspils
h
jā nav brīnums, ka no amsterdammm - tur jau visādi zili brīnumi notiek, bet pēc domu gājiena, kā no Tvaiku ielas, jo kaut ko tādu tikai nepieskaitāms var sagudrot...
100.pants
1
Vairi, vai tikai tu nebūsi tās vellģīmes Grigules 32 000 ls pielūdzējs;normāls vīrietis uzlūkot to vēja slotu bez sejas apsega nebūtu spējīgs! Kāpēc nepiezvanīji Viņķelei, ko nu tagad plāties un tēlo (absolūti bez kādām potencēm) nez kādu tur dvēseles pazinēju - tad raksti, ka ļauna, tad apgalvo, ka tikai IZLIEKAS , ka ļauna - kas tas par haosu tajā tavā kāpostgalvā? Bet varbūt esi Grigule pati - tā jau kā no trako mājas izskatījās.Ja Viņķelei dvēseles intelektuālais potenciāls no acīm nolasāms, tā Grigulei, kā paver muti, tā ģeķība un dumjums pats no sevis ārā spraucas.
Юрий
Ю
Какая стабильность, повышение налогов, пенсионного возраста, обрезания финансирования гос вузов, безработица и.т.д. Даже уже за грибы и ягоды налог хотят брать. Нелюди. Зато сами более тысячи лат зарплаты и по 400-600 лат компенсации.
amsterdamm
a
Vienotība palaida garām lielisku iespēju paklusēt, bet Dombrovska valdība tāpat kritīs vēl pirms sniegs būs nokusis..... ZZS pozīcija man patīk daudz labāk.Tā kā novēlu veiksmi ZZS ar jaunās valdības sastādīšanu, galvenais neatkārtojiet Vienotības kļudas, un pasūtiet SVF ar savām murgainajām idejām.
KLM
K
Neviens virs zemes neesam mūžīgs, arī Ventspils klauns nē.... .................................................... ........................... vetspils klauns ir mūžam dzīvs un jauns - virs hūtes kalna bronzā kalts kā briedis glauns

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas